Nu jau zajebala. BlockMashka Kakashka @ 09.11.2024 15:25Nedaudz atgādina Kiviča līmeni, pieminēt mēnešreizes, ja kāds uzraksta pretēju viedokli, kuru nevar apgāzt ar pierādījumiem. Jums nepatīk pretēji viedokļi, šeit ir poga "bloķēt", nebūs jālasa un varēsiet dzīvot savā iedomu burbulī un domāt, ka Liene saņem daļu no Ārena mantojuma. Un jā, es jau neskaitāmas reizes esmu rakstījusi, ka es neesmu ne Kiviču fane, ne Zscars fane, es viņus uzskatu par nelietīgiem un briesmīgiem cilvēkiem, bet tāpēc man nav tiesības izdomāt par viņiem melus, rakstot to apgalvojuma formā. Es arī viņus šeit neaizstāvu, man vienkārši nav saprotama šo melu rakstīšana par viņiem, tas nav viedoklis, tā ir apmelošana, tieši tāda pat apmelošana kā viņi ir publiski rakstījuši un teikuši par citiem.
Globuss @ 09.11.2024 18:21Starp citu, kādam, kurš agrāk smējās par korpulentiem cilvēkiem, bet tagad pats ir kļuvis par tauku mucu, ir lieliska iespēja - nākamgad Latvijā vairāk nekā 200 cilvēkiem bez maksas veiks kuņģa samazināšanas operāciju.
Creta @ 09.11.2024 22:52Superstars jau atpakaļ LV. Spēlē ģitāru sunim dzimšanas dienā! Pipec...
Knabsab @ 09.11.2024 23:09
Tak viņi jau sen atpakaļ. Reāli pa NY novazājās divas dienas tikai. Pēc tiem storijiem bija ļoti labi redzams, ka vienas un tās pašas ielas saliktas vairākas reizes pēc kārtas. Nekāds sapņu ceļojums tur nebija.
Creta @ 09.11.2024 22:52Superstars jau atpakaļ LV. Spēlē ģitāru sunim dzimšanas dienā! Pipec...
Gaby Moreno @ 10.11.2024 09:24
Sunim? Viņš tiešām nejūtas pazemots?
Gaby Moreno @ 10.11.2024 09:24
Sunim? Viņš tiešām nejūtas pazemots?
Tusnelda @ 10.11.2024 10:03
Pazemots varbūt jutās suns. Kivičs katrā laikā spēlētu arī pie cūku aizgalda, ja vien tur priekš viņa būtu nolikts ķeblis, liela glāze un sile ar zaceni.Ļenka lēkātu apkārt, bildētu un priecātos: "cik skaisti, cik kolosāli, šarmanti, estētiski! Ak, man atkal jāraud no aizkustinājuma! Hi hi hī! "
Tusnelda @ 10.11.2024 10:03
Pazemots varbūt jutās suns. Kivičs katrā laikā spēlētu arī pie cūku aizgalda, ja vien tur priekš viņa būtu nolikts ķeblis, liela glāze un sile ar zaceni.Ļenka lēkātu apkārt, bildētu un priecātos: "cik skaisti, cik kolosāli, šarmanti, estētiski! Ak, man atkal jāraud no aizkustinājuma! Hi hi hī! "