amoreamore @ 25.11.2024 16:23
Nu un kamēr visi žēlos tikmēr abi bomāri arī to izmantos.
Sauciet mani par kaut kādu bezsirdi, bet es triektu prom.
Man bija bezbērnu kāzas, kas arī bija stingri piekodināts visiem viesiem. Kāpēc, lai es pēkšņi ļautu kaut kādu bomžu mīlestības bērniņam skraidīt apkārt?
Marfa @ 25.11.2024 15:33nu Teftelis tak pats gudrakais, naudu aploksnite, nodoklus nemaksa, nekadi citi maksajumu, 500 uz rokas, berniem alimentus nemaksa, zelta dzive. Sabiedribai vina pensija gan bus jamaksa, un, ja nemaksas, kā vins kvieks.
qwe @ 25.11.2024 16:21turklāt tas bērns vienmēr tik bēdīgā izskatā, ka saprotu tos cilvēkus kas apželojas un ielaiž mauku ar bērnu parīt pie sava galda
yay @ 25.11.2024 18:21
nu jā, jā.. atceramies storiju, kur bērniņš zābakos ar aplaizītiem pirkstiem bakstās gar kāzu torti.
nuuu..katras līgavas sapnis.
Incognito @ 25.11.2024 15:54Ja es mistiskā aptumsumā pasūtītu uz saviem svētkiem Kiviču, lai arī es noteikti kaut ko aizrādītu, tomēr man nepietiktu stingrības raidīt Lieni ar bērnu prom, jo es uzreiz iztēlotos kā mazais bērns nīks mašīnā neēdis un nedzēris to laiku. Kiviči bezkaunīgi un apzināti izmanto cilvēkus kā es
LilyLady @ 25.11.2024 19:31
Man gan salta sirds, nekādus svešus bērnus un vecenes savās kāzās negribētu redzēt klīstam apkārt, uzreiz palūgtu doties prom. Muzikants kāzās neblēj bez maksas, nopelna pietiekami peso - vot, lai pēc tam brauc uz veikalu, pērk paiku un baro pats savu taboru.
LabaDabaDa @ 25.11.2024 19:50
Es droši vien vēl indīgi pajautātu, kāpēc tik mazi trauciņi? Vai tad vecākos bērnus nebaros? Vēl safilmētu un ieliktu internetā.
yay @ 25.11.2024 18:21
nu jā, jā.. atceramies storiju, kur bērniņš zābakos ar aplaizītiem pirkstiem bakstās gar kāzu torti.
nuuu..katras līgavas sapnis.
ronnie @ 25.11.2024 22:32Tas vispār liekas tik pašsaprotami: nolīgt kāzu (vai jebkāda cita pasākuma) muzikantu un zināt, ka atbrauks tikai šis muzikants. Vai nu viens vai ar savu pavadošo sastāvu, ja tāds ir. Līdz ar to gan jau ir tādi cilvēki, kuri īsti neseko līdzi Kiviča vai Lienes storijiem un nezina, ka viņš mēdz sev līdzi ņemt gan Lieni, gan bērnu, tāpēc šiem cilvēkiem tas liekas pašsaprotami, ka atbrauks tikai Kivis un viņiem pat prātā neienāk, ka muzikantam līdzi vēl būs visa viņa ģimene. Un tad, kad atbrauc visa trijotne, gan jau cilvēkiem sasāpas sirds un pie galda uzaicina arī Lieni un bērnu, jo apmulst un nezina kā savādāk tādā situācijā rīkoties. Bet protams, ka normāla tāda situācija nav. Nespēju iedomāties uzaicināt uz kāzām, nez, piemēram Prāta Vētru un pēc tam redzēt, ka visi pieci džeki sev līdzi paņēmuši sievas un visus savus bērnus. ?
LilyLady @ 25.11.2024 22:45
Tieši "pateicoties" tādam pārtijbomzim kā Kivis, rīkojot pasākumus, es drošības labad daru zināmu mūzikantiem, fotogrāfiem, bārmeņiem un izklaidētājiem, ka nedrīkst būt līdzi nepiederošas personas un netiek pieļauta dzerstīšanās. Svinētājiem tie ir svētki un atpūta, bet visiem pārējiem, kas par to saņem atalgojumu, tas ir darbs, kas jāveic profesionāli un ar atbildību.
liene vai tad nav menedžere?😁😁😁😁ronnie @ 25.11.2024 22:32Tas vispār liekas tik pašsaprotami: nolīgt kāzu (vai jebkāda cita pasākuma) muzikantu un zināt, ka atbrauks tikai šis muzikants. Vai nu viens vai ar savu pavadošo sastāvu, ja tāds ir. Līdz ar to gan jau ir tādi cilvēki, kuri īsti neseko līdzi Kiviča vai Lienes storijiem un nezina, ka viņš mēdz sev līdzi ņemt gan Lieni, gan bērnu, tāpēc šiem cilvēkiem tas liekas pašsaprotami, ka atbrauks tikai Kivis un viņiem pat prātā neienāk, ka muzikantam līdzi vēl būs visa viņa ģimene. Un tad, kad atbrauc visa trijotne, gan jau cilvēkiem sasāpas sirds un pie galda uzaicina arī Lieni un bērnu, jo apmulst un nezina kā savādāk tādā situācijā rīkoties. Bet protams, ka normāla tāda situācija nav. Nespēju iedomāties uzaicināt uz kāzām, nez, piemēram Prāta Vētru un pēc tam redzēt, ka visi pieci džeki sev līdzi paņēmuši sievas un visus savus bērnus. ?
Vārdotāja @ 25.11.2024 23:11liene vai tad nav menedžere?????
Vārdotāja @ 25.11.2024 23:11liene vai tad nav menedžere?????