KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Patīk
Reitings 21738
Reģ: 09.12.2015
Dalībniecēm nav nekāda privātuma ne krāsojoties, ne fotosesijas laikā, visur Lenķis ar savu trīcošo kameru ielīdis. Tērpi nekādi. Pozas kriminālas. Studijas noformējums prasts. Pašas organizatores bildējas atieztiem viepļiem un tēlo pirmās zvaigznes pasākumā. Par to kāds vēl maksāja naudu? Nu, aitas.
23.02.2025 17:40 |

10 gadi
Reitings 5951
Reģ: 05.08.2013
rozā zefīr ar bārbijrūķu koka tupelēm - Mīļā, prasi naudu atpakaļ. tevi vnk pazemo
23.02.2025 20:57 |

Reitings 236
Reģ: 04.07.2024
Tās lienes bildes... zinām jau.ka viņai viss iznāk lēti un prasti, ar obligāto miskasti fonā, šeit jau viss pasākums tāds ir, bet vienalga, tam cauri vīd mājiens par daiļo Lieni, kas ir blakus nesmukajām draudzenēm. Tas viņai allaž bijis raksturīgi- gan kopā ar māsu (kura vispār ir Lienei stipri līdzīga, ja pieliktu blondos matus, liekās skropstas uz zobus, būtu grūti atšķirt), blakus Kerkirai Liene arī allaž līdusi priekšplānā atieztiem zobiem kā smukā draudzene ar nesmuko fonā. Ironiski, ka tagad Kerkira izskatās labāk par Lieni. Un jāsecina, ka kaut minimāla gaumes izjūta viņai tomēr ir, jo to rozā vīkšķi ar baisajām klučkurpēm tomēr neuzvilka. savukārt meitene, kas tika izķēmota par rozā zefīru, ir itin glīta, normāls stilists no viņas spētu uztaisīt nerātnu feju, kā laikam bija iecerēts. Varbūt fotogrāfa bildē ar filtru filtriem viņa izskatās labāk?
24.02.2025 16:46 |

10 gadi
Reitings 2382
Reģ: 26.03.2010
Netīšām izlēca (jo nesekoju un nezinu, kur tas ir) ig sasliksnr1 viens reels, kur spēlēja kaut kāds no name pāris un tur tiešām galdiņi bija aizņemti un kundzes dejoja. Nevajag pat bērnu, lai iegrieztu ballīti.
24.02.2025 16:46 |

Reitings 187
Reģ: 12.02.2025
Tā fotosesija un tas pasākums ir bezstila un lētuma kalngals. Kaut kur iestrēgušas desmit gadus atpakaļ. Totāls lauku variants.
24.02.2025 17:55 |

Reitings 6731
Reģ: 20.08.2021
lipsinluka @ 24.02.2025 17:55
Tā fotosesija un tas pasākums ir bezstila un lētuma kalngals. Kaut kur iestrēgušas desmit gadus atpakaļ. Totāls lauku variants.

Nevajag norakstīt laukus!
Tam pašam kivim (lauku) beņķu "koncertu" storijos var redzēt dāmas, kuras ir sakoptas, un glīti saģērbušās!
Un blakus Leņķis kā tāds špoks.
24.02.2025 18:14 |

Patīk
Reitings 21738
McSara @ 24.02.2025 18:14

Nevajag norakstīt laukus!
Tam pašam kivim (lauku) beņķu "koncertu" storijos var redzēt dāmas, kuras ir sakoptas, un glīti saģērbušās!
Un blakus Leņķis kā tāds špoks.

Jā, kā toreiz Daugavpilī, kur plancka atvilkās sargāt savu sardeli kamieļbotās un sarkanajā bomžu jaciņā, bet terasē pie galdiņa sēdēja divas tik modīgas cacas, ka vecā čība pēc tam nesekmīgi centās atdarināt viņu stilu.😆
24.02.2025 19:49 |

