Jukuukukuu @ 27.02.2025 10:22ah, es nesen izdzēsu instagram, neskatos vairs tos divus lopus, bet ja smirdvepris ir sācis sevi kopt un aktīvi tievēt....ai, lienīt, lienīt, sāc krāmēt savus melnos maisus un atlikt naudiņu, lai ir kur apmesties ar miu, kad jūs drīzumā palūgs aiziet. Vai pat nepalūgs, bet aizies pats pie jaunās un plukata varēs domāt kā maksāt par dzīvokli pati.
Kādas likmes, cik ilgi ļenkai vēl ir, līdz būs jaunā mūža mīla?
Rozāforums @ 27.02.2025 16:55vēl viens joks ir tas ka viņš rīkošot stendapu :D:D:D
kurš uz to vispār ies?? (pirks biļetes) un kur viņš vispār rīkos?? savā dzīvoklī vai ārpus Rīgas kādā kafejnīcā...un kādus jokus viņš tur stāstīs... par gejiem, pirdieniem un alu ???? ???
Nesaki ne pieci. Ir tādas sawļes, parasti pārbalinātiem vai melniem matiem, vairumā sastopamas UK reisos, kurām tāds Kivis būs Robija Viljamsa līmenī. Piķis šim arī mistiski turās. Makaronus prot uz ausīm karināt, uzrakstīs kādu šļupstošu balādi un viss notiks.Tusnelda @ 27.02.2025 12:10
Ilgi būs jāgaida. Nevaru iedomāties tādu bābieti, kura būtu ar mieru savākt pie sevis šito kviecošo šļupstošo "masāžistu". Jaunām naivām ģimnāzistēm viņš par vecu un par nabagu. Arī pieredzējušas pavieglas uzvedības dāmas uz skopuļiem nemetas. Varbūt vienu reizi pačamdīs rakveres cīsiņu un būs skaidrs, ka arī tur nekā nav.
Jukuukukuu @ 27.02.2025 10:22ah, es nesen izdzēsu instagram, neskatos vairs tos divus lopus, bet ja smirdvepris ir sācis sevi kopt un aktīvi tievēt....ai, lienīt, lienīt, sāc krāmēt savus melnos maisus un atlikt naudiņu, lai ir kur apmesties ar miu, kad jūs drīzumā palūgs aiziet. Vai pat nepalūgs, bet aizies pats pie jaunās un plukata varēs domāt kā maksāt par dzīvokli pati.
Kādas likmes, cik ilgi ļenkai vēl ir, līdz būs jaunā mūža mīla?
Euclid @ 27.02.2025 19:30Domāju, tur nav ne ozempic, ne kuņģa operācija. Ja viņā tiešām nedzer - un pēc storiju neaktivitātes iepriekš tā varētu būt - un vairāk kardio ir pielicis savā ikdienā, tad diezgan normāli pazūd galvenokārt jau - tūska (kas sejā ir izteiktāka, arī sarkanums no sejas viņam pazudis). Arī kāds taukums.
Bet tajā hokeja storijā viņam redzams tāpat izvēlusies vēdera puza. Tā ka nav viņš maģiski labā formā. Vienkārši sejā bišķi kaut kas nokrities, es teiktu, ka tūska.
Aizkraukles Pārdevēja @ 27.02.2025 19:00Vai tas ir tas Kvieča storijs ,ko Gobzems pāršērojis, ka būs filma “Nozagtais tēvs”? Diezgan pretīgi , ja tāda filma vispār tiks uztaisīta un publicēta . Tas,ka viņš dzerstijās ,maukojās un nelikās ne zinis par bērniem, tas tiks arī pieminēts? Tiešām ceru,ka tā filma dienasgaismu neieraudzīs tāpat kā švabras grāmata, izstāde , Z-Svars koncerta video, plekstes dalība deju konkursos, tenisa turnīrs …tā var turpināt vēl ilgi un ilgi ?
Euclid @ 27.02.2025 19:30Domāju, tur nav ne ozempic, ne kuņģa operācija. Ja viņā tiešām nedzer - un pēc storiju neaktivitātes iepriekš tā varētu būt - un vairāk kardio ir pielicis savā ikdienā, tad diezgan normāli pazūd galvenokārt jau - tūska (kas sejā ir izteiktāka, arī sarkanums no sejas viņam pazudis). Arī kāds taukums.
Bet tajā hokeja storijā viņam redzams tāpat izvēlusies vēdera puza. Tā ka nav viņš maģiski labā formā. Vienkārši sejā bišķi kaut kas nokrities, es teiktu, ka tūska.
Minelūše @ 27.02.2025 21:41
Es gan neesmu lielākā sportiste, bet vai ar Kivja masu un vēl sirds problēmām vispār drīkst tā uzreiz ķerties pie liela kardio?
Siredzho @ 27.02.2025 22:49Nevajag būt tik naivam, ka nu tagad kivis baigais sportists un nedzērājs, jo ir disciplīna un bez nekādas palīdzības kg birst aumaļām ??
Vēl sākat lielīt, kāds malacītis, ka saņēmies. Būtu sportists, ļenkai būtu miljons storiju un nevajag domāt, ka tas ir pārāk privāti un tāpēc neatrāda.
Gan jau par Judzi. Iespējams, arī Strūbergu. Kivis tur īsti neierakstās kā rūpīgais tēvs, kuram neļauj tikties ar bērniem.Pikachio @ 27.02.2025 21:30
Tas ir Kiviča storijs.
Ja Gobzems to pārpublicē un piebilst, ka Zilaiskalns devis info, ka tur būs atmaskota advokāte Bruksle, tad iespējams Gobzemja informācijas devējs par visu, ko viņš tur publicē, ir Stendzenieks. ? Tāpēc arī tik daudz info par baltām kafijām un visu citu, jo pats tur perās. Un gan jau arī Kivis daudz ko zina, tāpēc arī vienā mierā dirš uz visiem no piektā stāva, jo zina, ka neviens šo neaiztiks.
Pilgrim @ 28.02.2025 11:26Gan jau par Judzi. Iespējams, arī Strūbergu. Kivis tur īsti neierakstās kā rūpīgais tēvs, kuram neļauj tikties ar bērniem.
Euclid @ 28.02.2025 06:52
Nu kura tad liela? Nepārspīlē jau arī ? pat ja viņš savu iepriekšējo gadu formu dabūtu, tāpat viņš pēc rukša izskatītos, un lai piedod par šo rukši ?
+ Kā iepriekš rakstīja, sapuvušo iekšu tas nemaina nekādi.
Es personīgi tikai teoretizēju, ka tas ir iespējams - nedaudz dabūt no sejas nost lielāko pampumu pa mēnesi, diviem, ja nedzer alko un pieliek klāt mērenu kardio. Dziļi sirdī, protams, arī neticu, ka tas ir kivja stāsts, jo prasa režīmu, paškontroli...
BET, tad es atceros - ja man būtu blakus ļenka, tad varbūt es arī būtu tik izmisis, lai tomēr citu, jaunu nocopētu.
Plus, tādam patmīlim šitais smagsvars baigi sit pa ego, manuprāt. Kā visi izrēx. Tad varbūt tiešām zobus sakodis varētu censties.
But then again, ozempics ir vieglāka štelle, sev bēbis neko no finansēm neliedz un arī nekrata, kā ilgtermiņā uz veselību var atspēlēties draņķi, ko sevī grūž. Tā ka neapstrīdu, chill.