Hermiine89 @ 29.01.2025 15:38Man vairāk satrauc, kas tas viņai par bumbuli uz apakšlūpas?!
Dzintriņa @ 29.01.2025 13:35
Katra acs ar skropstām ir pilnīgi savādāka ?
Rietumusawle @ 29.01.2025 14:44Protams, ka fake mati “zīda rullī” nepaliks lokaini ?
Lūpās, cik man zināms, botoxu nešpricē. Varbūt filleru migrācija?Ambulance @ 29.01.2025 15:58
Tas pats kas Pidrihsoonei , botox kūleni uzmeta
yay @ 29.01.2025 16:21
Man ir fake mati un viņi paliek lokaini ar to rulli :D Viņai jau nu noteikti ir zemas kvalitātes pakula :D
2) Es vismaz desmit gadus pieaudzēju arī skropstas (bez panikas, normālas, neuzkrītošas :D) bet nu luuuk man ir jautājums - a tas tā normāli iet uz skropstu pieaudzēšanu ar tādu kaujas meikapu un nenotīrīt? Deimone viņai nenoņem skropstas un kārtīgi neiztīra? Kā notiek pats pieaudzēšanas process ar meikapu? Skropstās var būt utis? viņai 1000% ir :D netīrā šļura. fuuu.
Rumblerx @ 29.01.2025 16:36Ak kàdas šausmas! Viņa tiešàm neredz pati savas skropstas??? Tiešàm, nu kà? KÀ tas var būt? Skropstas pa pusseju. Kaut kàds arpràts, jeibogu. Nu kuram vai kurai tas šķiet skaisti, izņemot resno pelmeni? Brrrr
Rumblerx @ 29.01.2025 16:36Ak kàdas šausmas! Viņa tiešàm neredz pati savas skropstas??? Tiešàm, nu kà? KÀ tas var būt? Skropstas pa pusseju. Kaut kàds arpràts, jeibogu. Nu kuram vai kurai tas šķiet skaisti, izņemot resno pelmeni? Brrrr
nu pusaudzes ir izvēlīgākas, tādas sausmas arī vinas neizvēlētos. Kāpēc Lenkai visi meistari tādi tjapljap, tas gan ir jautājums. Kā var uzlikt tik nevienādas?Mia6 @ 29.01.2025 20:02Tas skropstas ir drausmīgas. Es saprastu kkādai pusaudzei tādas bet ne jau pieaugušai sievietei. Lēti izskatās. Turklāt pēc nedēļas viņai tas skropstas ir ņigu ņegu un skats vēl briesmīgāks.
MeltedCheese @ 29.01.2025 21:20Man šķiet, ka Deimone nemaz savādākas pat nepieaudzē. Tikai šitādas milzu slotas. ? Anyway kā jau te daudzas lezbes saka - ir patiešām ļoti, ļoti drausmīgi!
LilyLady @ 29.01.2025 22:19
Šito stāsta tik daudzos stilistu padomu video - ko NEdarīt ar seju, kad esi pāri 40 - nelikt milzu mākslīgās skropstas, nekrāsot acīm apkārt melnas strelkas, nelietot perlamutra lūpu spīdumus. Tas viss, kas varbūt piestāv pusaudzēm, sievieti 40+ vizuāli padara lētu un krietni vecāku. Nu, bet Lienīte jau mums visgudrākā, kam viņai kaut kādi pasaulslavenu makeup mākslinieku padomi.?