LilyLady @ 19.02.2025 15:03
Tā Anita jau sen ik pa laikam atsūta matu produktus Lienes pakulām. Drusku šķiet, ka Kerkiras stils - izmisīgi gribas popularitāti, atpazīstamību, tad nu biedrojas ar padumjo Kivičieni, kurai krietni vairāk sekotāju IG.
Adele4 @ 19.02.2025 17:13Kivis ielicis tviterī reklāmu. 8.martà būs vecrīgà kkadā bārā.
Lenķis ar bērnu nez būslīdz? Vai skums mājā?
Adele4 @ 19.02.2025 17:36Resnajam bēbim jauns džemperis atkal. Bet nu tie ļenkas storiji no bērnudārza....pipec...tur tvaika iela sauc!
Adele4 @ 19.02.2025 17:18Ļenka sacerējusi sev slavas dziesmas un pasniedz to it kā chatgpt piedāvātu tekstu par viņu.
Tāda dirsēja.
Stalkere Jr. @ 19.02.2025 18:26
Nu jā, normāli vecāki bērnudārza koncertā filmē savus bērnus. Un tad ir Ļenusiks , kura filmē sevi un Kivi (ar citiem vecākiem fonā). ?Būs Miai skaistas videoatmiņas no šī koncerta.
Bet es gribu teikt, ka Kivi šajā story izskatās diezgan labi, tāds kā atkopies. Varbūt tiešām dzīvo veselīgu dzīvi beidzot?
Liene Kiviča ir Latvijas sabiedrībā pazīstama persona, kura kļuva zināma kā sabiedrības figūra, piedaloties dažādās mediju un realitātes šovos. Viņa ir pazīstama arī kā bijusī sabiedrības daļa saistībā ar mediju uzmanību un dažādiem publiskiem notikumiem. Viņas personīgā dzīve un attiecības ir bieži apspriesti plašsaziņas līdzekļos, kas veicinājuši viņas atpazīstamību.
Liene Kiviča arī ir bijusi sabiedrībā aktīva, piedaloties dažādās aktivitātēs, tai skaitā publicitātes pasākumos un sociālajos medijos. Viņa ir saņēmusi gan atbalstu, gan arī kritiku sabiedrībā.
Ja vēlies precīzākas ziņas par viņu vai konkrētiem dzīves notikumiem, varu meklēt jaunu informāciju!
Lulo9 @ 19.02.2025 19:12
Un kas tad ir storijs pirms tā?! Ir taču redzams arī skats uz bērniem, pilnīgi noteikti, ka viņai nofilmēts ne tikai bumerangs. Vienkārši ielika kadru.
LabaDabaDa @ 19.02.2025 19:17
Lai tas būtu kaut miljonais kadrs! Es nekad mūžā neesmu filmējusi sevi, kamēr uzstājās mani bērni. Ir jābūt totāli apsēstam ar sevi, lai vispār kaut kas tāds ienāktu prātā.
Un kāda jēga aizsēsties citiem vecākiem priekšā, lai beigās filmētu sevi? Pilnīga bezkaunība.