kuranavliene @ 31.08.2024 08:54Liene pie tā galda tā dīvaini sēž! Laikam Kivis piesolija ūdensmočus un šī no prieka apdirsās.???Bet pat ja patiešām brauks ar tiem močiem,vai tad mazo nevarēja paņemt līdzi pavizināt? Vai tik mazus nevar? Kaut gan esmu redzējusi,ka pat mazākus vizina.
sidzha @ 31.08.2024 09:05Andrim būtu jākaunās- Baiba Sipeniece tik skaisti izskatās, notievējusi, kā vienmēr krāšņa un ar harizmu, kamēr sūdu tauku lodīte tikai resnāks un resnāks paliek, savā garderobē ievieš ar vien dīvainākus atribūtus- zaļā pufaika kā tārpam, melnais betmena plašķis ar iespīlētām džīnām un tematisko ballīšu kapteiņa cepure, ko šis nēsā ikdienā ??♀️
Linus @ 30.08.2024 22:05Pludmales kafejnīcā +30 grādos karstu kapučino dzert var tikai Liene Kiviča
Ambulance @ 31.08.2024 09:24
Sipeniece nenotievēja dabīgā ceļā , bet gan izgraizīja / samazināja kunģi un atsūkti tauki .
Teftelim tādas extras nespīd ?
ei nu ei? Cik es sapratu, viņa notievēja ejot tajā pārgājienā ar Garklāvu.Ambulance @ 31.08.2024 09:24
Sipeniece nenotievēja dabīgā ceļā , bet gan izgraizīja / samazināja kunģi un atsūkti tauki .
SantaC @ 30.08.2024 16:34Sendij, uztaisi vēl svecīti ar uzrakstu - it kā jūs, maukas, kaut ko zinātu! ?
Ambulance @ 31.08.2024 07:10A : '' vienmēr mēs vasaras beigās izbraucam ar ūdens mocīti '', tātad domāts katru gadu !
Ko tu dirs šizofrēniķi ! Neblato pidar !
Ja nemaldos , ar ūdens moci abi alkonauti izbrauca tikai 1 reizi ,, Slavenības bez filtra ,, sērijā , kur šo atrakciju sponsorēja filmēšanas grupa . Toreiz līdz bija paņemts arī Kristofers , bet dēlu pat uz moča neuzsēdināja ! CIK GADUS ATPAKAĻ TAS BIJA ... ?
Kā tā mauka malko to cofe - apakštasīte visa pludo ar izlijušo cofe .
Tāda cūka , jūtu viņas smaku pat šeit .
susla @ 31.08.2024 10:04
Kur tu rāvi info par kuņģa samazināšanu? Pilnīgas muļķības.
Viņai sākās gastro un kuņģa problēmas un nācās pilnībā mainīt savu ēdienkarti, kā rezultātā svaru nometa. Vienā intervijā viņa visu sīki un smalki izstāstīja. Nekāds sakars ar kuņģa samazināšanu.
Man ir bijis tas pats. Trīs mēnešu laikā paliku tieva kā skals, ārstēšanās periodā.
yay @ 31.08.2024 10:13
Vispār viņa jau no tā Pārgājiena raidījuma atbrauca savādāka.
. Man šķiet, ka tas Asaru krogs viņiem uzsauc ēdienus/dzērienus par to ūdensmoču reklāmu. Kripto biznesmenis Kivičs nelaidīs garām na haļavu paēst.MeltedCheese @ 31.08.2024 08:07Lienei kapučīno ārpus mājas liekas jau - wooow! Ja viņi, katru vasaru augustā beigās trauktos ar ūdensmoci, tad Liene vispār čurātu karstu. Kivič, izdomā kaut ko ticamāku!
It kā Tu ko zinātu @ 31.08.2024 10:47Bet es nesaprotu, kā var nedomāt par nākoti? Labi, nav jaieciklējas un ir jābauda “te un tagad”, bet vecums pienāks neizbēgami. No kā abi dzīvos? Man ir bērns un es domāju, kā viņam sagādāt pamatu dzīvei, lai galu galā nebūtu par nastu. Esmu nopirkusi vairākus īpašumus un turpinu veidot drošības spilvenu, vēlos, lai bērnam ir labāka dzīve, kā bija man un nav jādomā par pamata lietām…interesanti, ko domā šie abi?
It kā Tu ko zinātu @ 31.08.2024 10:47Bet es nesaprotu, kā var nedomāt par nākoti? Labi, nav jaieciklējas un ir jābauda “te un tagad”, bet vecums pienāks neizbēgami. No kā abi dzīvos? Man ir bērns un es domāju, kā viņam sagādāt pamatu dzīvei, lai galu galā nebūtu par nastu. Esmu nopirkusi vairākus īpašumus un turpinu veidot drošības spilvenu, vēlos, lai bērnam ir labāka dzīve, kā bija man un nav jādomā par pamata lietām…interesanti, ko domā šie abi?
susla @ 31.08.2024 10:04
Kur tu rāvi info par kuņģa samazināšanu? Pilnīgas muļķības.
Viņai sākās gastro un kuņģa problēmas un nācās pilnībā mainīt savu ēdienkarti, kā rezultātā svaru nometa. Vienā intervijā viņa visu sīki un smalki izstāstīja. Nekāds sakars ar kuņģa samazināšanu.
Man ir bijis tas pats. Trīs mēnešu laikā paliku tieva kā skals, ārstēšanās periodā.