yay @ 29.08.2024 20:15
Es feisbuk atradu viņu lapu, šķiet, ka nosaukums Cepelīni Grilbārs Liepāja. Es vēl neuzdrukāju, gribu pieklājigi uzrakstīt, bet pēc maiņas acis kubā.
Rietumusawle @ 29.08.2024 16:59
Kivics rāda kā aizdambēt tualeti ar reņģēm..fui! Šo biju palaidusi garām. Tik prasti un tiešām bomzigi..tā kā pie narkomāniem tas viss.
susla @ 29.08.2024 20:39Kiviču ģimenē vienīgais pelnītājs ir kivič. Ja viņš kādu iemeslu pēc nevar uzstāties, saslimst utt., nauda netiek nopelnīta. Vai liene ir par to padomājusi? Plānu B? Jeb, būdama bezdarbniece ir tik droša, ka tas vilksies mūžīgi, vai arī, ka grāmata tiks tā pirkta, ka pietiks visai dzīvei?
Apbrīnojama izvēle dzīvē - būt bezdarbniecei pašos spēka gados, īstenībā. Jo būt par vīra personīgo šoferi nav darbs.
Erna @ 29.08.2024 20:25
tur jau 2 komentāri no meitenēm ir
Erna @ 29.08.2024 22:02Īpašais viesis - ANDRIS KIVIČS - parūpēsies par fantastisku muzikālo atmosfēru mūsu krāšņajā grilbāra dārzā!
ja tas būtu domāts ar ironiju, tad neko. bet izrādās, cepelīni arī pāķu iestāde...
O, jā, atceros to epizodi.shmannapanna @ 30.08.2024 07:48Ja reiz te skatās vecās šova epizodes, nevarēšu pateikt, kura tā bija, bet man atmiņā iekritusi tā viena, kur Karaliene gultā beidzas nost no pohas un krietnā kunga prātā esošais kungs viņai tādēļ izsauc ātro palīdzību.
Vispār, tas dzīvoklis, kur šovs filmēts, diezgan droši nebija viņu. Tas atrodas Čiekurkalnā un tajā laikā bija Airbnb. Pirms šovs vēl bija pat iecerēts, gadījās tur pārlaist vienu nakti, tāpēc savā ziņā varu teikt, ka esmu gulējusi ar cienījamo rokmūziķi vienā gultā ?
Jā, tas bija tāds sveškauns🤦♀️Visu laiku šo liela , slavē un šis, kā jau mūžīgais bēbis sildās Ļenkuces feikajā starmešu gaismā.Knita @ 30.08.2024 00:00Paskatījos tos senos video. Nebiju iepriekš ievērojusi cik izmisīga d..sā līdēja ir Liene. Beidzot kādas vīrs pavilkās. Viņa pat kāju pirkstus, laikam, viņam bučo, jo cik tie ir lieliski.
O, ļenka izlīdusi. Poha izgulēta, kādu laiku būs jaukumiņi, tad piemausies un sāksies viss no gala.EnijaEnija @ 30.08.2024 09:12Šorīt sasmējos - līdz Lienei, lielajai ekspertei visos jautājumos, vēl nav atnācis, ka dažādās iestādēs iespējams pierakstīties iepriekš uz konkrētu apmeklējuma laiku? ?
Vai tad nesen netaisīja pases? ?