KIVI(ČU) par visu. BEZTĒMA

Reitings 22
Reģ: 11.07.2020
Izdomāju kad vajadzētu izveidot tēmu par KIVI SĀGU.
18.07.2021 14:48 |

Reitings 3737
Reģ: 25.09.2023
Akasha @ 25.11.2024 12:42
Un tomēr - cik nekaunīgam jābūt, lai līstu neaicināts pie svētku galda... Vai arī domā, ka tas pasūtītājiem ir milzu gods, ja tur pacienājas arī mākslinieka sieva ar bērnu? Es šito nesaprotu, sitiet nost.

Cik dzīvē esmu sastapusies ar infantiliem cilvēkiem kā Liene, tad viņiem sapratne par kauna sajūtu ir pavisam savādāka kā sabiedrībā pieņemtās uzvedības normas.
Tas, ka man tas nekādi nav saprotams ir viens, bet to, ka mani tas vairāk nepārsteidz, tas ir kas cits.
Ja viņai būtu kaut nedaudz kauna sajūta, tad šī Kivičdiskusija kā tāda jau startā nemaz tapusi nebūtu 🤦🏻‍♀️
25.11.2024 12:57 |

10 gadiPatīk
Reitings 4411
Reģ: 31.10.2010
Nekad nesapratīšu cilvēkus, kuri izvēlas tik skaistu, nozīmīgu notikumu kā kāzas izbojāt ar Kiviča klātbūtni. Ok, varbūt sanāk lētāk un skaidrs, ka visiem gribas ietaupīt, bet aicināt pārtijbomzi, kurš vēl bezkaunīgi pieprasa tikt dzirdināts ar spirtoto - nu nē.
Kirpiča treknajā paurī, kur smadzeņu vietu sen aizņēmuši tauki, protams, neienāk doma vispirms pajautāt pasūtītājiem, vai viņiem nav iebildumu, ka pasākumā ieradīsies arī mūziķa ģimene. Gan jau saprot, ka lielākā daļa teiks, ka to nevēlas, tāpēc arī noliek fakta priekšā - re, mana sieviņa ar bērniņu, neliksiet tak aiz durvīm stāvēt.
Lai gan es tieši tā izdarītu. Ja man uznāktu prāta aptumsums uz savu pasākumu uzaicināt Kiviču, Ļenka varētu nīkt mašīnā kaut līdz nākamajai dienai, bet no mana galda viņa nerītu.
25.11.2024 13:14 |

Reitings 29607
Reģ: 06.11.2022
RozīneE @ 25.11.2024 12:05
Tēmas maiņa- skatos, ka paziņa instagramā ielika bilžas, ka iestūrējis laulības ostā, un šeku reku, skatos mūsu mīļais mākslinieks uzaicināts.
Kad satiku paziņu, nenoturējos un uzjautāju, nu kādēļ tāda izvēle? Viņš apstulba un nemācēja pateikt kurā mirklī tāda doma uzpeldējusi kāzu plānošanas laikā. Par visu vakaru 500 naudiņas samaksājuši esot.
Pajautāju vai ar visu taboru bija?- jā, un esot bijis tā, kā daudzas te jau iepriekš rakstījušas- šie savā nodabā ēd pie galda un mičošanā staigā kaut kāds nezināms bērns apkārt. Tas daudzus ir pamatīgi samulsinājis. Un ne vienā mirklī netika aicināta ne Liene, ne bērns (ne uz pašu pasākumu bija pieteikuši, ka būs, ne arī pēc tam pie galdiem).
Viens nosacījums Andrim bijis- “lai šī glāze uzstāšanās laikā nekad nebūtu tukša” un norādījis uz savu glāzi (stiprie brūnie dzērieni gājuši iekšā).

