teberebe @ 28.12.2024 00:45Man pēdējos pāris storijos un Ziemassvētku bildē zem visiem filtriem Lienes viena acs izskatās zila uzdauzīta. Varbūt, protams, Lienes gaumē trīs dienas nemazgā tā kosmētika tur izsmērējusies.
Man arī liekas, ka Liene kaut kad ir teikusi, ka šajā dzīvoklī viņiem nav cepeškrāsns. Lielākā daļa cilvēku gan jau pa gadiem būtu iemācījušies arī uz plīts kaut ko normāli sagatavot vai ar 4k mēnesī pasūtīt normālu ēdienu, bet ne jau šie tukšpauri.
sidzha @ 28.12.2024 00:00Nez ko viņa pati teiktu, ja viņai pasniegtu kādā lievenī cūkēdienu- ar mizu vārītus kartupeļus? ? Tagad laimīga par sušī.
bet bija jābūt cepenei. Viņa tak vistu lika sunīša pozā. Vai tad tas nebija viņas dzīvoklī?LilyLady @ 28.12.2024 00:57
Ir nopērkamas arī stacionārās cepeškrāsnis mikrenes lielumā, nemaksā nepavisam daudz. Man īres dzīvoklī tāda stāv, var pagatavot jebko. Un ir tak arī air fraieri tagad visādi, kur veselu vistu pat var uzcept. Bet slinkā kaza jau laimīga, ka nav cepenes, attaisnojums nestāvēt pie plīts.
Tas ir pārāk intīmi.Adele4 @ 28.12.2024 07:49Tas bāra vismaz Miai šķīvi ar friškām iedevis. Senčiem suši.
Ko tad ļenka savu izsmalcināti eleganto Ziemassvētku galdu ar cūku kartupeļiem nefilmēja un mums neatrādīja?
It kā Tu ko zinātu @ 27.12.2024 23:21es tomēr gribētu cerēt, ka pa ceļam ir ievesta kaut kur pie draugiem/pieskatītājiem. Bet ēdiens atrādīts, ğimene pabarota?
Adele4 @ 28.12.2024 07:26Nesen redzēu tiktok laikam kādas kosmetolģes? Ierakstu par mākslīgajām skropstām. Tās ir jākopj un jāmazgā! Citādi tur briesmu lietas darās.
Es neticu, ka mūsu lienīte tīra tās skropastas. Ja jau makijāžu nedēļām nenoņem.
Adele4 @ 28.12.2024 07:49Tas bāra vismaz Miai šķīvi ar friškām iedevis. Senčiem suši.
Ko tad ļenka savu izsmalcināti eleganto Ziemassvētku galdu ar cūku kartupeļiem nefilmēja un mums neatrādīja?
Rozāforums @ 27.12.2024 15:18https://x.com/Karalienezin/status/1872620294835425283
LabaDabaDa @ 28.12.2024 16:10
Jēziņ, kāds resns "gailis". Jautri svētku būtu tad, ja mīlošā sieva viņu pašu iešautu cepenē. Varētu šmorēt nedēļu no vietas.
viņš tur izskatās kā resns tārps, kas apvēlies uz muguras un nespēj tikt atpakaļ.LabaDabaDa @ 28.12.2024 16:10
Jēziņ, kāds resns "gailis". Jautri svētku būtu tad, ja mīlošā sieva viņu pašu iešautu cepenē. Varētu šmorēt nedēļu no vietas.
ayame @ 28.12.2024 13:18
Spriežot pēc skropstu redzamās malas pie plakstiņa, viņa līmē liekās skropstas. Man ir pieaudzētās un tā neizskatās. Viņas video ir labi redzama pielīmētā maliņa.
Waterlilly @ 28.12.2024 19:01Svētku galds dramatisks.. es tādu soc medijos neatrādītu.. tas medniekdesu kalns izmaksā tikpat cik Lidl vai Maxima pīles cepetis! Ap 10eur uz akciju. Cepene laikam te nav, to lienes tanta vienreiz minēja. Bet kā jau te teica, var nopirkt brīvstāvošo cepeni vai aerogrilu, kas viņiem labi noderētu arī ikdienā. Kartupeļus var nopirkt mizotus. Šķovētus kāpostus uzsildāmus. Lido rosols pietiekami garšīgs, ja negribas griezt. Nelielam cilvēku skaitam galds gatavs par 50-60eur. No comments par kartupeļiem ar mizu un to, ka Mia pat vieta pie galda nebija klāta. Ja zinu, ka visa ģimene ikdienā sēdīsies pie galda vai it īpaši svētku reizē, klāju vietu arī savam 4gadīgajam pat, ja viņš ir paziņojis, ka neko neēdīs - tā ir piederības sajūta un apliecinājums bērnam, ka viņš ir tikpat nozīmīgs ģimenes loceklis!
Piekrītu tai, kas te teica, ka mentāli liene ir spējīga izdarīt tieši tik cik mēs redzam - tieši tā saklāt galdu um saģērbt bērnu, nepabeigt nevienu iesākto lietu u.t.t. Un tas viss tikai progresēs negatīvajā virzienā, proporcionāli pieaugot andirša svaram..
sivenssivenamdraugs @ 28.12.2024 20:39
kur jūs redzat to svētku galdu?
Erna @ 28.12.2024 20:31Lai arī zinu, ka nedrīkst piekabināt cilvēkiem diagnozes, nu simtkārt atvainojos, bet kaut kas nav un nav kārtībā ar to sievišķi. Es teiktu, ka tur ir no bērnības kaut kāda atpalicība, ko ģimene gadiem centusies slēpt. Ja salīdzinu ar savu bērnības kaimiņmeiteni, kura mācījās palīgskolā (vecākā māsa bija ar invaliditāti un skolā negāja), tagad saprotu, ka viņai tur iemācīja visu dzīvei nepieciešamo. Cik redzu no soctīkliem, vienmēr svētkos ir pašceptas kūkas, skaisti uzklāts galds, dzīvoklītis tīrs, kārtīgs, gaumīgi, kaut trūcīgi iekārtots. Izaudzinājusi normālus, veiksmīgus bērnus (vīrs gājis bojā satiksmes negadījumā), aprūpē savu nevarīgo māsu, strādā algotu darbu par sētnieci. Bet nu jā, nav nekad bijusi ne skaistumkaraliene, ne devītklasniece ar trīsgadnieces pakaļu... Šādas pārdomas, jo reizēm nedomājot tiek izspļauts par kādu: tas jau kā palīgskolas absolvents.