yay @ 01.12.2024 16:59Kamēr Mia vēl normāli nerunā, var jau riskēt meklēt auklīti :D Tad kad sāks runāt, es nestādos priekšā kas tur ārā nāks...
Minelūše @ 01.12.2024 17:52
Ar Mias runāšanu ir kaut kas dīvains. Viņai ir jau 4 gadi. Man māsas meitai tagad ir 5 gadi. Atceros, ka gadu iepriekš viņa varbūt vēl kārtīgi neizrunāja visas frāzes, bet kopumā viņu varēja saprast bez problēmām. Saprotu, ka bērni attīstās dažādi, bet nu šķiet, ka Mias vecuma bērnam būtu jau jārunā citiem saprotamā valodā.
Rozāforums @ 01.12.2024 18:21
iespējams tāpēc ka mājās ar viņu neviens normāli nesarunājas, nelasa grāmatiņas kopā uttt...un ja tā dura vēl 4.5 gadus vecu bērnu atļaujas saukt par mazuli......
LabaDabaDa @ 01.12.2024 18:25
Es domāju, ka mājās bērnu vienkārši neviens pie vārda nelaiž. Kā tad viņa trenēs savas runas prasmes, ja visu ēteru allaž aizņem tie primāti.
Skaistsceļš @ 01.12.2024 19:37Nevarētu būt tā ka tie kuri aicina ir pateikuši ka līdzi nekādu bērnu.Pati vien saliek storijos,kur bērns baksta kāzu tortes,garnējumu dzimšanas dienas tortēm noēd.Ja vēl Lieni,kura mierīgi sēž pie galda un rij var pieciest sakostiem zobiem,tad bērnu kurš maisās pa kājām, ne! Protams kā iemeslu min ka grib uz teātriem vilkties.
Amarille @ 01.12.2024 19:59Klau, meičuki.
Neviens nezina kur tā Santa no delfiem pazuda?
Atceros, ka solīja ielikt otru telefoninterviju ielikt, un nozuda.
Cerams, ka viņai nav problēmas sanākušas zvanu dēļ.
Skaistsceļš @ 01.12.2024 19:37Nevarētu būt tā ka tie kuri aicina ir pateikuši ka līdzi nekādu bērnu.Pati vien saliek storijos,kur bērns baksta kāzu tortes,garnējumu dzimšanas dienas tortēm noēd.Ja vēl Lieni,kura mierīgi sēž pie galda un rij var pieciest sakostiem zobiem,tad bērnu kurš maisās pa kājām, ne! Protams kā iemeslu min ka grib uz teātriem vilkties.
salvija @ 01.12.2024 20:48
Ja tik ļoti gribētu uz teātri vai koncertu, tad to vienu teātra izrādi gadā Mia pie Dainas omes varētu pārlaist. Izskatās, ka tagad meklē audžuģimeni, kurp bērnu aizvest un atstāt, kad pašiem sagribas un tik ilgi, cik nu katru reizi sanāk.
MeltedCheese @ 01.12.2024 19:26Lienīte pilnīgi mierīgi varētu sēdēt mājās ar Miu, bet 100% resnais valis ir pateicis, ka viņa būs viņa šoferis un punkts. Andris taču neies pateikt "nē" alkoholam, ja Liene iebildīs mazums atkal ķebļi, banāni lidos viņas virzienā.