Lūk, vienu lietu es tiešam nesaprotu. Labi, padomju laikos pudele visur bija puķu vietā, traktoristiem maksāja ar šņabi, dakteriem ar konjaku, bet vai arī mūsdienās mūziķis, kas kāzu laikā piemaujas galīgā ķēmā, joprojām skaitās pilnīgi normāli?
25.11.2024 13:26 |

Reitings 1043
Reģ: 29.10.2024
Zinot šo pāri, nesaprotu kāpēc cilvēki, kas viņu aicina, neuzstāda savus noteikumus? Es noteikti pateiktu, ka mēs viņu gribam skaidrā un bez ģimenes.
Bet vispār, man tiešām pārsteidz, ka normāli cilvēki viņus aicina uz kāzām. Varbūt tas ir kā Magoni Burku un Kombuļu Inesi? Kā prikolu.
25.11.2024 13:27 |

Reitings 174
Reģ: 04.07.2024
Ks tad īsti notika tai izreklamētajā smalkā stila pasākumā? Varat ielikt kādas bildes? Laikam jau cerības, ka stiliste ko jēdzīgu ieteiks Lienei , bija veltas. Ja nu kādam liekas, ka viņa bija saģērbusies tīri labi, tad tas tikai salīdzinot ar viņas briesmīgo ikdienas tēlu. Varētu jau mēģināt izlabot- noņemt žaketei zelta pogas, piemeklēt glītu vienkrāsainu krekliņu , kvalitatīvu jostu un bikses aktuālā platumā un garumā , būtu normāls ikdienas tērps. Bet nav jau vērts, tikpat viņa atgriezīsies pie sintētiskiem rozā volāniem.
25.11.2024 13:29 |

10 gadi
Reitings 2553
Reģ: 20.06.2013
Vabole. @ 25.11.2024 13:27
Zinot šo pāri, nesaprotu kāpēc cilvēki, kas viņu aicina, neuzstāda savus noteikumus? Es noteikti pateiktu, ka mēs viņu gribam skaidrā un bez ģimenes.
Bet vispār, man tiešām pārsteidz, ka normāli cilvēki viņus aicina uz kāzām. Varbūt tas ir kā Magoni Burku un Kombuļu Inesi? Kā prikolu.
manliekas, ka tur 2 varianti : 1.bezzobainās sauwļes un alimenti nemaksātaji
2. tie zemakmeņa dzivojošie cilvēciņi, kas pa resnā pautu siera izdarībām nav neko dzirdējuši.
A uz citiem pasākumiem, izņemot kāzām, resno mīzalbiksi aicina prikolam.
Un par.to skaidrā bez ģimenes - gan jau iepriekš nevienam neienāks prātā to speciāli pieteikt, jo tas ir pašsaprotami, bet, kad šis ierodas jau piedzēries ar savu taboru, tad baidās ko iebilst pretī šim iedzērušam, agresīvajam orangutānu tēviņam
25.11.2024 13:45 |

Reitings 3043
Reģ: 29.05.2022
Es tikko uzgāju storijus kur Bulis uzaicināts uz kādu pasākumu dzied,un nonācu pie secinājuma,ka balss viņam daudz labāka par Kiviču.Viņš tur gan dziedāja gan tantes izdancināja.Bet vispār esmu ievērojusi,ka Kiviču aicina vienas un tās pašas iestādes.Siguldas ezītis,Multiklubs Valmiera utt.
25.11.2024 13:48 |

Reitings 1476
Reģ: 01.08.2021
Minelūše @ 25.11.2024 13:14
Nekad nesapratīšu cilvēkus, kuri izvēlas tik skaistu, nozīmīgu notikumu kā kāzas izbojāt ar Kiviča klātbūtni. Ok, varbūt sanāk lētāk un skaidrs, ka visiem gribas ietaupīt, bet aicināt pārtijbomzi, kurš vēl bezkaunīgi pieprasa tikt dzirdināts ar spirtoto - nu nē.
Kirpiča treknajā paurī, kur smadzeņu vietu sen aizņēmuši tauki, protams, neienāk doma vispirms pajautāt pasūtītājiem, vai viņiem nav iebildumu, ka pasākumā ieradīsies arī mūziķa ģimene. Gan jau saprot, ka lielākā daļa teiks, ka to nevēlas, tāpēc arī noliek fakta priekšā - re, mana sieviņa ar bērniņu, neliksiet tak aiz durvīm stāvēt.
Lai gan es tieši tā izdarītu. Ja man uznāktu prāta aptumsums uz savu pasākumu uzaicināt Kiviču, Ļenka varētu nīkt mašīnā kaut līdz nākamajai dienai, bet no mana galda viņa nerītu.

