Dzintriņa @ 07.10.2024 16:53Tā var apğērbt Bērnus laukos, kad labās drēbes ir žēl ar dubļiem un zāli nosmērēt, pa peļķēm.
yay @ 07.10.2024 17:24Man liekas, ka tam bērnam vienkārši ir palielas pēdas. Nu ir viņi debili, bet nu nejau tik...
Un grāmatu noteikti tik ilgi raksta, jo diezgan grūti, ja pat teikuma vidū mainās domas :D
tieši tik debīli viņi ir! Nav jau pirmā bilde, kurā Mia redzama apavos, kuri viņai par lielu! Tā mātīte nemīl savu bērnu, tas ir uzskatāmi redzams it visā! Ne grāmatiņas, ne rotaļlietas, kāpēc lai to sieviešizstrādājumu uztrauktu kas Mia mugurā....yay @ 07.10.2024 17:24Man liekas, ka tam bērnam vienkārši ir palielas pēdas. Nu ir viņi debili, bet nu nejau tik...
Un grāmatu noteikti tik ilgi raksta, jo diezgan grūti, ja pat teikuma vidū mainās domas :D
Tutuvojies @ 07.10.2024 19:58Es vienkārši apbrīnoju šī pāra spēju atkal un atkal pārsist pašiem sevi. Pusdienas 36. līnijā ar tartaru pa 23 eiro, kamēr meitiņai nav nekā sava un smuka - tur gribas ar pannu pa pakausi sist. Kas tu par cilvēku, Liene? Ja citiem varbūt vēl būtu sajūta, ka kko neparāda, tad te tādu ilūziju nav. Viņa tač rāda pat netīru kafijas krūzi.
Rietumusawle @ 07.10.2024 17:57
Rokas Miai arī garas? Mia ir tik sicina, ka nu neticas, ka viņai ir pleznas.
Aizkraukles Pārdevēja @ 07.10.2024 21:11Jūs man pasakiet, kam jānotiek paurī, lai vilktu tādas zaķa ausis? Saprotu, vīra ļaunajai ex tikai 32 gadi. Vecajai plekstei iet ciet…Pietam, blakus bērns nobružātā cepurē.
Minelūše @ 07.10.2024 17:18Nu nez, ka tik Ļenka neatčohnās uz tiesas sola ar savu "patiesības" grāmatu. Ja būs tur kādu apmelojusi - vaivaivai lielajai rakstniecei.