Minelūše @ 13.12.2024 17:53Man patīk, ka viņš diedelējot vienmēr saka, ka konkrētie datumi "atbrīvojās". It kā tie viņam būtu bijuši aizņemti?
Minelūše @ 13.12.2024 17:53Man patīk, ka viņš diedelējot vienmēr saka, ka konkrētie datumi "atbrīvojās". It kā tie viņam būtu bijuši aizņemti?
gan jau pārpālī kaut kur paklupa un trāpīja pa mikrofonu ar savu lielo muti 😏kuranavliene @ 13.12.2024 15:49Tur reāli jābūt mākslai,jo es nesaprotu kam jānotiek lai zobus izdauzītu pret mikrofonu.Reāli jāiekožas,vai kā.
par šo arī vienmēr ierēcu 🤣Minelūše @ 13.12.2024 17:53Man patīk, ka viņš diedelējot vienmēr saka, ka konkrētie datumi "atbrīvojās". It kā tie viņam būtu bijuši aizņemti?
Vilciņš @ 13.12.2024 21:09Nezinu vai ir bijusi info, bet itkā Andris slimnīcā nonācis pēc pēdējas uzstāšanās. Atrasts uz grīdas bez samaņas.
Nezinu gan vai 21.12 varēs spelet! ?
nē, šitā info te nav manīta.Vilciņš @ 13.12.2024 21:09Nezinu vai ir bijusi info, bet itkā Andris slimnīcā nonācis pēc pēdējas uzstāšanās. Atrasts uz grīdas bez samaņas.
Krizdole @ 13.12.2024 21:15
Par to bezsamaņā uz grīdas gan kaut kā neticami izklausās, jo mīlošā sieva taču no viņa neatkāpjas ne soli, tur jau pēc minūtes neredzēšanas būtu "ku-kuu zaķīt, kur tu esi?"
Par to bezsamaņā uz grīdas gan kaut kā neticami izklausās, jo mīlošā sieva taču no viņa neatkāpjas ne soli, tur jau pēc minūtes neredzēšanas būtu "ku-kuu zaķīt, kur tu esi?"
Vilciņš @ 13.12.2024 21:09Nezinu vai ir bijusi info, bet itkā Andris slimnīcā nonācis pēc pēdējas uzstāšanās. Atrasts uz grīdas bez samaņas.
mož iegāja vannas istabā iešņaukt un ievilka par treknu līniju un ČAU 🤣Incognito @ 14.12.2024 01:10
Ja tas nebija tikai pārmērīga alkohola lietošanas dēļ, tad es teikšu tas izklausās ļoti nelāgi. Ja šis neliek Lienei kritiski paskatīties uz savu dzīvi, tad nezinu kas vēl.
Bet tas, ka Andris ir “atrasts” viens uz grīdas, nevis sargsuņa uzraudzībā, nozīmē vien to, ka tad, kad viņas perimetrā ir kāds cits intereses objekts, tad viņai piemirstas tā lielā mūža mīla un cīsiņa sargātājas pienākums
Minelūše @ 14.12.2024 10:39Pavisam ticami. Nav taču pirmā reize, kad tam alkašam gadījies kaut kur atplīst bezfilmā.
Es gan ticu. Viņš jau sen grib no viņas aizmukt, beidzot radās izdevība. Tikai no priekiem sirds neizturēja
var var tā būt, kamēr mauka ap bundzinieku trinās, ar resni vis kas varēja notiktKrizdole @ 13.12.2024 21:15
Tuana @ 14.12.2024 11:07
Cerams tikai, ka kāds dīvāns netika apskādēts.
Varēja atpūsties slimnīcā un vismaz paēst normālu ēdienu (kartupeļu biezeni ar gulašu, zupiņu utml - kas nu viņiem tur meņū).
Bija info, ka slimnīcā. Lai atpūšas cilvēks. Nav joka lieta tā dzert un ar biezu mēteli pa skatuvi lēkāt.Vilciņš @ 13.12.2024 21:09Nezinu vai ir bijusi info, bet itkā Andris slimnīcā nonācis pēc pēdējas uzstāšanās. Atrasts uz grīdas bez samaņas.
sivenssivenamdraugs @ 14.12.2024 12:29Andris visu šo nedēļu pavadīja slimnīcā, ka Liene viena vizinās un atrāda country side ainavas no auto? Brauc pie viņa un viņam pakaļ? Ir kāds info? Kāpēc klusē faktu, ka slimnīcā? Parasti jau narcisi to izmanto sevis iežēlināšanai. Šoreiz klusē. Varbūt tiešām baltā kafija tur dominē un ir sūdi arī policijā?
Varbūt nemaz nav taisnība, ka slimnīcā un tās ir basņas?