Rietumusawle @ 24.11.2024 16:17
Nu ar šo sevi “noraki”. Par Kiviciem citi nedrikst izteikties, bet par citam šeit izsakies. Tēlot no sevis “labo”, bet tad šādi izteikties ir liekulīgi.
Rietumusawle @ 24.11.2024 16:17
Nu ar šo sevi “noraki”. Par Kiviciem citi nedrikst izteikties, bet par citam šeit izsakies. Tēlot no sevis “labo”, bet tad šādi izteikties ir liekulīgi.
kriksite @ 24.11.2024 16:21
Tiešām, liekulēm atbildēju ar liekulību, kas notika? Aizskāra?? Kā te viena liekule teica- nomierinies
Rietumusawle @ 24.11.2024 16:26
Tu tagad apsaukajies, jo Tev tas kaut kādu gandarījumu sagādā? Smieklīgi tēlot no sevis “labo”. Es neko no sevis netēloju, bet Tu nu gan sēžot forumā par Kiviču tēlo no sevis nez kādu pareizo. Laiks Tev pašai paskatīties uz to ko Tu saki “no malas”.
kriksite @ 24.11.2024 15:57
Redz par to jau tā runa, jūs te daža laba rupjāk izsakās kā tas Kivičs, bet jums jau drīkst??
Tusnelda @ 24.11.2024 16:31
Un kas tu tāda esi, lai norādītu, par ko te būs runāt un kā te būs runāt? Tu arī , tāpat kā Ļenka, nēsā sevī baznīcu??
kriksite @ 24.11.2024 16:30
Man par sevi un sevis sacīto nav ko kaunēties, es te ar rupjībām nebārstos un neizliekos. Un vispār, kāds sakars ar mani Kiviču tēmā, te tikai sliktu par viņiem?
kriksite @ 24.11.2024 16:05
Nē, te redz ir vesels bariņš, kas atļaujas spriest, kas kuram brīvā valstī jāvelk mugurā, kur un par cik jāiepērkas, kas jāpērk, lai jūsu acīs izskatītos gana stilīgi, tas nekas, ka dažas pašas visticamāk savus komentārus drukā humpalās pirktās noplukušās trenuškās..
kriksite @ 24.11.2024 16:05
Nē, te redz ir vesels bariņš, kas atļaujas spriest, kas kuram brīvā valstī jāvelk mugurā, kur un par cik jāiepērkas, kas jāpērk, lai jūsu acīs izskatītos gana stilīgi, tas nekas, ka dažas pašas visticamāk savus komentārus drukā humpalās pirktās noplukušās trenuškās..
Varbūt Madarai arī nav nekāds saules stariņš. Jo piedotiet, atvainojiet tik vulgāru alkanautu kā kivics saturēt vairākus gadus cilvēciskā veidolā, tur tiešām jābūt sieviete ar raksturu. Īstai kara sievietei. Jo kāds pretīgais kivis ir tagad, kad blakus šim ir bezmugurkaula amēba. Bet Madara nevienu reizi nav pretīgi izteikusies par to "kolorīto" parīti. Audzina ar draugu savu meitas, par saviem līdzekļie. Tie 250 eu ko saņem par meitenēm no ugf ir smieklīga summa. Un savas meitas pip$a dēļ no mājas nav izmetusi.kriksite @ 24.11.2024 15:25Un tieši kāpēc šajā tēmā kāds nedrīkstētu izteikt savu viedokli, pieredzi par Madaru? Kas starpcitu ir tiešā sakarā ar Kivičpāri, atļaušos atgādināt, ka viņa ir Kiviča bijusī sieva, divu bērnu māte, tas, ka kādai no jums traucē, ka kāds izsakās neglaimojoši, nav nekāds pamats par viņu te nerakstīt un nav nevienam jāveido blakus tēma, jo lai vai kā negribētos viņa ir un būs ar šiem saistīta.
GlorijaGrevcova @ 24.11.2024 16:35
Piereğistrējies 2009.gadā ? Nulle komentāri citās tēmās ? Ienāci pabļaut 15 gadu laikā forumā tikai šodien Kiviču tēmā? Kas tev sāp? ???
GlorijaGrevcova @ 24.11.2024 16:35
Piereğistrējies 2009.gadā ? Nulle komentāri citās tēmās ? Ienāci pabļaut 15 gadu laikā forumā tikai šodien Kiviču tēmā? Kas tev sāp? ???
kriksite @ 24.11.2024 16:43
Kāda tam starpība, kad reģistrējos un ko kur rakstu? Gribēju un šeit ierakstiju, kas tev no tā? Nedziedu līdz jūsu rupeklībām, tāpēc te nedrīkstēju rakstīt?
Tusnelda @ 24.11.2024 16:48
Varbūt tā ir kāda no Lienītes ārzemju "draudzenēm", kuras nav satiktas 25 gadus un kurām Lienīte uz pleca paraudāja par to, cik ļauni heiteri ir Latvijā , kuri neatbalsta viņas parazītismu, alkoholismu, uzturlīdzekļu nemaksāšanu, bērnu pamešanu mazcīsiņa dēļ un apšauba Lienes spējas nēsāt iekšās baznīcu. ??
Natali @ 24.11.2024 12:58te. Tādā gadījumā, šeit ir ļoti daudz nepieaugušu sieviešu.
yay @ 24.11.2024 16:38
Tu mal vienu un to pašu pa riņķi. Uzkārās plate?
Vispār arī nemani, ka te bija meitenes, kuras tevi atbalstija, bet tu turpini vārtīties pa dubļiem :D
Ja godīgi, es nekad, konkrēti šajā diskusijā, neesmu manījusi pat pusi no tā ko raksti. Un šitie apvainojumi anonīmā forumā, par humpalu trenuškām ir 2.klases līmenī.
Tusnelda @ 24.11.2024 16:48
Varbūt tā ir kāda no Lienītes ārzemju "draudzenēm", kuras nav satiktas 25 gadus un kurām Lienīte uz pleca paraudāja par to, cik ļauni heiteri ir Latvijā , kuri neatbalsta viņas parazītismu, alkoholismu, uzturlīdzekļu nemaksāšanu, bērnu pamešanu mazcīsiņa dēļ un apšauba Lienes spējas nēsāt iekšās baznīcu. ??
kriksite @ 24.11.2024 17:06
Jā, jā esmu Liene, cietos nez cik gadus, lai te ierakstītu kko pretēju jūsu rakstītajam
LabaDabaDa @ 24.11.2024 16:57
Protams, ka tu vari rakstīt, ko vien gribi. Bet arī citas var rakstīt tev un par tevi visu, kas vien viņām ienāk prātā.