yay @ 20.12.2024 15:00
Mums bija no pašvaldības bd saldumu paka, bet mēs nedzīvojam Rīgā. Davaj lai vēl pamēģina izpreparēt dāvanas saturu, maaaksimāli liekulīgi nemaksāt nodokļus un vēl nopļūtīt, ka kas nav labi. Viņiem vispār vajadzētu aizliegt saņemt jebkādus valsts pakalpojumus bezmaksas.
4 gados lasīt nav jāprot, nevajag jau nu pārspīlēt tik traki 🤣MarieAntoinette @ 20.12.2024 14:25Ausis štrunts - vai kāds ir jebkad dzirdējis Miu pasakām kaut vienu teikumu? Četru gadu vecumā jau ne tikai runāt, bet arī lasīt būtu jāprot! Kur Mias grāmatiņas, krāsojamās grāmatas, pirkstiņdarbi, kas trenē smadzeņu attīstību? Vai viņai ir tikai planšete un tiktoks?
Diez kā Miai skolā ies? Un vai Kivičs atpalicībā nevainos stulbo valsti un sistēmu, nevis pats savas planckas totālo nevīžību pret bērnu?
Varava @ 20.12.2024 13:20Brīnos, ka tiešām citi grupiņas vecāki nesataisa nepatikšanas viņai at to bilžu iznešanu. Es reāli ceptos, ja kāda idiote ieliktu bildes no grupiņas pasākuma kur manējais redzams.
Un vēl, diez Mia nekvalificējas iespējai, kad par valsts naudu ausis sakārto tuvak galvai?
LilyLady @ 20.12.2024 15:45
Kaut kur dzirdēju, ka Mia iet grupiņā, kas principā skaitās krievu grupiņa. Tagad, protams, oficiāli visas ir latviešu grupas, bet, būsim godīgi, pamatā tur ir krievvalodīgo ģimeņu bērniņi. Un krievvalodīgie tādu Kiviču nepazīst, un kur nu vēl viņa šmaru. Gan jau domā, ka vnk Zoļika kontingenta pārstāvji parastie. Tā ka dzērājiem bija pat izdevīgi likt Miu šādā grupā, mazāk iespēja, ka kāda mamma izpļurkstēsies par Mias dārziņa gaitām un svešu bērnu bildēm IG.
LabaDabaDa @ 20.12.2024 17:44
Tas diemžēl izskaidrotu, kāpēc nabaga bērns vispār lāga latviski nerunā... :((
Candelaria @ 20.12.2024 01:46Jā,kuram vecākam vēl ienāk prātā ejot uz bērnudarzu eglīti padomāt vai Vecītis būs skaidra?
es domaju, ka tiesi tadel Lenkas gimene tefteli nepienema - ka vins atver muti, tad visiem apkart kauns. Vienalga, kur atrodas, it ka censas but smiekligs, bet neizdodas,un, ir reals apkaunojums. Tikai Lenka pati stulbi kikina.LabaDabaDa @ 20.12.2024 17:56
Ja mans tētis ko tādu būtu gvelzis manas bērnības ballītēs, es laikam būtu nomirusi no kauna uzreiz un uz līdzenas vietas. :(
Galīgi smadzenes nodzēruši, vecie klauni. :(
Es atkārtošos, bet nabaga, nabaga bērns :((
Marfa @ 20.12.2024 18:06es domaju, ka tiesi tadel Lenkas gimene tefteli nepienema - ka vins atver muti, tad visiem apkart kauns. Vienalga, kur atrodas, it ka censas but smiekligs, bet neizdodas,un, ir reals apkaunojums. Tikai Lenka pati stulbi kikina.
NIKOLAA @ 20.12.2024 17:324 gados lasīt nav jāprot, nevajag jau nu pārspīlēt tik traki ?
BellaCiao @ 20.12.2024 19:46Tikko dzīvs piemērs, kā te sen tiek spriests, ja Kiviči kaut kur aicināti un “reklamējuši”, normāli ļaudis tur kāju vairs negrib spert. Plānojam ar draudzeni viņas kāzas, meklējam vietiņu ar terasi. Atveru kādu mājas lapu, tur pirmajā foto NeCienījamais mākslinieks muzicē. Momentāli to lapu aizvēru to lapu ciet, nemaz tālāk neskatījos.
MarieAntoinette @ 20.12.2024 20:05
Man abi bērni, es pati un abas māsas tekoši lasīj;am 3 gadu vecumā. Tu uzskati, ka lasīt jāmācās vidusskolā?
MarieAntoinette @ 20.12.2024 20:05
Man abi bērni, es pati un abas māsas tekoši lasīj;am 3 gadu vecumā. Tu uzskati, ka lasīt jāmācās vidusskolā?
Bet es un mani bērni arī visi kaimiņbērni jau gada vecumā piedziedājām uvertīru visām operām itāliski….MarieAntoinette @ 20.12.2024 20:05
LilyLady @ 20.12.2024 15:45
Kaut kur dzirdēju, ka Mia iet grupiņā, kas principā skaitās krievu grupiņa. Tagad, protams, oficiāli visas ir latviešu grupas, bet, būsim godīgi, pamatā tur ir krievvalodīgo ģimeņu bērniņi. Un krievvalodīgie tādu Kiviču nepazīst, un kur nu vēl viņa šmaru. Gan jau domā, ka vnk Zoļika kontingenta pārstāvji parastie. Tā ka dzērājiem bija pat izdevīgi likt Miu šādā grupā, mazāk iespēja, ka kāda mamma izpļurkstēsies par Mias dārziņa gaitām un svešu bērnu bildēm IG.
Minelūše @ 20.12.2024 21:01Lasīšana ir lieta, ko katrs bērns apgūst pa savam. No 4 gadīga bērna super lasītprasmi es negaidītu, bet runāšana gan ir cita lieta. 4 gados bērnam ir jāspēj runāt teikumos un tā, ka citi viņu var saprast. Vai Mia to dara, grūti pateikt.