KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

10 gadi
Reitings 2382
Reģ: 26.03.2010
Es tomēr domāju, ka šis pa kluso uztaisījis bariatriju.
No ozmepika nez vai tā svars tik viegli kristos. Man draudzene lieto diabēta dēļ, viņai svars krīt ļoooti lēni.
Vienīgais, vai pēc bariatrijas var iet uz sporta zāli, ja vien tie nav veci video, jo laikam kko licis šogad, es viņam vienkārši nesekoju baigi. Un zālē arī nav tik bieži, lai tā svaru zaudētu.
Arī ozempic vajag sportu, diētu, bet var lietot alko.
Pēc bariatrijas alko nedrīkst 6 mēnešus.
Nu, nebūs memmīts gatavs atteikties no pilsenītes tikai dēļ kādas Jaungada apņemšanās
27.02.2025 18:54 |

Reitings 32161
Reģ: 06.11.2022
Jukuukukuu @ 27.02.2025 10:22
ah, es nesen izdzēsu instagram, neskatos vairs tos divus lopus, bet ja smirdvepris ir sācis sevi kopt un aktīvi tievēt....ai, lienīt, lienīt, sāc krāmēt savus melnos maisus un atlikt naudiņu, lai ir kur apmesties ar miu, kad jūs drīzumā palūgs aiziet. Vai pat nepalūgs, bet aizies pats pie jaunās un plukata varēs domāt kā maksāt par dzīvokli pati.
Kādas likmes, cik ilgi ļenkai vēl ir, līdz būs jaunā mūža mīla?

Varu derēt, ka Kivis aizmuks pie jaunās brūtes un vēl ilgi presē lielīsies, kā visu atstājis sievai. Tas nekas, ka patiesībā viņš Pacientei būs atstājis tikai parādus par īri un komunālajiem. Tā jau viņam ierasta prakse.
27.02.2025 18:57 |

Reitings 8536
Reģ: 14.04.2023
Vai tas ir tas Kvieča storijs ,ko Gobzems pāršērojis, ka būs filma “Nozagtais tēvs”? Diezgan pretīgi , ja tāda filma vispār tiks uztaisīta un publicēta . Tas,ka viņš dzerstijās ,maukojās un nelikās ne zinis par bērniem, tas tiks arī pieminēts? Tiešām ceru,ka tā filma dienasgaismu neieraudzīs tāpat kā švabras grāmata, izstāde , Z-Svars koncerta video, plekstes dalība deju konkursos, tenisa turnīrs …tā var turpināt vēl ilgi un ilgi 😅
27.02.2025 19:00 |

Patīk
Reitings 21737
Reģ: 09.12.2015
Rozāforums @ 27.02.2025 16:55
vēl viens joks ir tas ka viņš rīkošot stendapu :D:D:D
kurš uz to vispār ies?? (pirks biļetes) un kur viņš vispār rīkos?? savā dzīvoklī vai ārpus Rīgas kādā kafejnīcā...un kādus jokus viņš tur stāstīs... par gejiem, pirdieniem un alu ???? ???

Es vienā terases lievenītī redzēju, kā Kivičs centās būt asprātīgs un jokot. Zviedza tikai viens galdiņš, pie kura sēdēja sawļu fanelis ar sarkani nodzertu ģīmi. Kviecējs gan ātri attapās, ka trāpījis ne tajā auditorijā un aizvērās. Varbūt kādā kūtspakaļā uz izļodzīta soliņa Kiviča stendapi būtu pieprasītāki.
27.02.2025 19:12 |

Reitings 39101
Reģ: 11.02.2015
Domāju, tur nav ne ozempic, ne kuņģa operācija. Ja viņā tiešām nedzer - un pēc storiju neaktivitātes iepriekš tā varētu būt - un vairāk kardio ir pielicis savā ikdienā, tad diezgan normāli pazūd galvenokārt jau - tūska (kas sejā ir izteiktāka, arī sarkanums no sejas viņam pazudis). Arī kāds taukums.
Bet tajā hokeja storijā viņam redzams tāpat izvēlusies vēdera puza. Tā ka nav viņš maģiski labā formā. Vienkārši sejā bišķi kaut kas nokrities, es teiktu, ka tūska.
27.02.2025 19:30 |

