sidzha @ 12.09.2024 20:34Lai tak nestrādā. Ja jau tik slinka un negrib strādāt, pat ja pelnītu tos miljonus, Miai no tā nekas vairāk par zīžamo pudeli nebūtu tāpat.
Tikai, ja Andris atstieps kājas, lai Liene nelūdz sabiedrības atbalstu. Jau tagad apzinīgā sabiedrības daļa uztur viņu bērnus. Es pat nebrīnītos, ka viņiem ir maznodrošināto statuss, kur dome un vsaa uzsauc šiem dzīvokli, komunālos un b/d. Un ja tie pabalsti, tad toč Lienei izdevīgi nestrādāt, lai nekas oficiāli neuzrādās.
Pļenka jau modusies 😁 PavāreIt kā Tu ko zinātu @ 12.09.2024 22:50Eh, es gaidīju interesantu vakariņu un pērles no Kivju pāra atgriežoties realitātē?. Kā neiet???
pat vēl sliktāk, jo Kristoferam vēl bija omes un Dana arī tika ar savām problēmām un ir šobrīd atbalsts. Bet Miai tur nākotne galīgi ne spoža izskatās.Sassy @ 12.09.2024 23:07Žēl man to mazo Miu ☹️ Dienās no viņas varētu sanākt tāds Kristofera variants, augot šito divu narcisu un ‘gaslaiteru’ paspārnē ?
kas tur bija?MeltedCheese @ 13.09.2024 07:55Liene reiz raksturoja Andri kā ļoti šarmantu un inteliģentu vīrieti, tad nu Kiviča "inteliģence" spraucas pāri malām fb postā, kurš jau ir dzēsts.
lauku bāba @ 13.09.2024 07:17Kviecis jau izdzēsis savu pidarpostu FB. Es nevaru- tāds bēbis....
Iespējams neizdzēsa,bet FB noņēma.Sūdzības bija!lauku bāba @ 13.09.2024 07:17Kviecis jau izdzēsis savu pidarpostu FB. Es nevaru- tāds bēbis....
kuranavliene @ 12.09.2024 16:28Nestāsti lūdzu ko man darīt,un es neteikšu kur tev iet!? Bet ja nopietni,Kivičs nav tuvu dienestam stāvējis .Pat viņa biogrāfijā kaut kā tas fakts neparādās.