Reitings 3087
Reģ: 29.05.2022
Castorella @ 24.02.2025 16:46
Tās lienes bildes... zinām jau.ka viņai viss iznāk lēti un prasti, ar obligāto miskasti fonā, šeit jau viss pasākums tāds ir, bet vienalga, tam cauri vīd mājiens par daiļo Lieni, kas ir blakus nesmukajām draudzenēm. Tas viņai allaž bijis raksturīgi- gan kopā ar māsu (kura vispār ir Lienei stipri līdzīga, ja pieliktu blondos matus, liekās skropstas uz zobus, būtu grūti atšķirt), blakus Kerkirai Liene arī allaž līdusi priekšplānā atieztiem zobiem kā smukā draudzene ar nesmuko fonā. Ironiski, ka tagad Kerkira izskatās labāk par Lieni. Un jāsecina, ka kaut minimāla gaumes izjūta viņai tomēr ir, jo to rozā vīkšķi ar baisajām klučkurpēm tomēr neuzvilka. savukārt meitene, kas tika izķēmota par rozā zefīru, ir itin glīta, normāls stilists no viņas spētu uztaisīt nerātnu feju, kā laikam bija iecerēts. Varbūt fotogrāfa bildē ar filtru filtriem viņa izskatās labāk?
Jā,atceros toreiz kad Kerkira pieaicināja Ļenku uz savu fotosesiju,Liene tur uzvedās it kā galvenā būtu viņa.Grūstija un stumdija Kerkiru.Mūsu kautrīgā Lienīte!
24.02.2025 19:56 |

Reitings 32161
Reģ: 06.11.2022
Lupatlase vienmēr izvēloties mājas, nevis iziešanu.
Jā, dārgā, protams, izņemot reizes, kad jāskrien pusnaktī dzert tējas ar precētiem vīriešiem. Vai jāsargā mini cīsiņš kārtējā pritonā.
Tas, ka tu esi home-wrecker un neviens tevi nekur neaicina, nepadara tevi par mājās sēdētāju.
24.02.2025 20:31 |

Reitings 468
Reģ: 13.10.2023
LabaDabaDa @ 24.02.2025 20:31
Lupatlase vienmēr izvēloties mājas, nevis iziešanu.
Jā, dārgā, protams, izņemot reizes, kad jāskrien pusnaktī dzert tējas ar precētiem vīriešiem. Vai jāsargā mini cīsiņš kārtējā pritonā.
Tas, ka tu esi home-wrecker un neviens tevi nekur neaicina, nepadara tevi par mājās sēdētāju.

Tikai tad kad iespēja kaut kur iziet, tiek filmēts,fotografēts-priecīga vienmēr pirmajās rindās😀😀😀.
24.02.2025 21:26 |

Reitings 3901
Reģ: 25.09.2023
Palabojiet mani, bet vai tas ir “stilīgi” vilkt apavus ar atvērtu purniņu (vēl arī ar kristāliņiem) kopā ar melnām, biezām zeķubiksēm?
Kā arī tā viena no viņas “kolēģēm” (šķiet friziere), leoparda raksta svārkus apvienot ar čūskas raksta augstpapēžu kurpēm.
Šķiet, ka es esmu kaut ko palaidusi garām, kas ir stilīgi, jo man šīs ir nesakombinējamas lietas.
Es tiesām neizprotu tas sievietes, kuras tur ņēma dalību. Vai nu viņas izdomāja, ka par 75 EUR pie friziera un fotogrāfa ir pa lēto, un tā ir kaut kāda mistiska iespēja, vai nu viņām ir vēl sūdīgāk ar stila izjūtu.
Tas ir “kašmars”, mani pārņem sveškauns uz to skatīties ☹
25.02.2025 11:13 |

Reitings 32161
Reģ: 06.11.2022
Speķagalva toties beidzot ir izmazgājusi un izķemmējusi matus, un nu pati ir pilnīgā šokā, cik labi tie izskatās!
Padomā, Liene, ja Tu tā darītu katru dienu - kāda Tu būtu skaistule!
25.02.2025 11:18 |

