Minelūše @ 21.08.2024 15:21
Es arī esmu cilvēks bez bērniem, bet tāpat Ļenku nesaprotu. Nav jābūt vecākam, lai zinātu, ka pamest savu bērnu ir pretdabiska, nenormāla rīcība. Ja sievietei nav mātes instinkta, tad nav ko dzemdēt. Bet ja reiz esi laidis bērnu pasaulē, tad tavs pienākums ir šo bērnu izaudzināt neatkarīgi no tā, ko gribi vai negribi. Ļenkas dzeguzes daba ir pretīga.
Mashka Kakashka @ 21.08.2024 16:01
LilyLady @ 21.08.2024 16:21
Latvijā pieprasītākais muzikants tomēr izdīcis piedalīties šai festā?? Un nogrūzts pašā tālākajā skatuvē un tik vēlu, ka publika jau būs pietiekami apdzērusies, lai nesūdzētos par blēšanas kvalitāti, ja vispār pamanīs to sūdu mušu sīcam stūrī.
Rozāforums @ 21.08.2024 16:27baac iepriekš nebija kivī aicināts uz ezīšfestu, tiešām nav ko aicināt....vismaz labi ka pēc pusnakts un tālākajā skatuvē
Es arī vēl reiz atkārtośu,nelien citus mācīt pirms neesi līdz galam sapratusi diskusiju.Tev tika normāli paskaidrots,bet tu tik dzen savu.Jasminaxoxo @ 21.08.2024 16:00
Vēlreiz atkārtošu - vienīgās, kas blēj un reizē ir zosis, ir tās, kuras neprot sarunāties bez apvainojumiem.
LilyLady @ 21.08.2024 16:21
Latvijā pieprasītākais muzikants tomēr izdīcis piedalīties šai festā?? Un nogrūzts pašā tālākajā skatuvē un tik vēlu, ka publika jau būs pietiekami apdzērusies, lai nesūdzētos par blēšanas kvalitāti, ja vispār pamanīs to sūdu mušu sīcam stūrī.
es nebrīnītos, ka no visu mūziķi lista ezīšfestā šis ir vislētākais mākslinieks 😁Rozāforums @ 21.08.2024 16:27baac iepriekš nebija kivī aicināts uz ezīšfestu, tiešām nav ko aicināt....vismaz labi ka pēc pusnakts un tālākajā skatuvē
Skaistsceļš @ 21.08.2024 16:41Es arī vēl reiz atkārtośu,nelien citus mācīt pirms neesi līdz galam sapratusi diskusiju.Tev tika normāli paskaidrots,bet tu tik dzen savu.
sidzha @ 21.08.2024 17:02es nebrīnītos, ka no visu mūziķi lista ezīšfestā šis ir vislētākais mākslinieks ?
Tuana @ 21.08.2024 16:39
Tad, kad visi jau labi iesvilpuši un vienalga, ko klausīties.
Tusnelda @ 21.08.2024 17:13
Līdz pusnaktij jau būs tā piemāvies, ka tiks uznests uz skatuves un nostutēts uz ķebļa, bļa.?
Liizha1 @ 21.08.2024 16:32
omg, es jau iedomājos, kā resnais lips klāt visiem pārējiem backsteidžā :D Ļenokam tak noraus jumtu tur :D
Viņa ir slavena rokmūziķa sieva, influencere, skaistumkaraliene, dejotāja, gleznotāja, bundziniece, tenisiste… tie ir viņas hobiji. Tā ikdienā, viņa audzē matusRumblerx @ 21.08.2024 12:47Man nav skaidrs, kàpèc Liene neiet stràdàt?? Kàpèc? Bèrns bèrnudàrzà visu dienu visas dienas. Kaut uz pusslodzi, lai sevi kaut kàdà veidà nodarbinàtu, izietu jaunà vidè, kolèği, savas stila pèrles varetu mainītbkatru dienu, pucèties. Matus audzèt var arī darbà. Brivdienàs šoferèt savu vali. Atpūsties Jurmala. Kàpèc viņa nestràdà, nu tà tīri priekš sevis????
Incognito @ 21.08.2024 17:23Kivīts, kārumnieks pāršērojis nevis savas kundzes storiju, kur šai mati gari izauguši, bet gan jaunu blondu zaķi Amandu. Jā, Andž’, tev jau tādu gribētos. Tāda pasauktu uz tēju, papēži vien nozibsnītu