Reitings 1353
Reģ: 31.01.2023
Tusnelda @ 27.02.2025 12:10

Ilgi būs jāgaida. Nevaru iedomāties tādu bābieti, kura būtu ar mieru savākt pie sevis šito kviecošo šļupstošo "masāžistu". Jaunām naivām ģimnāzistēm viņš par vecu un par nabagu. Arī pieredzējušas pavieglas uzvedības dāmas uz skopuļiem nemetas. Varbūt vienu reizi pačamdīs rakveres cīsiņu un būs skaidrs, ka arī tur nekā nav.
Nesaki ne pieci. Ir tādas sawļes, parasti pārbalinātiem vai melniem matiem, vairumā sastopamas UK reisos, kurām tāds Kivis būs Robija Viljamsa līmenī. Piķis šim arī mistiski turās. Makaronus prot uz ausīm karināt, uzrakstīs kādu šļupstošu balādi un viss notiks.
27.02.2025 19:48 |

Reitings 973
Reģ: 03.07.2024
Jukuukukuu @ 27.02.2025 10:22
ah, es nesen izdzēsu instagram, neskatos vairs tos divus lopus, bet ja smirdvepris ir sācis sevi kopt un aktīvi tievēt....ai, lienīt, lienīt, sāc krāmēt savus melnos maisus un atlikt naudiņu, lai ir kur apmesties ar miu, kad jūs drīzumā palūgs aiziet. Vai pat nepalūgs, bet aizies pats pie jaunās un plukata varēs domāt kā maksāt par dzīvokli pati.
Kādas likmes, cik ilgi ļenkai vēl ir, līdz būs jaunā mūža mīla?

Es balsoju par vasaru. Ar Lieni bija tikai, jo viņa dzirdīja. Sāksies aktīvāki izbraukumi un prom būs.
27.02.2025 20:10 |

Reitings 186
Reģ: 12.02.2025
Euclid @ 27.02.2025 19:30
Domāju, tur nav ne ozempic, ne kuņģa operācija. Ja viņā tiešām nedzer - un pēc storiju neaktivitātes iepriekš tā varētu būt - un vairāk kardio ir pielicis savā ikdienā, tad diezgan normāli pazūd galvenokārt jau - tūska (kas sejā ir izteiktāka, arī sarkanums no sejas viņam pazudis). Arī kāds taukums.
Bet tajā hokeja storijā viņam redzams tāpat izvēlusies vēdera puza. Tā ka nav viņš maģiski labā formā. Vienkārši sejā bišķi kaut kas nokrities, es teiktu, ka tūska.

Un tagad, kad nav vairs pieblīdusī seja, blakus Liene viņam izskatās vēl sliktāk pāršpricēta un uzblīdusi. Kivis izskatās jauneklīgs. Kad bija pieblīdis arī viņš, kaut kā saplūda abi kopā. Tagad ļoti krasi redzams, cik Liene savu seju ir sabojājusi.
27.02.2025 20:11 |

10 gadi
Reitings 2382
Lai tik taisa to filmu, noskatīsies tikpat, cik bija uz viņa zsvars konci Palladium 😁
Kas ir nafig "Straume"? Parādīs nez, ka ir "kā da*bajobi uzmetēji" un "neesi resns, savādāk, ja strauji mainīsies situācija, tev būs pi*ģec!”
Vienīgais, jā, vai bariatriju taisīs, ja problēmas ar sirdi un trīs reizes divos mēnešos jābrauc uz slimnīcu, jo sirds streiko 🙄
Lienītei patīk būt cietēja un pastāstīt, kā vīriņš gandrīz atstiepj kājas, ja varēja par ex nāvi neviena nelūgta izklaigāties? Vai pa muti no Andža bail atraut, jo viņš toč uzšaus pa aci?
27.02.2025 20:18 |

Reitings 236
Reģ: 04.07.2024
Ja kivis ķēries pie ozempika, tad viņš ir vēl stulbāks kā izskatās. Tur ir pietiekami izteiktas blaknes, zinot, ka viņam ir sirds problēmas un aritmija, ozempiks var to visu pastiprināt. Kad viņu pēdējoreiz slimnīcā atkačāja? Valmierā? Vai pēc tam vēl pa Stradiņiem padzīvojās? Jāgaida tagad "nodokļu pārmaksa", Nez, Kivičs jau uzzinājis, ka tagad VID viegli tiek klāt arī Revolut un citiem ārzemju kontiem?
27.02.2025 21:22 |

Reitings 526
Reģ: 02.03.2023
Aizkraukles Pārdevēja @ 27.02.2025 19:00
Vai tas ir tas Kvieča storijs ,ko Gobzems pāršērojis, ka būs filma “Nozagtais tēvs”? Diezgan pretīgi , ja tāda filma vispār tiks uztaisīta un publicēta . Tas,ka viņš dzerstijās ,maukojās un nelikās ne zinis par bērniem, tas tiks arī pieminēts? Tiešām ceru,ka tā filma dienasgaismu neieraudzīs tāpat kā švabras grāmata, izstāde , Z-Svars koncerta video, plekstes dalība deju konkursos, tenisa turnīrs …tā var turpināt vēl ilgi un ilgi ?