Reitings 532
Reģ: 05.08.2021
RozīneE @ 25.02.2025 11:13
Palabojiet mani, bet vai tas ir “stilīgi” vilkt apavus ar atvērtu purniņu (vēl arī ar kristāliņiem) kopā ar melnām, biezām zeķubiksēm?
Kā arī tā viena no viņas “kolēģēm” (šķiet friziere), leoparda raksta svārkus apvienot ar čūskas raksta augstpapēžu kurpēm.
Šķiet, ka es esmu kaut ko palaidusi garām, kas ir stilīgi, jo man šīs ir nesakombinējamas lietas.
Es tiesām neizprotu tas sievietes, kuras tur ņēma dalību. Vai nu viņas izdomāja, ka par 75 EUR pie friziera un fotogrāfa ir pa lēto, un tā ir kaut kāda mistiska iespēja, vai nu viņām ir vēl sūdīgāk ar stila izjūtu.
Tas ir “kašmars”, mani pārņem sveškauns uz to skatīties ☹

Kurpes ar vaļēju purnu un zeķubikses ir ļoti cringe. Atgādina kaut kādas lauku skolu diskotēkas pirms 15 gadiem, kad bija tirgū nopirktas spīdīgas kurpes, un mamma neļāva ziemā iet ārā bez zeķubiksēm 😂 ok, ir atsevišķas situācijas, kur var smuki savilkt vaļējas kurpes un zeķubikses, bet nu tur ir jāmāk visu koptēlu stilīgi saformēt. Kā arī atsevišķi ne biezas melnās zeķubikses, ne tāda stila kurpes jau sen nav modē.
25.02.2025 11:25 |

Reitings 236
Reģ: 04.07.2024
Nevajag nu te apsaukāt lauciniekus, tas jau gandrīz Lienes stilā, kad viņa kā Rīgas nomales iedzimtā apsaukāja Madaru par lauķi .Ja par stila sesiju- draudzene bija pie stilistes kaut kur Kurzemē, Talsos vai Kuldīgā, neatceros. Bija tiešām labas bildes, apģērbi, frizūra un grims piemeklēti tā, ka viņai lieliski izskatījās un daudz ko no toreiz apgūtā viņa vēl tagad izmanto.
lienes gaume vnk ir lēta un prasta, pie tam viņa pat spogulī redz sevi ar filtriem, laikam jau tā kompānija tur savākusies tāda pati.
25.02.2025 12:12 |

Reitings 532
Reģ: 05.08.2021
Sorry, es negribēju uzbraukt laukiem 🙏 es pati esmu no dziļiem laukiem, un atceros, kā es un meitenes man apkārt ģērbās, kad vienīgās opcijas drēbēm bija vietējie veikali ar poļu lupatām, varbūt pa retai reizei aizbraukt uz Rīgu un visu kabatas naudu atstāt cubus/new yorker/vero moda veikalos 🙈 un stila iedvesma bija žurnāli Sīrups un Avene. Gan jau, ka pilsētās nebija diži savādāk, vienkārši tādi laiki. Gan es, gan lielākā daļa sieviešu ir no tiem laikiem izaugušas un varam atskatīties uz pagātni un arī par to pajokot. Ne mums bija iespēju, ne zināšanu kaut kā kritiski tam pieiet. Turpretī Liene joprojām atrāda Cubus džinsus instagram kā kaut ko wow...
Es domāju, ka tās, kas te Lienes ģērbšanos un un uzvedību salidzina ar laukiem, atsaucas uz tāda veida atmiņām/asociacijām, nevis domā to kā uzbraucienu cilvēkiem, kas dzīvo laukos 🙏
25.02.2025 12:48 |

Reitings 39106
Reģ: 11.02.2015
VISS tas pasākums bija ļoti lētā/vecmodīgā paskatā ar attiecīgiem apģērbiem/apaviem/aksesuāriem.
Leoparda/čūsku raksts, arī metālu miksēšana šobrīd ir ok, bet tikai, ja to dara ar moderniem fasoniem un modeļiem, ne jau 2000-o gadu zīmuļsvārkiem, sašaurinātām žaketēm, platformas augstpapēdenēm uz nagliņpapēža utt.
Tas vienkārši šobrīd ir ļoti dated izskats, tur pat modes dāmai nevajag būt, lai to zinātu 🤦
25.02.2025 13:48 |

Patīk
Reitings 21738
Euclid @ 25.02.2025 13:48
VISS tas pasākums bija ļoti lētā/vecmodīgā paskatā ar attiecīgiem apģērbiem/apaviem/aksesuāriem.
Leoparda/čūsku raksts, arī metālu miksēšana šobrīd ir ok, bet tikai, ja to dara ar moderniem fasoniem un modeļiem, ne jau 2000-o gadu zīmuļsvārkiem, sašaurinātām žaketēm, platformas augstpapēdenēm uz nagliņpapēža utt.
Tas vienkārši šobrīd ir ļoti dated izskats, tur pat modes dāmai nevajag būt, lai to zinātu ?

