LilyLady @ 05.09.2024 19:19
Parazītiem ļoti patīk lepoties ar saņemtām dāvanām. Tas ar domu, lai tik dāvina viņiem vēl. Un abi nekautrējas arī burtiski pieprasīt, ne reizi vien no viņiem dzirdēts: "pieņemam dāvanas".
Bet nekad nav redzēts, ka viņi kaut ko uzdāvina citiem. Ok, Kerkirai par Mias pieskatīšanu nedēļas garumā vienu mini šokolādi iešķieba un Andra memmi uz operu aizveda (bet tur vēl nevar zināt, vai tik beigās memme pati nebija tās biļetes nopirkusi).
Miai nemaz nav diži iemācīts kā tas ir “pieņemt dāvanas”, jo nu, nav jau svarīgi… Acu priekšā nozib viena no tām epizodēm, kad saldējuma kokteili #bestdaddy aizbīda prom no Mias- Keitijai. Vai toreiz, kad Toretto savā ēstuvē sniedza ziedus arī Miai, bet bērniņš nokautrējās un slēpās aiz krēsla, mātīte tikmēr smējās un paņēma pušķi sev ( man man man), viņai tad būšot vairāk ziedu!
Nemaz nerunājot par skumjo 1. septembri, kad jebkurā soc.tīklā, kur vien ielūkojies, visur priekšā bija uzposti bērniņi ar puķēm rokās (no turīgām vai mazturīgām ģimenēm), bet Mia kā no gultas izrauta vecajā hūdijā, bet ziedi, protams, rokās mātei- teicamniecītei.
Mias kristības, kur atkal Ļenkai bija jābūt pirmajai vijolei piemeklējot sev “svētku tērpu”, ar galveno mērķi tikt pie šampja glāzes, lai remdinātu paģiru drebuļus. Kad Miai pat nebija sagādātas zeķubikses (vai kurpītes?)
Neminot nemaz ikkatrus svētkus, kad Miai nav ne olas un zaķis Lieldienās, ne Līgo vainadziņš ar vecākiem. Ziemassvētki? Pagājušie kaut kādi beidzot bija gan ar tukšiem dāvanu maisiem pie egles un brīnumsvecītēm kaķa sejiņā. Tad, kad kādā 28.(?) decembrī Kivja māte nostādīja fakta priekšā un ieradās ciemos pie mazbērna.
Principā, ja Ļenka nebūtu tik smagi sad***usi visas attiecības (ar radiem, māti, draudzenēm), tad Mia būtu vairāk aprūpēta, gan dāvaniņas, gan skaistas drēbītes atsūtītu, gan pie sevis paņemtu.