MeltedCheese @ 29.01.2025 21:20Man šķiet, ka Deimone nemaz savādākas pat nepieaudzē. Tikai šitādas milzu slotas. ? Anyway kā jau te daudzas lezbes saka - ir patiešām ļoti, ļoti drausmīgi!
Tad jau viņa kapitāli ņirgājas par Lieni. 🤣 Tukšpaurītei diemžēl to nesaprast. 😅yay @ 30.01.2025 07:45
Es ļoooti, ļoooti sen esmu bijusi pie Deimones - pieaudzē arī normālas. Kas maksā, tas pasūta mūziku.
Marta007 @ 30.01.2025 10:04"Daudz jaunas idejas un plānu"..
Es saprotu, kāpēc to grāmatu neviens negrib izdot..
LilyLady @ 30.01.2025 11:05
Šito jau gadiem maļ un maļ. Plāni un idejas, bet realitātē ilgstošā bezdarbniece, kas sēž uz kakla savam skopulim muzikantam. Tiklīdz veprim atsāksies konnnncerti, un sāks ienākt skanošais, ātri vien visi plāni aizmirsīsies.
tāpat kā mācīja Madaru iet strādāt, kamēr pāri parazitē uz citu rēķinu un nevienu darbu nemāk darītMarta007 @ 30.01.2025 11:20
Tas arī. Bet es šoreiz biju domājusi gramatiku. Kādam darbiniekam izdevniecībā taču jāsēž un jālasa šos neveiklos un nepareizos teikumus. Bet citus gan zina mācīt.
amoreamore @ 30.01.2025 16:38Tā, nu, manas rozā lezbes, neglītās pakaļas, resnās pumpainās duras, vai superstāra intervija jau noskatīta?
Baigi, baigi interesē ko šis mals par otrās pusītes ieteikumi uz dzīvi?
amoreamore @ 30.01.2025 16:38Tā, nu, manas rozā lezbes, neglītās pakaļas, resnās pumpainās duras, vai superstāra intervija jau noskatīta?
Baigi, baigi interesē ko šis mals par otrās pusītes ieteikumi uz dzīvi?
Jā, vecais Andža joprojām dzīvo pagātnē un nav ticis pāri Madaras “pārestībām”. Vismaz beidzot atzina, ka veselība neļauj vairs žūpot.Rozāforums @ 30.01.2025 18:17
atkal muldēja par vecajiem laikiem kad ļaunā sieva viņam neļāva dzert... un cik labi ka viens braukāja apkārt un sieva sēdēja mājās
DabaTevivēro @ 30.01.2025 19:06Nespēju klausīties to tušņa sveptēšanu un prasto runasveidu. Uzslēdzu tikai tur, kur par sievietes ietekmi un kāds "pārsteigums"! Tusnis atkal par sevi un savu rūgto pieredzi. Tu, stulbais dalbojob, kur tā Madara varēja strādāt ar diviem maziem bērniem? Un kādu mamutu tu atnesi? Ne nauda, ne savas dzīvesvietas, ne normālas mašīnas tev nebija, hrenovijs pelnītājs. Toties tagad forši! Kukuška, tevi vadā, lai vari pieliet mūli. Tas nekas, ka bērns nevis aizmieg savā gultiņā ar pasaku, bet iegriež ballīti dzērājiem. Tāpēc Madaras meitas labi mācās un sasniedz panākumus, ka viņa, atšķirībā no tavas kukuškas rūpējas par saviem bērniem. Bet savu nemīlēto mīlestības bērnu pat ne dziesmiņu, ne dzejolīti neesat iemācījuši, tik disjā, disjā. Bet ko nu par tik smalkām lietām! Bērnam pat normāla apģērba nav. Kaut kādas nošņurkušas puiku drēbes. Divi pusmūža zaķīši hi, hi.
EmilijaArm @ 30.01.2025 19:39Bet tajā intervijā nekur nekas neliecināja, ka viņam Ļenka būtu līdz kaklam. Jūtu versmainuma vairs nav (citādi jau slavētu, salīdzinot ar pagātnes sievietēm), bet man viņš nolasījās kā komfortā esošs vecs žūpa. Tā ka Ļenkai ir izdevies savu guvumu noturēt stabilu.
EmilijaArm @ 30.01.2025 19:39Bet tajā intervijā nekur nekas neliecināja, ka viņam Ļenka būtu līdz kaklam. Jūtu versmainuma vairs nav (citādi jau slavētu, salīdzinot ar pagātnes sievietēm), bet man viņš nolasījās kā komfortā esošs vecs žūpa. Tā ka Ļenkai ir izdevies savu guvumu noturēt stabilu.