Minelūše @ 01.03.2025 22:44
Nu reāli. Es to dziesmu labi zinu, bet ja nezinātu, nevienu vārdu nesaprastu. Dziedātājs, ibio rio. Būtu labāk gājis kādā stroikā strādāt.
Mnjā… tiešām ,tā sēkšana šķībā, briesmīgā angļu valodas izruna. Man jau klausoties storijus ausis mežģījās, tad kā ir klātienē uz vietas visu vakaru klausīties ? 😃 Bet, kādu gan viņš nodarbošanos varētu vēl atrast? Kopš ir kopā ar Ļenku, sākās tik strauja lejupslīde ,ka tagad var būt tikai taburetes muzikantsMeltedCheese @ 02.03.2025 00:23Andrim jāatrod cita nodarbošanās! Vecis vienkārši izkropļo dziesmu, fuj.
Stroikā būs jārukā melnu muti. Labāk tēlot rokstāru, nosēkt dažas dziesmiņas un par vakaru saņemt tik, cik stroikā par 1- 2 nedēļu smagu darbu. Plus vēl tabors pabarots un trauciņos līdzi salikts.Minelūše @ 01.03.2025 22:44
Nu reāli. Es to dziesmu labi zinu, bet ja nezinātu, nevienu vārdu nesaprastu. Dziedātājs, ibio rio. Būtu labāk gājis kādā stroikā strādāt.
ny ja, viņš taču mēģināja, žagarus pa mežu lasīt, bet nevarēja pavilkt pat tādu darbu. Viņš ir slinks lumpenis.Pilgrim @ 02.03.2025 09:09Stroikā būs jārukā melnu muti. Labāk tēlot rokstāru, nosēkt dažas dziesmiņas un par vakaru saņemt tik, cik stroikā par 1- 2 nedēļu smagu darbu. Plus vēl tabors pabarots un trauciņos līdzi salikts.
BURUNDUKS iignais @ 02.03.2025 10:40ny ja, viņš taču mēģināja, žagarus pa mežu lasīt, bet nevarēja pavilkt pat tādu darbu. Viņš ir slinks lumpenis.
Rozāforums @ 02.03.2025 14:19
? sākumā viņš vēl meiģināja visiem iestātīt ka viņš tur ir ''baigais meža vecis'' gāž kokus uttt...(realitātē atļāva nofotogrāfēties ar zāģi rokās un neko vairāk par zaru lasīšanu neuzticēja..lai arī pat tas viņam bija par grūtu)
Marta007 @ 01.03.2025 23:14Varbūt aicina, jo salīdzinoši lēti ?
Bet kā viņš lielījās tajā pēdējā podkastā, ka viņam vokālās nodarbības neesot vajadzīgas?.. pašvērtējums ?
Un nezināja pat kur bendzīnu ieliet!🤣🤣🤣LabaDabaDa @ 02.03.2025 19:12
Jā, kad viņš aizbrauca pie Magones, tad nemaz nemācēja motorzāģi iedarbināt. Pārākais Meža vecis atradies :D
lipsinluka @ 02.03.2025 19:58
Aicina tāpēc, ka lēts un reāli brauc uz visām Latvijas mazpilsētām, ko nedara profesionāļi, jo viņiem darba pietiek galvaspilsētā. Par pēdējo pasākumu Rīgā, kur bija, aicināja viņu, cerībā, ka daudzi skatīsies storijus un viss forums redzēs jauno produktu, kura prezentācijā bija pieaicināts.
LabaDabaDa @ 02.03.2025 17:56Gada joks - laba filma esot tā, kuras dēļ vērts maksāt auklītei. Interesanti, vai kāda filma abu parazītu dzīvē vispār ir bijusi tik laba?
Nu šis jau ir next level 🤣🤣 Lieni patiešām nākotnē gaida baltais krekls.Tuana @ 03.03.2025 00:41“Filma laba, bet daudz par garu un izstieptu. Arhitektūra mani
vienmēr ir interesējusi. Tas ir pirmais, kas interesē ceļojot. Atsauca atmiņā laikus, kad strādāju arhitektu dizaina
uzņēmumā un zīmēju projektus interjeriem un eksterjeriem.
Skaista profesija.”
Paga, vienkārši - kooo? Oi nevaruuuuu, Minhauzenes top of the tops ???