Jasminaxoxo @ 22.08.2024 23:10
Tev var patikt vai nepatikt, bet jēga jau nemainās - dzied rupjības angliski vai latviski. Un skaidrs, ka tā nav mūzika, kur jāmeklē skaisti teksti vai dziļas domas. Es to uztveru drīzāk kā kaut kādu joku žanru. Es tikko uzslēdzu Mauku Senča dziesmas, lai atcerētos, kādas tās ir. Dziesma 3D ir reāli paķeroša, lipīga.
Waterlilly @ 22.08.2024 23:35Atkal šļurai posts ar Keitiju ? Katrā rindā uz lentes pa bildei ar NE TAVU meitu, sliene! Kad tu no viņas atšūsies?! Un pievērsīsies savām meitām?!?
ronnie @ 23.08.2024 00:05
Protams, katram savs. Lai vai kā, kā jau minēju, uzskatu, ka tiem, kuri Ezīšfestā ar baudu klausīsies dziesmas par pipelēm un dirsā ņemšanu, pret tādu Kivi diez vai būs iebildumu. Līdz ar to neticu, ka vēstuļu rakstīšana pasākuma rīkotājiem kaut ko mainīs, jo tāpat būs gana daudz to, kuri apmeklēs to pasākumu citu izpildītāju dēļ, bet tie, kuri nenāks Kiviča dēļ, diez vai tam pasākumam būs liels zaudējums.
TeaPot @ 23.08.2024 07:237.00 no rīta jau murgaini teksti, kādam laikam bijusi Mežezera pildīta nakts.. un par to matu pieminēšanu katrā storijā jau paliek vienkārši smieklīgi, "kādreiz mācēju mest bumbu grozā, vismaz mati atauguši", nākamais laikam būs "esmu sūdīga māte, bet vismaz matiņi gari" ??♀️
yay @ 23.08.2024 07:45
Es sāku domāt, ka viņa speciāli nes cauri ar tiem matiem.
Jasminaxoxo @ 22.08.2024 23:10
Tev var patikt vai nepatikt, bet jēga jau nemainās - dzied rupjības angliski vai latviski. Un skaidrs, ka tā nav mūzika, kur jāmeklē skaisti teksti vai dziļas domas. Es to uztveru drīzāk kā kaut kādu joku žanru. Es tikko uzslēdzu Mauku Senča dziesmas, lai atcerētos, kādas tās ir. Dziesma 3D ir reāli paķeroša, lipīga.
ronnie @ 23.08.2024 00:05
Protams, katram savs. Lai vai kā, kā jau minēju, uzskatu, ka tiem, kuri Ezīšfestā ar baudu klausīsies dziesmas par pipelēm un dirsā ņemšanu, pret tādu Kivi diez vai būs iebildumu. Līdz ar to neticu, ka vēstuļu rakstīšana pasākuma rīkotājiem kaut ko mainīs, jo tāpat būs gana daudz to, kuri apmeklēs to pasākumu citu izpildītāju dēļ, bet tie, kuri nenāks Kiviča dēļ, diez vai tam pasākumam būs liels zaudējums.
yay @ 23.08.2024 07:45
MeltedCheese @ 23.08.2024 08:09Draudzene poha Lieni modina 5:00 ?
man arī tā sāk šķit, bet tad viņa sevi par idioti pataisa. Nu, ja to nedara lai nestu, bet pilnā nopietnībā, tad viņa tiešām ir idiote.yay @ 23.08.2024 07:45
viņai arī ltv ielu aptauja ir vesela intervija 😂 jau tā piedzīvojumu bagāta diena.Knita @ 23.08.2024 08:42Es jau būtu restorānā lasījusi, nevis stāvvietā. Bet ko es saprotu, neesmu skaistumkaraliene.
sidzha @ 23.08.2024 06:45Atcerējos vēl vienu dziesmu. Bermudu divstūris- rauj jumtu ?? mazu bērnu mīļa grupa.
Pilns dupsis gurķu sēklām - RAUJ JUMTU!
Olgas dupsis manā sejā - RAUJ JUMTU!
Labi
Bet mums patīk mums patīk meitenes
Ar lielim pupiem un pakaļu
Bet ja man jāpārfrāzē man penijs tavā kasē
Horizontālais mambo un dzirdēt tavā bango
Ak, briesmīgie jaunieši un bērni, kas klausās Bermudu divstūri ?
mums arī šitā bija topā 🤣LabaDabaDa @ 23.08.2024 08:48
Atcerējos, kā manā bērnībā visa klase vēl sākumskolā rāva vaļā "Mans tēvs bija jātnieks, es jātnieka dēls, mans tēvs jāja zirgus, meičas jāju es". Es, jāatzīst, vispār nesapratu, kas ar to domāts. Skolotāja neko neteica :D
Knita @ 23.08.2024 08:42Es jau būtu restorānā lasījusi, nevis stāvvietā. Bet ko es saprotu, neesmu skaistumkaraliene.
Japānas princese @ 23.08.2024 08:14Liekas tas teksts pie bildes no Londonas, ir par mantojumu. Kā viņai vispār var ienākt prātā, ka viņa var uz kaut ko pretendēt. Laulībā ar Ārenu sen jau vairs nebija. Meitas neaudzina un vai tik atņemtas aprūpes tiesības. Kas viņai dos bērnus tagad aizbildniecībā pēc visa, kas ir bijis.