Tas ir Kiviča storijs.
Ja Gobzems to pārpublicē un piebilst, ka Zilaiskalns devis info, ka tur būs atmaskota advokāte Bruksle, tad iespējams Gobzemja informācijas devējs par visu, ko viņš tur publicē, ir Stendzenieks. 🤔 Tāpēc arī tik daudz info par baltām kafijām un visu citu, jo pats tur perās. Un gan jau arī Kivis daudz ko zina, tāpēc arī vienā mierā dirš uz visiem no piektā stāva, jo zina, ka neviens šo neaiztiks.
27.02.2025 21:30 |

10 gadiPatīk
Reitings 4552
Reģ: 31.10.2010
Euclid @ 27.02.2025 19:30

Es gan neesmu lielākā sportiste, bet vai ar Kivja masu un vēl sirds problēmām vispār drīkst tā uzreiz ķerties pie liela kardio?
27.02.2025 21:41 |

Reitings 39101
Minelūše @ 27.02.2025 21:41

Es gan neesmu lielākā sportiste, bet vai ar Kivja masu un vēl sirds problēmām vispār drīkst tā uzreiz ķerties pie liela kardio?

Kaut vai regulāra staigāšana raitā solī, tie paši 10k soļi dienā, nevajag gluži hiit kardio treniņu, lai tas strādātu. Tas pat tieši trenētu sirdsdarbību, stiprinātu.
Ja iepriekš ir tikai pirsts dīvānā alus atraugu pavadījumā, tad ātri vien būs arī vizuālais rezultāts (un ja bez alko lietošanas arī).
27.02.2025 22:37 |

10 gadi
Reitings 2382
Nevajag būt tik naivam, ka nu tagad kivis baigais sportists un nedzērājs, jo ir disciplīna un bez nekādas palīdzības kg birst aumaļām 😁😁
Vēl sākat lielīt, kāds malacītis, ka saņēmies. Būtu sportists, ļenkai būtu miljons storiju un nevajag domāt, ka tas ir pārāk privāti un tāpēc neatrāda.
27.02.2025 22:49 |

Reitings 39101
Siredzho @ 27.02.2025 22:49
Nevajag būt tik naivam, ka nu tagad kivis baigais sportists un nedzērājs, jo ir disciplīna un bez nekādas palīdzības kg birst aumaļām ??
Vēl sākat lielīt, kāds malacītis, ka saņēmies. Būtu sportists, ļenkai būtu miljons storiju un nevajag domāt, ka tas ir pārāk privāti un tāpēc neatrāda.

Nu kura tad liela? Nepārspīlē jau arī 😀 pat ja viņš savu iepriekšējo gadu formu dabūtu, tāpat viņš pēc rukša izskatītos, un lai piedod par šo rukši 😆
+ Kā iepriekš rakstīja, sapuvušo iekšu tas nemaina nekādi.
Es personīgi tikai teoretizēju, ka tas ir iespējams - nedaudz dabūt no sejas nost lielāko pampumu pa mēnesi, diviem, ja nedzer alko un pieliek klāt mērenu kardio. Dziļi sirdī, protams, arī neticu, ka tas ir kivja stāsts, jo prasa režīmu, paškontroli...
BET, tad es atceros - ja man būtu blakus ļenka, tad varbūt es arī būtu tik izmisis, lai tomēr citu, jaunu nocopētu.
Plus, tādam patmīlim šitais smagsvars baigi sit pa ego, manuprāt. Kā visi izrēx. Tad varbūt tiešām zobus sakodis varētu censties.
But then again, ozempics ir vieglāka štelle, sev bēbis neko no finansēm neliedz un arī nekrata, kā ilgtermiņā uz veselību var atspēlēties draņķi, ko sevī grūž. Tā ka neapstrīdu, chill.
28.02.2025 06:52 |

