Maija4 @ 08.10.2024 20:38Cik viņi pavirši tās reklāmas taisa un cik pavirši tie viņa koncerti, tas parāda viņu attieksmi pret citiem. Viņi neciena nevienu, izņemot sevi pašu
Viņa kaut reiz ir piefiksējusi kā ēdiens tiek pasniegts restorānos?! Pilns Pinterest ar piemēriem, cik skaisti var pasniegt ikdienišķu ēdienu! Nē, viņai viss kā vienmēr caur pakaļu!
nu bet ja ēd dīvānā. Ja visu dara dīvānā 😁 tad tik uzkekselē maizi vienalga kādā izskatā un norij pusgulus 😁sinddyy @ 09.10.2024 10:15Iedomājos, ka tas varbūt nemaz nav sviests, bet gan sausais Feta tipa krēmsiers. Bet tas tāpat nemaina būtību, jo pasniegts acīm nebaudāmi. Neviens nepasniedz tik lielas maizes šķēles, tāpat arī to krēmsieru tad uzliek vienmērīgāk pa visurieni, nevis atstāj tik daudz nenosegtas maizes. Skaistums!!! Derdzas! ?
LabaDabaDa @ 09.10.2024 11:06Meitenes, vai mani vienīgo šis rullītis sabiedēja? Kas noticis viņas sejai?
LilyLady @ 09.10.2024 11:31
Moš' bērnu naudu sazagusies un uztaisījusi plakstiņu operāciju? Varbūt tāpēc bija tik ilgi pazudusi no IG. Vai arī vepris ar dūrēm operējis.?
Yeahyeahyeahs @ 09.10.2024 11:30Skats pa pirmo, filtri un lips of kiss. Linkā piezūmots labākai redzamībai
https://failiem.lv/u/kad4tjjjhg#/view/cr72ddefs4
Bet galvenais,kādēļ dīvānus reklamē dīvānos čurātājs?sinddyy @ 09.10.2024 10:15Iedomājos, ka tas varbūt nemaz nav sviests, bet gan sausais Feta tipa krēmsiers. Bet tas tāpat nemaina būtību, jo pasniegts acīm nebaudāmi. Neviens nepasniedz tik lielas maizes šķēles, tāpat arī to krēmsieru tad uzliek vienmērīgāk pa visurieni, nevis atstāj tik daudz nenosegtas maizes. Skaistums!!! Derdzas! ?
Hyrte @ 09.10.2024 10:19Jāsāk rakstīt masveidā uz Skandi mēbelēm? Kāpēc mēbeles reklamē alimentu nemaksātāji, padibenes,kuras apdirš,pazemo visu,kas kustas,ne pa prātam? Foršas uzņēmumam "vērtības".
Uzburbis dzērājas ģīmis, plus, iespējams perimenopauze. Nevainosim fillerus.LabaDabaDa @ 09.10.2024 11:06Meitenes, vai mani vienīgo šis rullītis sabiedēja? Kas noticis viņas sejai?
vienam pillows face otram pillows noslepj mazo kranciti un lielo puzu 😁 laba reklama.EmilijaArm @ 09.10.2024 13:23
Šito fenomenu sauc par pillow face. Rodas no filleriem zemādā, kad tie sāk iziet, migrēt, tad atkal par jaunu uzpildot... Vispār traki. Dzērājas ģīmis.
Aizkraukles Pārdevēja @ 09.10.2024 15:12Ārprāts! Iedomājaties, šāds Origo bomzenes ģīmis+ pūkainas zaķa austiņas ???
LabaDabaDa @ 09.10.2024 15:40
Es tikai tagad tās slavenās ausis apskatīju. Un man ir vēl viens jautājumiņš. Cik pillā jābūt, lai uzvilktu zaķa ausis kopā ar cilvēku ausu sildītājiem? Četri balti bumbuļi uz galvas, izskatās pēc kāda Černobiļas iemītnieka...
Anette5 @ 09.10.2024 15:49
Playboy zaķis ziemas versijā?