qwe @ 08.11.2024 07:38Vai tad maukai tās melnās klamzenes nebūs izjukušas kātojot pa ņujorku?
qwe @ 08.11.2024 07:38Vai tad maukai tās melnās klamzenes nebūs izjukušas kātojot pa ņujorku?
Patiesībā tādu cilvēku ir diezgan daudz, kas vienkārši aizbrauc uz kādu vietu, bezmērķīgi pa to klimst un uzskata, ka ir apskatījuši. Man ir tādi paziņas, viņi gan allaž kritizē, ka tās slavenās vietas ir pārslavētas, teiksim, aizbrauc uz Barselonu, pastaigā pa Ramblu, paēd kādā Ramblas kafejnīcā, tad sūdzas, ka Barselona ir netīra, trokšņaina un dārga . Nupat viņi bija Bergamo, kur neesot bijis ko skatīties. Viņi nebija pat spējuši noskaidrot, ka skatāmās vietas ir augšā kalnā. Ir jau savs skaistums bezmērķīgi klīst un sēdēt kafejnīcā, vērojot cilvēkus, bet kaut elementāru plānošanu vajag. Visticamāk, Kivičam braucienus organizēja Madara, pats viņš, kā vēl šovā rādīja, nav spējīgs pat normāli apartamentus pasūtīt. Un Liene, kas sevi dēvē par traveller, jau allaž ir kādambraukusi līdzi. Brauciens uz ASV pie radiem bija kopā ar māsu, tad kaut kādi skaistumkonkursu braucieni. nez, kur vēl viņa "travellējusi'? Uz Dubaiju pie Brēmaņa? Bija kaut kāds brauciens uz Itāliju pie kaut kāda džeka, vēl bija lepni ielikusi bildes soctīklos. Laimīgo kodienu, kad abi bija tikuši vaļā no visiem bērniem un par to priecājās Kanāriju salās, čurnot pie "drauga"Andra kaut kādā jaunbūvju kvartālā, to grūti nosukt par ceļojumu.Geiša @ 08.11.2024 07:53Kiviču paterns ceļošanai - lielāko ceļojuma daļu vienkārši klīst, Ņujorkā vazājas pa ielām, Norvēģijā neizkāpjot no mašīnas bezmērķīgi kaut kur brauc. Pēdējās ceļojuma dienās palikt fancy viesnīcā, lai ir ko atrādīt.
Neiil @ 08.11.2024 08:51Un labākais vēl sekos? nu nu lienīt kas tad var būt vēl labāks????
Erna @ 08.11.2024 11:05Pie ķīniešu ēdiena Liene priecājas, ka tur "pat gāzētais ūdens gards"...un viņi dienā izdzerot "vairākus litrus ūdens, bez tā te nekādi" ?????? Liene, ūdens taču ir mārketings, jūs esat uzķērušies!
ieva_she @ 08.11.2024 14:33Šoreiz es gan vienai lietai absolūti nepiekrītu - Es īsti neizprotu(metiet man ar akmeņiem), BET kas tur tik šausminošs izstaigāt pilsētu ar kājām?
Es ar lielāko baudu tieši tā arī darītu.Man varētu piemaksāt, bet taxi vai īrētā auto mani tādā NY nedabūtu. Kātotu deviņos mēmajos no Central Park uz Brooklyn bridge un atpakaļ, jo, manuprāt,tieši pa ceļam no tās vienas top apskates vietas uz otru var izbaudīt īsto pilsētas būtību.?
ieva_she @ 08.11.2024 14:33Šoreiz es gan vienai lietai absolūti nepiekrītu - Es īsti neizprotu(metiet man ar akmeņiem), BET kas tur tik šausminošs izstaigāt pilsētu ar kājām?
Es ar lielāko baudu tieši tā arī darītu.Man varētu piemaksāt, bet taxi vai īrētā auto mani tādā NY nedabūtu. Kātotu deviņos mēmajos no Central Park uz Brooklyn bridge un atpakaļ, jo, manuprāt,tieši pa ceļam no tās vienas top apskates vietas uz otru var izbaudīt īsto pilsētas būtību.?