Chempions Rafaels @ 08.01.2025 10:24Blje, sodien sapnii redzeju kaa agresivais resnis gaaja mani sist ??? vnk tik loti wtf sapnis un tik divainas sajutas. Es varu tikai iedomaties ko izjuut lenkucis ar vinu ikdiena dzivojot
Neiil @ 07.01.2025 21:554 km raitā solī pusstundā noiet var! Sportiste? un jaunu māākslu ar atrāda? kāda lienīte malacīte?! Bet ziniet, es ar sajuktu prātā no tāda dzīvesstila, kā viņai...tas taču ir tik briesmīgi...neko nedarīt caurām dienām...abiem..jo resnim jau tie lieveņi reti! Es goda vārds saprotu kāpēc viņa ir tik ku kū
sidzha @ 08.01.2025 15:56Atverot diskusiju, man vienmēr ir pirmā lapa un ar acīm, gaidot, ja nets lēnāks, sanāk pārskriet pirmajiem komentiem un saproti, ka tiem diviem nu jau pa gandrīz 4 gadiem nekas, kamēr šī diskusija ir, nevienā dzīves sfērā nav uzlabojies, pilnīgi nekāda attīstība, tikai pagrimums.
Pikachio @ 08.01.2025 17:47Interesanta sakritība.
Kopš Ārena nāves, Lienes ir regulāri ienākumi, katru mēnesi ap 6.datumu.
Katru reizi ir kafenes vienatnē, zābaki beidzot parādījušies, un ja nemaldos, jauna siltā jaka.
Kas apstiprina tikai to, ka viņa tiešām saņem bērnu naudu par 4 bērniem.
bet kāpēc, lai viņa nesaņemtu? Ja vecākā meitene mācās, tad arī kaut kas pienācās, plus 3 mazgadīgi bērni. Tātad bērnu nauda kā tāda un man šķiet, ka arī apgādnieka zaudējuma pabalsts 4 bērniem. Jo meitenes ir oficiāli viņas meitas. Vecāku tiesības nav noņemtas. Un neviena iestāde baigi neinteresējas kas un kā. Viņa pēc likuma ir oficiālā aizbildne. Tad nekas, ka meitenes pie Arena sievas vai vecvecākiem.Tuana @ 08.01.2025 18:11
Mani tā tracina par šo pat iedomāties….? Vai tiešām mazajā Latvijā, kur visi visu dabūn zināt, nav kāds kas varētu apstiprināt vai noliegt šo info, ka viņa saņem to naudu? Ja tā, tad tas būtu zemiskākais no visām Kivju preteklībām un pelnīti būtu jāiznes publiski. Un vai tiešām tik easy tas izgājis cauri no attiecīgo iestāžu puses??
tā nav, pati esmu saņēmusi apgādnieka zaudējuma pensiju, kad mans tētis nomira. Tiem, kam ir 18, manuprāt jau no 16, gadu vecuma var saņemt pats bērns uz savu kontu. Nepilngadīgie un mazgadīgie pensiju saņem uz aizbildņa kontu, pie kā reāli dzīvo un kurš ir iecelts par aizbildni. Liene ir sevi parādījusi tautās, visa Latvija zina, ka meitas pie viņas nedzīvo, tapēc jebkurš VSAA darbinieks viņai pabalstu nepiešķirs. Turklāt vecākā meita un aizbildnis parējām meitām viņai naudu nedāvinātu. Tapēc Liene nekādu naudu nesaņem, ja nu vienīgi lielāku bērnu naudu, jo viņai ir 3+ bērni oficiāli, gan jau arī ģimenes karte, kur tu saņem papildis atlaides. Iespējams, viņa par sīkp saņem nevis 25€, bet 150€ kā par 3.bērnu.krixis3 @ 08.01.2025 20:49bet kāpēc, lai viņa nesaņemtu? Ja vecākā meitene mācās, tad arī kaut kas pienācās, plus 3 mazgadīgi bērni. Tātad bērnu nauda kā tāda un man šķiet, ka arī apgādnieka zaudējuma pabalsts 4 bērniem. Jo meitenes ir oficiāli viņas meitas. Vecāku tiesības nav noņemtas. Un neviena iestāde baigi neinteresējas kas un kā. Viņa pēc likuma ir oficiālā aizbildne. Tad nekas, ka meitenes pie Arena sievas vai vecvecākiem.
Un viņa ir tāda cūka, ka to naudu atpakaļ nedos, bet tērēs.
Minelūše @ 09.01.2025 00:14Kas tā par Aiju draudzenīti pēkšņi uzradusies? Vēl viens upuris, kam parazītLienei piesūkties un savu bērnu uzgrūst?
TāTur @ 09.01.2025 00:14tā nav, pati esmu saņēmusi apgādnieka zaudējuma pensiju, kad mans tētis nomira. Tiem, kam ir 18, manuprāt jau no 16, gadu vecuma var saņemt pats bērns uz savu kontu. Nepilngadīgie un mazgadīgie pensiju saņem uz aizbildņa kontu, pie kā reāli dzīvo un kurš ir iecelts par aizbildni. Liene ir sevi parādījusi tautās, visa Latvija zina, ka meitas pie viņas nedzīvo, tapēc jebkurš VSAA darbinieks viņai pabalstu nepiešķirs. Turklāt vecākā meita un aizbildnis parējām meitām viņai naudu nedāvinātu. Tapēc Liene nekādu naudu nesaņem, ja nu vienīgi lielāku bērnu naudu, jo viņai ir 3+ bērni oficiāli, gan jau arī ģimenes karte, kur tu saņem papildis atlaides. Iespējams, viņa par sīkp saņem nevis 25€, bet 150€ kā par 3.bērnu.
krixis3 @ 08.01.2025 20:49bet kāpēc, lai viņa nesaņemtu? Ja vecākā meitene mācās, tad arī kaut kas pienācās, plus 3 mazgadīgi bērni. Tātad bērnu nauda kā tāda un man šķiet, ka arī apgādnieka zaudējuma pabalsts 4 bērniem. Jo meitenes ir oficiāli viņas meitas. Vecāku tiesības nav noņemtas. Un neviena iestāde baigi neinteresējas kas un kā. Viņa pēc likuma ir oficiālā aizbildne. Tad nekas, ka meitenes pie Arena sievas vai vecvecākiem.
Un viņa ir tāda cūka, ka to naudu atpakaļ nedos, bet tērēs.
LabaDabaDa @ 09.01.2025 11:29Kas, starp citu, notiek ar gadsimta projektu "Sieviete sievietei"? Arī izlaidis garu pēc viena murgaina pasākuma? :D
Un kur tad palika tā Sievišķības akadēmija vai kā to sauca, kur savas vecās lupatas gribēja iztirgot? Tas pasākums arī beidzās īsti nesācies.Mākoņu Dejotāja @ 09.01.2025 11:49Slampa ar resno iet uz sporta zāli. Labais. Interesanti: cik ilgi viņi to darīs? Pāris nedēļas un viss beigsies. Viņi ir laikam ir tie cilvēki, kas sola ar jauno gadu sākt jaunu dzīvi, bet pēc pāris nodarbībām visu pamet.
Un, kur palika dejas ar apelsīnu vīrieti? Un solījumi atgriezties profesionālajā sportā? No pavasara sola un nekas nav mainījies.