Pieļauju, ka tie cilveki vnk neiedziļinās vai arī nezin. Būsim atklatas, piviču skatījumu statistiku uztur rozā lezbju forums un varbut kadas ~100 sawljes, pārējiem vnk ir vienalga. Gan jau ka jaunajam pārim bija stipri ierobežots budžets un paskatījās ko pa 500€ var dabūt: Noname vakara vadītāju vai kivi, kas kautkur tomer sensenos laikos ir grozijies atpazistamu mūziķu sabiedrībā un izvēlējās kivi, baigi neiedziļinoties.
25.11.2024 13:51 |

10 gadi
Reitings 2553
Reģ: 20.06.2013
Hubabuba @ 25.11.2024 13:51

Pieļauju, ka tie cilveki vnk neiedziļinās vai arī nezin. Būsim atklatas, piviču skatījumu statistiku uztur rozā lezbju forums un varbut kadas ~100 sawljes, pārējiem vnk ir vienalga. Gan jau ka jaunajam pārim bija stipri ierobežots budžets un paskatījās ko pa 500€ var dabūt: Noname vakara vadītāju vai kivi, kas kautkur tomer sensenos laikos ir grozijies atpazistamu mūziķu sabiedrībā un izvēlējās kivi, baigi neiedziļinoties.
un cik beigās izmaksā vakars ar kivi un taboru? Cik resnais norij un nodzer, putniņš ar, kad tiek pie galda, rij pa deviņiem mēmiem, plus vēl resnais kādu litru rumu sevī iegāž un abi pilnus traukus saliek līdzi. Reizēm vēl resnis jāizgulda. Tur tak 500 x 2 beigās sanāk🤣
25.11.2024 14:02 |

10 gadi
Reitings 7321
Reģ: 17.09.2009
Dzeltenas bikses 🦍
25.11.2024 14:16 |

10 gadi
Reitings 5355
Reģ: 29.01.2009
Es domāju, ka uz Lieni visiem ir pajāt, lai sēž mašīnā, bet cilvēkiem paliek žēl tieši tā nabaga bērna, tāpēc ielaiž iekšā visu bezkaunīgo taboru.
Paši Kiviči savas kāzas svinēja bbārā starp pārējiem apmeklētājiem, tāpēc kāzu organizēšana viņiem ir svešs jēdziens. Līdz viņu apziņai neaiziet, ka galdu izkārtojums, trauku, ēdienu un dzērienu daudzums tiešā veidā atkarājas no jau iepriekš esošās plānošanas tsk budžeta!
25.11.2024 14:17 |

10 gadi
Reitings 5355
Reģ: 29.01.2009
qwe @ 25.11.2024 14:02
un cik beigās izmaksā vakars ar kivi un taboru? Cik resnais norij un nodzer, putniņš ar, kad tiek pie galda, rij pa deviņiem mēmiem, plus vēl resnais kādu litru rumu sevī iegāž un abi pilnus traukus saliek līdzi. Reizēm vēl resnis jāizgulda. Tur tak 500 x 2 beigās sanāk?

Jau iepriekš līdzpaņemtie trauciņi vispār ir partybomžu next level. Var padomāt, ka kāziniekiem nav pašiem savu radu un draugu, kam to pārpalikušo pārtiku sadot. Parādiet kaut vienu citu izpildītāju, kas atbrauc uz darbu ar savu ģimeni un trauciņiem līdzņemšanai
25.11.2024 14:46 |

Reitings 31501
Reģ: 14.05.2023
Incognito @ 25.11.2024 14:46

Jau iepriekš līdzpaņemtie trauciņi vispār ir partybomžu next level. Var padomāt, ka kāziniekiem nav pašiem savu radu un draugu, kam to pārpalikušo pārtiku sadot. Parādiet kaut vienu citu izpildītāju, kas atbrauc uz darbu ar savu ģimeni un trauciņiem līdzņemšanai

pārējie mūziķi arī maksā akka/laa utt..,diemžēl LV ir daudz infatīlu cilvēku un kamēr tas nemainīsies resnais cūka,varēs uzdzīvot pa privātiem pasākumiem un saņemot naudu uz ķepas,dzīvot kā niere taukos...un ja tas ir privāts pasākums (it īpaši kāzas) nu wtf,tad paliec mājās ar sīko vai sēdiet mašīnā...es pis..nu jā cilvēki laikam apžēlojas bērna dēļ,bet es reāli nelaistu iekšā un ja nesaprot var jau pasaukt kādu palīgā,lai idiote ar maugli atrod izeju (protams aicināt rižo cūku uzstāties arī ir infatīlisms)
25.11.2024 15:14 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits