sivenssivenamdraugs @ 09.11.2024 12:19
Šajā gadījumā nebija runa par to, ka tikusi pie naudas, bet gan par to,ka sāk domāt par savu naudu beidzot.
Mashka Kakashka @ 09.11.2024 11:16
Es necepjos, es konstatēju faktus. Šeit bieži raksta muļķības par Kivičiem, kas patiesībā nemaz nav. Viena uzraksta, pārējās dzied līdzi. Kaut vai piemērs, šeit raksta, ka Liene esot tikusi pie Ārena mantojuma daļas, Liene tērējot viņu meitu naudu. Atverot Latvijas Vēstnesi, melns uz balta rakstīts, ka mantojums vēl nav noslēgts, noslēgsies tikai nākamā gada vasarā. Kāpēc ir jāraksta meli? Tikai tāpēc, lai uzrakstītu kaut ko sliktu par viņiem?
Tusnelda @ 09.11.2024 12:35
Re, kā Kakaška, kura (atšķirībā no mums), tikai un vienīgi garāmejot te ielūrot pāris reizes mēnesī, tomēr ošņājas pat pa Lavijas vēstnesi, lai tikai sagrābstītu kādu informāciju. Hi hi hī.
Mashka Kakashka @ 09.11.2024 12:43
Es nesagrābstu nekādu informāciju. Mani interesē fakti, nevis izdomājumi un fantāzijas. Lasīju komentārus, izlasīju, ka šeit raksta par to, ka Liene saņēmusi no Ārena mantojumu un aizgāju pārbaudīt vai mantojums maz izsludināts. Tur arī konstatēju, ka šeit raksta melus un mantojums vēl nav noslēgts, noslēgsies tikai nākamā gada vasarā, tātad Liene nekādu naudu nevarēja saņemt un šeit raksta pilnīgas muļķības. Es saprotu, ka mēs šeit nākam klačoties, izklaidēties, iespējams, uzzināt ko jaunu, bet, ja klačojamies, tad klačojamies pa tēmai un ar faktiem, nevis Minhauzenu stāstiem, savādāk, rakstot šādus melus, pielīdzinamies Kiviču līmenim.
Tusnelda @ 09.11.2024 13:03
Tagad tu izplati melus, ka dzeguze nekādu naudu nevarēja saņemt. Ļenka kā bioloģiskā māte (mātīte) var saņemt bērnu pabalstus, ja vien nav par slinku uzrakstīt iesniegumu. Un varu saderēt, ka to viņa izdarīja un saņēma, kamēr atbildīgās iestādes naudas krānu aizgrieza, jo neviena no vecākajām meitām pie Kivičiem nedzīvo.
Mashka Kakashka @ 09.11.2024 13:35
Es rakstīju par mantojumu un tā naudu, nevis bērnu pabalstiem, jo Latvijas Vēstnesī ir pierādījums, ka mantojums vēl nav noslēdzies, tātad Liene tur nekādu naudu nevarēja saņemt, kā šeit forumā tika rakstīts.
Tu šobrīd atkal tikai spekulē ar saviem pieņēmumiem "Liene varēja" un "varu saderēt", bet vai tiešām ir kādai šeit skatāmi pierādījumi, ka Liene tiešām ir gājusi un rakstījusi iesniegumus, lai saņemtu pabalstus un tiešām ir saņēmusi tos uz savu bankas kontu?
Jūs te ik pa laikam rakstat, ka Lieni varētu tiesāt par visiem apmelojumiem, ko viņa būs ierakstījusi savā grāmatā par Madaru, Jāni, utt., bet vai kādreiz pašas neaizdomājaties, ja jūs apgalvojat, ka Liene saņēmusi naudu, bet jums tam nav pierādījumu, arī Liene var par jums uzrakstīt iesniegumu policijā par apmelojumiem, jo viņai būs pierādījumi, ka nekādu naudu nav saņēmusi?
Es saprotu, ka cilvēkiem patīk lasīt sulīgas un skandalozas lietas, bet ir jābūt neapgāžamiem pierādījumiem nevis "Liene varēja, es varu saderēt, ka viņa tā arī izdarīja, Liene saņēma mantojuma daļu un tagad tērē bērnu naudu".
Kiviči ir sabiedrības pabiras, par to es neiebilstu, bet, ja jūs gribat aprunāt, tad aprunājat ar pierādījumiem, nevis viena tante teica. Jo šeit pašām var tiešām sanākt skaidroties ar policiju, ja Liene lasa forumu un izdomā uzrakstīt iesniegumu par apmelošanu.
Kāpēc jāizplata meli?
Mashka Kakashka @ 09.11.2024 13:35
Es rakstīju par mantojumu un tā naudu, nevis bērnu pabalstiem, jo Latvijas Vēstnesī ir pierādījums, ka mantojums vēl nav noslēdzies, tātad Liene tur nekādu naudu nevarēja saņemt, kā šeit forumā tika rakstīts.
Tu šobrīd atkal tikai spekulē ar saviem pieņēmumiem "Liene varēja" un "varu saderēt", bet vai tiešām ir kādai šeit skatāmi pierādījumi, ka Liene tiešām ir gājusi un rakstījusi iesniegumus, lai saņemtu pabalstus un tiešām ir saņēmusi tos uz savu bankas kontu?
