krixis3 @ 31.10.2024 15:17Bet man īstenībā ir riktīgi abidna. Es strādāju kārtīgu darbu, itka nornali saņemu , maksāju visus rēķinus, vispār nekur neesmu parādā, ja neskaita hipotekāro. Bērni apģērbti, pabaroti, izklaidēti, bet nekad nepietiek. Vienmēr kaut kur jāietaupa. Bet šitie āksti tiešām dzīvo savu labāko dzīvi. Es sliecos domāt, ka viņi tā arī jūtas. Neviens neko nenožēlo. Neko nemaksā, parādā UGF, par bērniem nerūpējas, dzer, visur braukā un tagad Ņujorkā? Un nevajag teikt, ka uz turieni var mierīgi aizbraukt katrs 5.latvietis. Nevar. Kā tas nākas? Nu kā?
Pilnīgi piekrītu. Mums ar vīru kopā ir ļoti labi ienākumi, vīrs strādā pat divos darbos. Godīgi maksājam visus nodokļus, audzinam 3 bērnus. Bet neskatoties uz labiem ienākumiem, mēs nevaram atļauties ceļot, jo mums hipotēka jāmaksā un jāaudzina 3 bērni, jārūpējas lai viņiem nekas netrūktu. Un ienākumi kuri paliek pāri samaksājot hipotēku, sedzot ikdienas tēriņus u.t.t, jāatliek nebaltai dienai. Līdz ar to kāda ceļošana. Savējos 3 bērnus audzinam un kiviču pāra bērnus vēl klāt pie tā visa uzturam.krixis3 @ 31.10.2024 15:17Bet man īstenībā ir riktīgi abidna. Es strādāju kārtīgu darbu, itka nornali saņemu , maksāju visus rēķinus, vispār nekur neesmu parādā, ja neskaita hipotekāro. Bērni apģērbti, pabaroti, izklaidēti, bet nekad nepietiek. Vienmēr kaut kur jāietaupa. Bet šitie āksti tiešām dzīvo savu labāko dzīvi. Es sliecos domāt, ka viņi tā arī jūtas. Neviens neko nenožēlo. Neko nemaksā, parādā UGF, par bērniem nerūpējas, dzer, visur braukā un tagad Ņujorkā? Un nevajag teikt, ka uz turieni var mierīgi aizbraukt katrs 5.latvietis. Nevar. Kā tas nākas? Nu kā?
Creta @ 31.10.2024 15:19Kivis FB ielika bildes. Šausmas, kas tai sievietei ar seju.
krixis3 @ 31.10.2024 15:17Bet man īstenībā ir riktīgi abidna. Es strādāju kārtīgu darbu, itka nornali saņemu , maksāju visus rēķinus, vispār nekur neesmu parādā, ja neskaita hipotekāro. Bērni apģērbti, pabaroti, izklaidēti, bet nekad nepietiek. Vienmēr kaut kur jāietaupa. Bet šitie āksti tiešām dzīvo savu labāko dzīvi. Es sliecos domāt, ka viņi tā arī jūtas. Neviens neko nenožēlo. Neko nemaksā, parādā UGF, par bērniem nerūpējas, dzer, visur braukā un tagad Ņujorkā? Un nevajag teikt, ka uz turieni var mierīgi aizbraukt katrs 5.latvietis. Nevar. Kā tas nākas? Nu kā?
Izskatās ka viņai arī ptoze plakstiņiem ir izveidojusies, tas ir no "profesionālām" injekcijām. Ar adatu trāpa nerva šķiedrā un noslīd plaksti. Viņai jau pirms tam bija nošļukuši, bet tagad vēl vairāk. Pat slotas xxxxxl vairs neglābj.Creta @ 31.10.2024 15:19Kivis FB ielika bildes. Šausmas, kas tai sievietei ar seju.
Ieva12345 @ 31.10.2024 02:25
Nezinu cik ilgs laiks pagājis pēc nāves. Tas nemaz nav tik vienkārši un ātri. Paši ejam mantojuma lietām cauri. Ja nav testamenta tad pusgads, kamēr mantinieki piesakās. Nezinu kā ir, ja ir testaments, iespējams ātrāk, bet diez vai testamentā ko viņai atstāja.
Bet varbūt jau ir kādas finanses dabūjusi pēc bijušā vīra nāves.
ojTuana @ 31.10.2024 15:35
Kā man patīk tas kontrasts- Ļenka Dālijas storijā pārfiltrēta 10 kārtās- nu, īsta skaistulīte, Miss Amerika!! :D Bet tad nāk beloveds un FB ieliek Ļenku kāda nu viņa ir.
Nemāku ielikt bildi forumā, tāpēc links:
https://failiem.lv/u/pu956ypm8d
Nenosmieties par šiem klauniem (to Dāliju ieskaitot) ???
Tuana @ 31.10.2024 15:35
Kā man patīk tas kontrasts- Ļenka Dālijas storijā pārfiltrēta 10 kārtās- nu, īsta skaistulīte, Miss Amerika!! :D Bet tad nāk beloveds un FB ieliek Ļenku kāda nu viņa ir.
ups! Kas tur ar to augšlūpu?! Izskatās, ka filleris aizmigrējis līdz pat degunam. Venīri izskatās nu jau pavisam sīciņi. Tagad Ļenka jūtās patiesi neatvairāma es ceru.Tuana @ 31.10.2024 15:35
MeltedCheese @ 31.10.2024 16:05Lienei smaganas arī "labas" ?
Jā, tā ir viens traks sievišķis. Man nav telegram, ko viņa tur dirš?teberebe @ 31.10.2024 16:46Mazliet ne par tēmu, bet mani ļoti uzvilka tas, ka tā absolūtā maitu lija no "vakcīnrealitātes" ir piepisusies Madarai savā telegram kanālā ? Duņeca laikam ir vienīgā sieviete Latvijā, ko es nevaru izturēt vairāk par Lieni. Izmanto citu cilvēku nelaimes un slimības, lai popularizētu savu stulbumu.
Ir minimàlā pensija arī tādiem. Vēl saņems pārtikas pakas un diedelēs no bērniem naudu..Mežezera delīrijs @ 31.10.2024 15:21
Te vēl var cerēt uz vēlāku karmu. Nodokļus nemaksājot, plekste un resnais nekādu pensiju saņemt nebūs tiesīgi. Kā UGF parādniekiem viņiem nebūs arī tiesību prasīt bērniem aprūpi. Varēs bomžot un mirt badā.