Reitings 1353
Reģ: 31.01.2023
Pikachio @ 27.02.2025 21:30

Tas ir Kiviča storijs.
Ja Gobzems to pārpublicē un piebilst, ka Zilaiskalns devis info, ka tur būs atmaskota advokāte Bruksle, tad iespējams Gobzemja informācijas devējs par visu, ko viņš tur publicē, ir Stendzenieks. ? Tāpēc arī tik daudz info par baltām kafijām un visu citu, jo pats tur perās. Un gan jau arī Kivis daudz ko zina, tāpēc arī vienā mierā dirš uz visiem no piektā stāva, jo zina, ka neviens šo neaiztiks.
Gan jau par Judzi. Iespējams, arī Strūbergu. Kivis tur īsti neierakstās kā rūpīgais tēvs, kuram neļauj tikties ar bērniem.
28.02.2025 11:26 |

Patīk
Reitings 57920
Reģ: 20.07.2021
Pilgrim @ 28.02.2025 11:26
Gan jau par Judzi. Iespējams, arī Strūbergu. Kivis tur īsti neierakstās kā rūpīgais tēvs, kuram neļauj tikties ar bērniem.

Ja arī neierakstās kā rūpīgais tēvs, tas taču nekad nav traucējis publiski kviekt, ka viņš tāds ir! Viņš esot dāvājis meitām "Sapņu ceļojumu"! Tas nekas, ka bērni sēdēja pie auksta baseina un ēda čipsus, jo Kivičs ar Ļenku paģirās nespēja pamosties un aizvest bērnus pusdienās. Tas nekas, ka Kivičs "slimoja ar gripu(t.i.pārdzērās)", un bērniem visu dienu bija jāskatās, kā bērnu mīlētāja Liene Kiviča ar pustukšu pudeli pie krēsla, stulbi hihinot, bildē savu stakli. Bet vispār jau Kivičs rūpīgs tētis! Vienīgajam mīlestībā dzimušajam bērniņam dzimšanas dienā atnes balonu un gabaliņu no Maximas kūkas! Kurš vēl tā var?
28.02.2025 12:20 |

Reitings 41241
Reģ: 10.11.2022
Liene lepojas ar saviem zobiem. Tie esot ļoti labi un viņa esot priecīga. Vecā grabaža. Bērnam zobi izpuvuši, bet viņa lepojas ar saviem. Nu kā! Kā var tā nemīlēt tik "lielā mīlestībā" dzimušu bērnu? Būtu savu pretīgo muti pieturējusi.
28.02.2025 12:34 |

10 gadi
Reitings 2382
Euclid @ 28.02.2025 06:52

Nu kura tad liela? Nepārspīlē jau arī ? pat ja viņš savu iepriekšējo gadu formu dabūtu, tāpat viņš pēc rukša izskatītos, un lai piedod par šo rukši ?
+ Kā iepriekš rakstīja, sapuvušo iekšu tas nemaina nekādi.
Es personīgi tikai teoretizēju, ka tas ir iespējams - nedaudz dabūt no sejas nost lielāko pampumu pa mēnesi, diviem, ja nedzer alko un pieliek klāt mērenu kardio. Dziļi sirdī, protams, arī neticu, ka tas ir kivja stāsts, jo prasa režīmu, paškontroli...
BET, tad es atceros - ja man būtu blakus ļenka, tad varbūt es arī būtu tik izmisis, lai tomēr citu, jaunu nocopētu.
Plus, tādam patmīlim šitais smagsvars baigi sit pa ego, manuprāt. Kā visi izrēx. Tad varbūt tiešām zobus sakodis varētu censties.
But then again, ozempics ir vieglāka štelle, sev bēbis neko no finansēm neliedz un arī nekrata, kā ilgtermiņā uz veselību var atspēlēties draņķi, ko sevī grūž. Tā ka neapstrīdu, chill.

Ko tik personīgi uztvēri un sacepies? Atslābsti, ne es uz Tavu atbildi Tev atbildēju. Gana daudzas te uzteica Kiviča izskatu un apņēmību. Tas bija ne konkrēti tev, bet vispārīgi. Tāpēc chill.
28.02.2025 14:16 |

Reitings 236
Reģ: 04.07.2024
Kā kiviš atver muti, tā kārtējā stulbība izlaužas ārā lūk, pašā Āmerikā viņš aptaujājis 50 cilvēkus (bomžus uz ielas? Sanitārus slimnīcā?) un neviens neesot zinājis par Latviju. Un secinājums, ka Latvija slikta un tai nav par ko lepoties. Interesanti, jaa viņam pajautātu, teiksim, par Nikaragvu? Vai Surinavu? Viņš daudz spētu izstāstīt? Be iedzīvotāju tur stipri vairāk nekā Latvijā.
28.02.2025 16:02 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits