LilyLady @ 24.11.2024 20:55Ieņēmums ap 100 eur? ? Tās aitas stabili iebraukušas mīnusos. Telpas Mārupē maksā vairāk, plus vēl uzkodas. Tāds abloms.?
LilyLady @ 24.11.2024 20:55Ieņēmums ap 100 eur? ? Tās aitas stabili iebraukušas mīnusos. Telpas Mārupē maksā vairāk, plus vēl uzkodas. Tāds abloms.?
Ilgi sprēgāsi? Kājas tev nenobučot,skolotāj? Ceru ka tu nekad nekļūdies rakstot.Piesējās pie viena vārda,tak ņem izokšķerē visu šo diskusiju,varēsi vēl pie kāda piepisties.Merilda @ 24.11.2024 20:42
Tev taisnība, man nav jāmaca citus kā rakstīt, rakstību iemāca jau sākumskolā ? Bet nejēgt rakstīt vārdu tualete ir līmenis, kaunējusies būtu un paldies pateikusi, ka tagad zināsi, nevis vēl kaut ko sprēgājusi pretī!
Varbūt nomierinies?Te mēs diskutējam par un ap Kivičiem,ne pareizrakstību.Te pie katras otrās var piesieties.Cilvēks ātrumā nospiež burtu un tev jāsāk vaimanāt? Pietiek! Diskutējam pa tēmu,ja kas nepatīk var te nenākt,nelasīt un savus nervus nebendēt.Merilda @ 24.11.2024 20:42
Tev taisnība, man nav jāmaca citus kā rakstīt, rakstību iemāca jau sākumskolā ? Bet nejēgt rakstīt vārdu tualete ir līmenis, kaunējusies būtu un paldies pateikusi, ka tagad zināsi, nevis vēl kaut ko sprēgājusi pretī!
Mashka Kakashka @ 24.11.2024 21:25
Viena no rīkotājām - Elīna Jeromanova ir sieva Edgaram Jeromanovam, kura mammai pieder Mārupes Biznesa Vēstniecība, kur rīkoja pasākumu. Gan jau par telpām nekas nebija jāmaksā, tāpēc arī rīkoja svētdienā, kad šādas telpas parasti stāv tukšas.
Merildai beigusies kafija?😁 spiedienu jānoregulēMerilda @ 24.11.2024 11:45
Šajā diskusijā nez kpc Lieņuka matus salīdzina ar Madaras matiem, izceļot, cik Madarai skaisti mati, lai gan Madarai ir tādi paši salmu mati un Madara ir tāda pati fake karaliene kā Lieņuks. Vienkārši esam objektīvi, tas arī viss :) Kā jau viena forumniece minēja - Madara nav balta un pūkaina. Stila izjūtas viņai arī noteikti nav. Kā arī, vismaz agrāk, nebija diez ko godprātīga sadarbību veidošanā, lūdzot laikot postus, piesekot, piesolot balvu, bet konkursa izloze nemaz nenotika norādītajā datumā, ne arī pēc tam.
smieklīga esi. Ja cilvēks tevi redz, bet nekustas uz priekšu vai malā- man vēl viņš jāuzrunā un jāpalūdz aizvākt savas ekstremitātes?😁 jeibgukuranavliene @ 24.11.2024 08:39un,atradusi ko vaimanāt! Veikalos puse vazājas kā pa muzeju,bet te īpaši jāizceļ Madaras ģimene? Un neviens ar ratiem nav jābaksta,var pateikt .
sorry, Daugavpils un Naukšēni nav manā listē. Naukšēni jau točna. Tur dīvaini cilvēki dzīvoieva_she @ 23.11.2024 23:34Mans atgadījums nebija Lidlā, bet Rimi, ja tas maina lietas būtību?
Bet man jau video kameru ieraksti gan jau jānopublicē, jāpiesaista cilvēki, kuri māk lasīt no lūpām utt?
Rīgā, Daugavpilī un Naukšēnos neviens nestaigā kā pa muzeju, tur vērts iepirkties, nebojājot nervus?
It kā Tu ko zinātu @ 24.11.2024 23:12Kad cilvēkam nav pie kā piesieties, tad piesienas pie pareizrakstības. Soc tīklos ļoti izteikti to var novērot. Un parasti tādi cilvēki tik pakasīties grib. Viņam nav ko teikt, biežos gadījumos nav savs viedoklis, bet vienmēr kādam var uzbraukt par pareizrskstību, sāk aizskart personīgi. Nu Dāmas, tak nepievērsiet uzmanību. Nu ir tādi cilvēki, vienkārši ignorējiet un viss.