Enazenaz @ 17.01.2022 23:59Meitenes, kuras ir Norvēģijā, vai ir bijušas, kur jāraksta tā vēstule?
Vajag tikai sazīmēm mājas aptuveno adresi un esmu gatava pati uzrakstīt vēstuli Norvēģijas sociem.
Man, kā divu bērnu mammai, ir šausmīgi grūti noskatīties uz to nejēdzību, kas tur notiek. Mazā Mia nav pelnījusi sev tādu dzīvi.
Aprakstīšu viņu “slavu” Latvijā, to, ka viņi 100% iedzer arī Norvēģijā, to, ka Mia netiek vesta ārā un netiek pienācīgi barota. To, ka Miai pampers ir bijis vairākkārt līdz grīdai, esam redzējušas mēs visas. Noteikti uzsvēršu arī to, cik Mia ir apātiska. Jā, arī es to jau sen esmu ievērojusi, bet arī nevēlējos pacelt šo tēmu, jo šī tomēr ir nopietna lieta, kuru apspriest.
Es tiešām negribu to tā atstāt! Un arī jums uz to nevajadzētu pievērt acis.
Neviena, cik man redzams, šeit diagnozi neuzstāda, pat ilgi tam nav pievērsta uzmanība, lai neaiztiktu bērnu, bet nevar noliegt, ka sejas vaibsti ir ļoti raksturīgi šim sindromam (tāpat kā, piemēram, pie Dauna sindroma) UN ir ļoti ticams, ja ne 100%, ka Liene grūtniecības laikā lietojusi alkoholu. Protams, diagnozi nosaka tikai ārsts (starp citu, ne homeopāts) pēc dažādām pārbaudēm, pēc kurām spriež par bērna attīstību un tās atbilstību normai atkarībā no vecuma, un vēl citas, bet arī specifiskie sejas vaibsti ir viens no kritērijiem.kriksisix @ 18.01.2022 00:45Meitenes, te noteikti neviena nav ne bērnu pediatre, ne neiroloģe, ne homeopāte, lūdzu neizsakām tik nopietnas diagnozes salīdzinot bērniņa Instagram bilžu saturu.
Ja kādai tiešām tik ļoti rūp, lūdzu sazinieties ar kādu peofesionāli un piedāvājiet palīdzību noskaidrot vai bērnam viss kārtībā nevis rakstam n-tās lapas ar minošām diagnozēm kas varētu būt vainas!!!
jā, Keitija mīļā, Kimu pieminēt šad tad tikai atceras :D kaut kas forumā reiz teica, ka tas tāpēc, ka Keitija ļoti līdzinās Madarai :D par to spriest neņemos, man abas meitas liekas Madarai līdzīgasvivii @ 18.01.2022 01:07Jūs arī pamanat to, ka ja ir runa par Kiviča meitām (no Andra puses), tad viņš vienmēr piemin tikai vienu meitu, otru nekad nepiemin. Tā dīvaini- viena meita tā mīļā, ar vienu meitu tas dvēseliskais kontakts utt. un kā ar otru meitu? Kāpēc to nekad nepiemin?
Jajaja2 @ 17.01.2022 23:275 pieteikušās. Daudz vispār.
Un Ļenka guļamistabā sēž?
kriksisix @ 18.01.2022 00:45Meitenes, te noteikti neviena nav ne bērnu pediatre, ne neiroloģe, ne homeopāte, lūdzu neizsakām tik nopietnas diagnozes salīdzinot bērniņa Instagram bilžu saturu.
Ja kādai tiešām tik ļoti rūp, lūdzu sazinieties ar kādu peofesionāli un piedāvājiet palīdzību noskaidrot vai bērnam viss kārtībā nevis rakstam n-tās lapas ar minošām diagnozēm kas varētu būt vainas!!!
visām jāpiedalās priekš masu skatiem. Tas arī ir viens no "mānekļiem"Shameon @ 18.01.2022 07:51
Vismaz 1 no tām 4-5 "jauniņajām" jau sen ir Līgas bite.
Jajaja2 @ 17.01.2022 23:275 pieteikušās. Daudz vispār.
Un Ļenka guļamistabā sēž?
Kopā 6 dalībnieces, no kurām viena ir Ļenka, otra ir Līga un vēl 2 jau esošas NL, to varēja saprast apskatot viņu profilus, jo pie profiliem NL, un bildes ar NL produktiem jau senāk ieliktas. Tikai divas savervētas kā jauniņās, no kurām viens kaut kāds uzņēmuma profils.
tās, kurām ir, droši vien par to var arī labāk spriest, bet šajā gadījumā es domāju, ka ar bildi vien pietiek salīdzināt, zinot Lienes dzeršanas paradumus. Tāpat kā jau manis minēto Dauna sindromu pēc raksturīgajiem vaibstiem var viegli atpazīt pat tie, kuri nav mediķi. Tomēr, lai diagnosticētu, to bērnu vajag pie ārsta aizvest, lai novērtē attīstību, un tikai tad to varēs skaidri pateikt. Tomēr ar visu to, ko mēs no storijiem redzam, par uzvedību jau var rasties aizdomas. Nez, vai Miai vispār ir visas vakcīnas? Vai basic apskates veiktas? Jo Ļena bērnu pat uz laukumiņu nevar aizvest, šaubos, ka pie ārsta ir citādāk.LaLo @ 18.01.2022 08:16
Kas Tev liek domāt, ka nevienai šeit nav medicīniskā izglītība??
Es zinu veselas 3 lietotājas, šajā diskusijā gan nav manītas.
Enazenaz @ 17.01.2022 23:59Meitenes, kuras ir Norvēģijā, vai ir bijušas, kur jāraksta tā vēstule?
Vajag tikai sazīmēm mājas aptuveno adresi un esmu gatava pati uzrakstīt vēstuli Norvēģijas sociem.
Man, kā divu bērnu mammai, ir šausmīgi grūti noskatīties uz to nejēdzību, kas tur notiek. Mazā Mia nav pelnījusi sev tādu dzīvi.
Aprakstīšu viņu “slavu” Latvijā, to, ka viņi 100% iedzer arī Norvēģijā, to, ka Mia netiek vesta ārā un netiek pienācīgi barota. To, ka Miai pampers ir bijis vairākkārt līdz grīdai, esam redzējušas mēs visas. Noteikti uzsvēršu arī to, cik Mia ir apātiska. Jā, arī es to jau sen esmu ievērojusi, bet arī nevēlējos pacelt šo tēmu, jo šī tomēr ir nopietna lieta, kuru apspriest.
Es tiešām negribu to tā atstāt! Un arī jums uz to nevajadzētu pievērt acis.
Stephaniee @ 17.01.2022 22:56Ja arī ir tas sindroms (tfu, tfu), vai tad ārstam nevajadzēja rasties aizdomām? Nu piemēram, uz gada vecuma vizīti
kriksisix @ 18.01.2022 00:45Meitenes, te noteikti neviena nav ne bērnu pediatre, ne neiroloģe, ne homeopāte, lūdzu neizsakām tik nopietnas diagnozes salīdzinot bērniņa Instagram bilžu saturu.