Piekrītu. Parpalas un aksesuārus organizatores pašas salasījušas no saviem skapjiem. Tā kā izmērs visām vannabī stilistēm plus mīnus vienāds, tad klientēm, kuras miesās brangākas, nācās stūķēt mugurā S/M lupatas.
25.02.2025 14:08 |

Reitings 6731
Reģ: 20.08.2021
teberebe @ 25.02.2025 12:48
Sorry, es negribēju uzbraukt laukiem ? es pati esmu no dziļiem laukiem, un atceros, kā es un meitenes man apkārt ģērbās, kad vienīgās opcijas drēbēm bija vietējie veikali ar poļu lupatām, varbūt pa retai reizei aizbraukt uz Rīgu un visu kabatas naudu atstāt cubus/new yorker/vero moda veikalos ? un stila iedvesma bija žurnāli Sīrups un Avene. Gan jau, ka pilsētās nebija diži savādāk, vienkārši tādi laiki. Gan es, gan lielākā daļa sieviešu ir no tiem laikiem izaugušas un varam atskatīties uz pagātni un arī par to pajokot. Ne mums bija iespēju, ne zināšanu kaut kā kritiski tam pieiet. Turpretī Liene joprojām atrāda Cubus džinsus instagram kā kaut ko wow...
Es domāju, ka tās, kas te Lienes ģērbšanos un un uzvedību salidzina ar laukiem, atsaucas uz tāda veida atmiņām/asociacijām, nevis domā to kā uzbraucienu cilvēkiem, kas dzīvo laukos ?

Manuprāt, jaunietēm izmēģināt un veikt visādus stila eksperimentus ir okay!
Bet teju pie 50 gadiem joprojām savā prātā domāt, ka galvenais ir spīguļi un visādi karekļi. Nu nezinu, nesaku, ka tagad sevi jānoraksta un jāvelk omīšu jaka 😆 Ir taču tik daudz visādu iespēju, bet Leņķim ir talants uz izcilu bezgaumību! Tās kombinācijas ir āprātīgas 😆
25.02.2025 14:35 |

10 gadi
Reitings 5951
Reģ: 05.08.2013
teberebe @ 25.02.2025 12:48
Sorry, es negribēju uzbraukt laukiem ? es pati esmu no dziļiem laukiem, un atceros, kā es un meitenes man apkārt ģērbās, kad vienīgās opcijas drēbēm bija vietējie veikali ar poļu lupatām, varbūt pa retai reizei aizbraukt uz Rīgu un visu kabatas naudu atstāt cubus/new yorker/vero moda veikalos ? un stila iedvesma bija žurnāli Sīrups un Avene. Gan jau, ka pilsētās nebija diži savādāk, vienkārši tādi laiki. Gan es, gan lielākā daļa sieviešu ir no tiem laikiem izaugušas un varam atskatīties uz pagātni un arī par to pajokot. Ne mums bija iespēju, ne zināšanu kaut kā kritiski tam pieiet. Turpretī Liene joprojām atrāda Cubus džinsus instagram kā kaut ko wow...
Es domāju, ka tās, kas te Lienes ģērbšanos un un uzvedību salidzina ar laukiem, atsaucas uz tāda veida atmiņām/asociacijām, nevis domā to kā uzbraucienu cilvēkiem, kas dzīvo laukos ?

Es esmu vislielākā lauķe te. Principā, Lauķu lauķe.
No riktīgi dziļiem lauķiem. Un es Tev piedodu.
25.02.2025 14:37 |

Reitings 2241
Reģ: 11.04.2023
Tā bija mode, poļu tirgus vai cubus... izskatījās vienādi, tikai no poļu tirgus bikses krāsoja stilbus.
Noteikti pēc 20 gadiem tagadējo HandM apņirgs 😁
25.02.2025 14:55 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits