Akasha @ 25.11.2024 12:42Un tomēr - cik nekaunīgam jābūt, lai līstu neaicināts pie svētku galda... Vai arī domā, ka tas pasūtītājiem ir milzu gods, ja tur pacienājas arī mākslinieka sieva ar bērnu? Es šito nesaprotu, sitiet nost.
RozīneE @ 25.11.2024 12:05Tēmas maiņa- skatos, ka paziņa instagramā ielika bilžas, ka iestūrējis laulības ostā, un šeku reku, skatos mūsu mīļais mākslinieks uzaicināts.
Kad satiku paziņu, nenoturējos un uzjautāju, nu kādēļ tāda izvēle? Viņš apstulba un nemācēja pateikt kurā mirklī tāda doma uzpeldējusi kāzu plānošanas laikā. Par visu vakaru 500 naudiņas samaksājuši esot.
Pajautāju vai ar visu taboru bija?- jā, un esot bijis tā, kā daudzas te jau iepriekš rakstījušas- šie savā nodabā ēd pie galda un mičošanā staigā kaut kāds nezināms bērns apkārt. Tas daudzus ir pamatīgi samulsinājis. Un ne vienā mirklī netika aicināta ne Liene, ne bērns (ne uz pašu pasākumu bija pieteikuši, ka būs, ne arī pēc tam pie galdiem).
Viens nosacījums Andrim bijis- “lai šī glāze uzstāšanās laikā nekad nebūtu tukša” un norādījis uz savu glāzi (stiprie brūnie dzērieni gājuši iekšā).
manliekas, ka tur 2 varianti : 1.bezzobainās sauwļes un alimenti nemaksātajiVabole. @ 25.11.2024 13:27Zinot šo pāri, nesaprotu kāpēc cilvēki, kas viņu aicina, neuzstāda savus noteikumus? Es noteikti pateiktu, ka mēs viņu gribam skaidrā un bez ģimenes.
Bet vispār, man tiešām pārsteidz, ka normāli cilvēki viņus aicina uz kāzām. Varbūt tas ir kā Magoni Burku un Kombuļu Inesi? Kā prikolu.
Minelūše @ 25.11.2024 13:14Nekad nesapratīšu cilvēkus, kuri izvēlas tik skaistu, nozīmīgu notikumu kā kāzas izbojāt ar Kiviča klātbūtni. Ok, varbūt sanāk lētāk un skaidrs, ka visiem gribas ietaupīt, bet aicināt pārtijbomzi, kurš vēl bezkaunīgi pieprasa tikt dzirdināts ar spirtoto - nu nē.
Kirpiča treknajā paurī, kur smadzeņu vietu sen aizņēmuši tauki, protams, neienāk doma vispirms pajautāt pasūtītājiem, vai viņiem nav iebildumu, ka pasākumā ieradīsies arī mūziķa ģimene. Gan jau saprot, ka lielākā daļa teiks, ka to nevēlas, tāpēc arī noliek fakta priekšā - re, mana sieviņa ar bērniņu, neliksiet tak aiz durvīm stāvēt.
Lai gan es tieši tā izdarītu. Ja man uznāktu prāta aptumsums uz savu pasākumu uzaicināt Kiviču, Ļenka varētu nīkt mašīnā kaut līdz nākamajai dienai, bet no mana galda viņa nerītu.
un cik beigās izmaksā vakars ar kivi un taboru? Cik resnais norij un nodzer, putniņš ar, kad tiek pie galda, rij pa deviņiem mēmiem, plus vēl resnais kādu litru rumu sevī iegāž un abi pilnus traukus saliek līdzi. Reizēm vēl resnis jāizgulda. Tur tak 500 x 2 beigās sanāk🤣Hubabuba @ 25.11.2024 13:51
Pieļauju, ka tie cilveki vnk neiedziļinās vai arī nezin. Būsim atklatas, piviču skatījumu statistiku uztur rozā lezbju forums un varbut kadas ~100 sawljes, pārējiem vnk ir vienalga. Gan jau ka jaunajam pārim bija stipri ierobežots budžets un paskatījās ko pa 500€ var dabūt: Noname vakara vadītāju vai kivi, kas kautkur tomer sensenos laikos ir grozijies atpazistamu mūziķu sabiedrībā un izvēlējās kivi, baigi neiedziļinoties.
qwe @ 25.11.2024 14:02un cik beigās izmaksā vakars ar kivi un taboru? Cik resnais norij un nodzer, putniņš ar, kad tiek pie galda, rij pa deviņiem mēmiem, plus vēl resnais kādu litru rumu sevī iegāž un abi pilnus traukus saliek līdzi. Reizēm vēl resnis jāizgulda. Tur tak 500 x 2 beigās sanāk?
Incognito @ 25.11.2024 14:46
Jau iepriekš līdzpaņemtie trauciņi vispār ir partybomžu next level. Var padomāt, ka kāziniekiem nav pašiem savu radu un draugu, kam to pārpalikušo pārtiku sadot. Parādiet kaut vienu citu izpildītāju, kas atbrauc uz darbu ar savu ģimeni un trauciņiem līdzņemšanai