It kā Tu ko zinātu @ 27.08.2024 11:05Postu ar Streipu izdzēsa?. Nez, kas aizkulisēs notiek, varbūt kāds “palūdza”?
izdzèsa ta izdzèsa but internet never forgets 🤣It kā Tu ko zinātu @ 27.08.2024 11:05Postu ar Streipu izdzēsa?. Nez, kas aizkulisēs notiek, varbūt kāds “palūdza”?
Linus @ 27.08.2024 11:22“Es esmu mauka, krople, cūka, dirsa”, jācep augšā merch ??? Kurai kādu Tkreklu ar citātiņu? ?
juuuhuuuu😂, es ar skrīnu uztaisīju💪.Helga Andersson @ 27.08.2024 11:23izdzèsa ta izdzèsa but internet never forgets ?
Kā ar tādu muti maizi var ēst.Nu labi alu dzert🤮Citreiz vīrieši runā savā starpā rupjības.Bet ne visu vārdu krājumu vienā minutē.No cietuma iznākuši tik traki nerunā pat.Cienijamam māksliniekam jaizliedz būtu ar likumu atrasties uz skatuves.Un atskaņot jebkādu romantisko dziesmu.Fui.PureGold @ 27.08.2024 09:45https://failiem.lv/u/zgvj8kf6xy Te arī Andra pļūtīzers uz manu ziņu.
No saviem avotiem esmu dzirdējusi, ka Kirpičs ir vēljoprojām kokaīna lietotājs un ik pa laikam meklējot "galus".yay @ 26.08.2024 21:41oki doki, varat uzskatīt mani par pilnīgu paranoiķi, bet man tas ir jāpasaka (nu jāuzraksta) :D
Tas storijs ar Niku Endziņu...(x persona filmēja no auto, kā Andris (pālī) ar Niku apskaujas un Andža iedot Nikam bļodiņu ar kaut ko. Un nu lūk, ļenka rasolu pa daudz sagriezusi? Protams, ka nē. Manas aizdomas ir, ka šādi viņš pārdod narķi. Lai kaimiņiem nebūtu aizdomas. Sorry man vajadzeja kadam to pateikt :D
To vajag palaist publiski,kaut no cita konta! Tautai jāzina savi varoņi! Sms ir uzrakstīta pieklājīgi,bet šis vepris saukājas kā bēbis.Un nešaubos ka pēc tiem lievenīšiem arī tiek visi nodirsti un apsaukāti.Ēdienu par maz ielika,nav ēdams utt.PureGold @ 27.08.2024 09:45https://failiem.lv/u/zgvj8kf6xy Te arī Andra pļūtīzers uz manu ziņu.
kuranavliene @ 27.08.2024 11:33To vajag palaist publiski,kaut no cita konta! Tautai jāzina savi varoņi! Sms ir uzrakstīta pieklājīgi,bet šis vepris saukājas kā bēbis.Un nešaubos ka pēc tiem lievenīšiem arī tiek visi nodirsti un apsaukāti.Ēdienu par maz ielika,nav ēdams utt.
It kā Tu ko zinātu @ 27.08.2024 11:30juuuhuuuu?, es ar skrīnu uztaisīju?.
qwe @ 27.08.2024 11:28Šito balss zinu vajag sūtīt visām iestādēm, kur primāts taisās blēt.
Memmei diez vai vajag sūtīt, bet savā ziņā viņai jābūt lepnai, kāds brašs dēls izaudzis.
Andris = traks, oranžs primāts, kas iesprostots būrī, kliedz, ārdās un mētājas ar sūdiem.
Būtu labāk gājis kaķim pūžņojošo aci iztīrījis un savu maugli audzinājis, iemācījis bērnam arī kādus citus vārdus bez mauka dirsa kroplis cūka
Buža @ 26.08.2024 20:00Nu jau atkal sākas vemšana storijos. Briesmīgi vispār. Sendija viņu neapsaukāja nekādi, bet šitas cirvis normāli runāt nejēdz.
Es vispār reizēm domāju, ka te arī tā pēršanās par daudz. Tāpat kā ap Lieni. Ja viņus reali ignorētu un nebūtu ne klikšķi, ne skatijumi, ne runas par viņiem, viņi iznīktu paši, jo nekas cits kā slikta slava viņiem nav un reāli mēs te viņam to nodrošinam. Te un IG.
Reizēm lielas, ka vajag runāt, nevajag izlikties utml, bet te tak skaidrs, ka viņiem ir pilnīgi vienalga un padibenes pat ausis nekustina un neņem vērā neko, tikai pļūtī (es atvainojos) kāda virzienā.
Interesanti būtu tieši otrādi, ja viņu sekotaji pačibētu un savus storijus varētu atrādīt tikai ģimenes locekļiem. Tad arī nebūtu interesanti, bet tagad...par katru Kiviča vēmienu instagramā, mēs te uztaisam baigo ažiotāžu un ko panākam? Neko.
Vienīgais Ezīšfests, kur ir atsaukts.
Tāpat kā Lienes grāmatu...haipa dēļ puse dieviešu aizskries pirkt grāmatu, ko apzelēt te, bet reāli...tā tiktu atbalstìta Liene un nauda iebirs viņas kontā. Pašas mēs "atbalstam" un taisam ažiotāžu ar šo pāri.
Manas šodienas pārdomas. Neiebilstu ne runām, ne nerunām, bet tikai skaļi domāju. Šodienas viņa vemšana storijos liekas īpaši pretīga. Visi gudri cilvēki ignorē viņa sūdus...Madara, Jānis, Baiba, Sendija nobloķējusi, ceramz, ka noignorēs, bet dievietes močī skatījumus vai kas nu tur notiek ar tiem storijiem.
kuranavliene @ 27.08.2024 11:33To vajag palaist publiski,kaut no cita konta! Tautai jāzina savi varoņi! Sms ir uzrakstīta pieklājīgi,bet šis vepris saukājas kā bēbis.Un nešaubos ka pēc tiem lievenīšiem arī tiek visi nodirsti un apsaukāti.Ēdienu par maz ielika,nav ēdams utt.