Jūs te ik pa laikam rakstat, ka Lieni varētu tiesāt par visiem apmelojumiem, ko viņa būs ierakstījusi savā grāmatā par Madaru, Jāni, utt., bet vai kādreiz pašas neaizdomājaties, ja jūs apgalvojat, ka Liene saņēmusi naudu, bet jums tam nav pierādījumu, arī Liene var par jums uzrakstīt iesniegumu policijā par apmelojumiem, jo viņai būs pierādījumi, ka nekādu naudu nav saņēmusi?
Es saprotu, ka cilvēkiem patīk lasīt sulīgas un skandalozas lietas, bet ir jābūt neapgāžamiem pierādījumiem nevis "Liene varēja, es varu saderēt, ka viņa tā arī izdarīja, Liene saņēma mantojuma daļu un tagad tērē bērnu naudu".
Kiviči ir sabiedrības pabiras, par to es neiebilstu, bet, ja jūs gribat aprunāt, tad aprunājat ar pierādījumiem, nevis viena tante teica. Jo šeit pašām var tiešām sanākt skaidroties ar policiju, ja Liene lasa forumu un izdomā uzrakstīt iesniegumu par apmelošanu.
Kāpēc jāizplata meli?
BugsPony @ 09.11.2024 14:45
Tevi gan nesaprotu. NL diskusijās tu visaktīvāk klačojies un nodi.. Mariju, Egitu un pārējās, bet šeit pie Kivičiem tu meties tos aizstāvēt un aizrādi citām, ka nebūtu jāizplata baumas un meli. Laikam baigā Z- Scars fane atradusies.
Paliec taču pie savām NL tantēm, lai nebūtu jābrauc pa divām sliedēm.
LabaDabaDa @ 09.11.2024 14:30
Tāpēc lai tev būtu par ko ņemties reizi mēnesī, uz kritiskajām dienām. Forums nav ziņas, kur jādalās tikai ar faktiem, forums ir viedokļu apmaiņa.
Mashka Kakashka @ 09.11.2024 14:51
Šeit tu maldies. Šis nav privāts Whatsapp čats, bet publisks forums. Cilvēki šeit ieraksta apgalvojumus, kas nav patiesība un ir labs iemesls Lienei vērsties policijā ar iesniegumu, ka viņu publiski apmelo.
Mashka Kakashka @ 09.11.2024 15:25Nedaudz atgādina Kiviča līmeni, pieminēt mēnešreizes, ja kāds uzraksta pretēju viedokli, kuru nevar apgāzt ar pierādījumiem. Jums nepatīk pretēji viedokļi, šeit ir poga "bloķēt", nebūs jālasa un varēsiet dzīvot savā iedomu burbulī un domāt, ka Liene saņem daļu no Ārena mantojuma. Un jā, es jau neskaitāmas reizes esmu rakstījusi, ka es neesmu ne Kiviču fane, ne Zscars fane, es viņus uzskatu par nelietīgiem un briesmīgiem cilvēkiem, bet tāpēc man nav tiesības izdomāt par viņiem melus, rakstot to apgalvojuma formā. Es arī viņus šeit neaizstāvu, man vienkārši nav saprotama šo melu rakstīšana par viņiem, tas nav viedoklis, tā ir apmelošana, tieši tāda pat apmelošana kā viņi ir publiski rakstījuši un teikuši par citiem.
Mashka Kakashka @ 09.11.2024 14:51
Šeit tu maldies. Šis nav privāts Whatsapp čats, bet publisks forums. Cilvēki šeit ieraksta apgalvojumus, kas nav patiesība un ir labs iemesls Lienei vērsties policijā ar iesniegumu, ka viņu publiski apmelo.
Tuana @ 09.11.2024 16:09
Kā… Liene jau vērsās policijā ar iesniegumu… nu, Policijas Koledžā, ar IG storija iesniegumu, ietagojot!!! Kāda neglītene laikam tur kārtējo reizi bija pateikusi, ka baznīcas nesēja Liene ne tuvu tāda nav, kas, protams, naU paTieSĪīība un ir klaja Lienes nomelnošana!!!!!!!!!!!!! Jo patiesība ir tikai tā, ko pasludina abi Kivji. Policijas koledža gan tā laikam nedomāja, jo nereaģēja.
Rozāforums @ 09.11.2024 16:40eu lenķi kur tad palika labākais vēl sekos?? pohas izguļat?? :D
Mashka Kakashka @ 09.11.2024 15:25Nedaudz atgādina Kiviča līmeni, pieminēt mēnešreizes, ja kāds uzraksta pretēju viedokli, kuru nevar apgāzt ar pierādījumiem. Jums nepatīk pretēji viedokļi, šeit ir poga "bloķēt", nebūs jālasa un varēsiet dzīvot savā iedomu burbulī un domāt, ka Liene saņem daļu no Ārena mantojuma. Un jā, es jau neskaitāmas reizes esmu rakstījusi, ka es neesmu ne Kiviču fane, ne Zscars fane, es viņus uzskatu par nelietīgiem un briesmīgiem cilvēkiem, bet tāpēc man nav tiesības izdomāt par viņiem melus, rakstot to apgalvojuma formā. Es arī viņus šeit neaizstāvu, man vienkārši nav saprotama šo melu rakstīšana par viņiem, tas nav viedoklis, tā ir apmelošana, tieši tāda pat apmelošana kā viņi ir publiski rakstījuši un teikuši par citiem.