salvija @ 07.01.2025 16:07Vai pēdējā storijā Liene netīro Ziemassvētku galdautu izlikusi? #workinprogess?
Un šodien taču Pareizticīgo Ziemassvētki, Kiviči taču pareizticīgie- gaidām, kādas būs svinības!
smūtijs @ 07.01.2025 14:49
Es gribētu redzēt to sievieti, kura būtu gatava viņu precēt. Manās acīs iepriekš nebija baigais skaistulis, bet nu pēc ķermeņa izstaipīšanās visos virzienos ir vienkārši šausmas un attieksme vispār ārpus katras kritikas.
TāTur @ 07.01.2025 16:46Es reāli gribētu redzēt ko viņa dara sporta zālē ar savu tenisa old school prikidu, turklāt kaut kāds vecs termo augšā ? reāli rēcīgi, kāda varētu viņu tur uzfilmēt. Mežezeru sadzērusies gan jau elš kā traka ???
latvjubarbija @ 07.01.2025 15:55
Interesanti, kam būs vairāk sievas - Džilim vai Kivim? Pēc tempa laikam vienādi/Kivičs pat apsteidz!
plivinās ar matiem. Kurs vēl matiem plīvojot, skraida pa trenazieru zāli.TāTur @ 07.01.2025 16:46Es reāli gribētu redzēt ko viņa dara sporta zālē ar savu tenisa old school prikidu, turklāt kaut kāds vecs termo augšā ? reāli rēcīgi, kāda varētu viņu tur uzfilmēt. Mežezeru sadzērusies gan jau elš kā traka ???
Atceros kā kādā Džilindžera jubilejā,bijušās draudzīgi savā starpā čaloja. Lūk tas ir jāprot. Kivis prot tikai visus vainot savā stulbumā.Par veco pleksti pat nerunāsim. Pēc viņas vārdiem,bijušie nedrīkst draudzētiesJapānas princese @ 07.01.2025 17:40
Tikai atšķirībā no kiviča, Džiliņdžers savas bijušās nenoliek, tieši pretēji saglabājis labas attiecības gan ar savas meitas māti, gan labi un ar cieņu izsakās par bijušajām.
TāTur @ 07.01.2025 16:46Es reāli gribētu redzēt ko viņa dara sporta zālē ar savu tenisa old school prikidu, turklāt kaut kāds vecs termo augšā ? reāli rēcīgi, kāda varētu viņu tur uzfilmēt. Mežezeru sadzērusies gan jau elš kā traka ???
smūtijs @ 07.01.2025 14:49
Es gribētu redzēt to sievieti, kura būtu gatava viņu precēt. Manās acīs iepriekš nebija baigais skaistulis, bet nu pēc ķermeņa izstaipīšanās visos virzienos ir vienkārši šausmas un attieksme vispār ārpus katras kritikas.
Marfa @ 07.01.2025 19:00plivinās ar matiem. Kurs vēl matiem plīvojot, skraida pa trenazieru zāli.
Japānas princese @ 07.01.2025 19:59
Liene un Didrihsone. Divas ar intelektu apdalītās.
latvjubarbija @ 07.01.2025 15:55
Interesanti, kam būs vairāk sievas - Džilim vai Kivim? Pēc tempa laikam vienādi/Kivičs pat apsteidz!
TāTur @ 06.01.2025 20:07vispār Ļena ir 5. sieva jau un domājams, ka ne pēdējā, jo resnajam laulība nav šķērslis
kaut kā viņa rāda vienmēr laiku, bet ne km 😁 pati uzraksta klāt, kur problēma nobildēt visu displeju. 30 min nosoļoja un baigā skrējēja, atradusi ar ko plātīties, normāli cilvēki iet uz zāli vairākas reizes nedēļā un neplātās ar bildēm IG 😁 healty life style ar tenisa prikidu 👍Rietumusawle @ 07.01.2025 21:22
Es spēju iedomāties vinu uz skrejceliņa soļojot un pašai domājot, ka skrien plandosiem matiem kā tāda filmu zvaigzne ala Pamela Andersone Baywatch
Japānas princese @ 07.01.2025 19:59
Liene un Didrihsone. Divas ar intelektu apdalītās.
piekrītuKurpīte @ 07.01.2025 21:39
Lai nu ko, bet Didrihsoni ar Kiviču nav jēgas salīdzināt. Didrihsone pati sev nopelna naudu un patiešām arī strādā. Lai, cik tizli būtu tie izgājieni, bet tas viņai nes naudu, kamēr pārizglītotā Ļena pārtiek no tā ko atmet. Lai arī Didrihsone nav nekāds mātes piemērs, viņas bērns ir apģērbts, sapucēts, pabarots un vienmēr pieskatīts.