Dovana @ 05.08.2024 20:21
Tak Man nav nekādu pretenziju pret Miu! Vai tad nav saprotams, ka tie akmeņi ir vecāku dārziņā! Bērns vēl daudz ko nesaprot viņu ir jāmāca īpaši Mia! Jāmaca ko kaķim drīkst darīt un ko nē, kaķis nav rotaļlieta! Kiviči viņu audzina kā mauglēnu, es viņu nesaucu par dzīvnieku! Miu dažas reizes redzēju kaut kādā šovā ar Kivi kopā, runāt viņa nerunāja nevienu vārdiņu, jau liela meitene bija. Kivis ēd pusdienas un pat saldējumu Miu neko nepiedāvā un viņai 0 emociju! Bērnam uz saldējumu emociju nav, pat neko neprasīja nogaršot, tas ir vairāk kā dīvaini. Patīk Tev vai nepatīk, bet viņi viņu audzina kā Mauglēnu! Mia ir paliela un tik lielam bērnam sen jāsaprot, ka kaķim ūsu griezt nedrīkst un brīnumsvecīti acīs bāzt nevar! Kad bija kaut kāds šovs Daugavpilī pie Toretto krogā viņš Miai'gribēja uzdāvināt puķu pušķi. Miu nobijās no ziediem un paskrēja bļaudama paslēpās zem galda! Tas ir normāli?
It kā mēs 4 gados bijām visas paraugbērni, kas sedēja kā mieti un visu mācējam. Un ne sūdus darījam un vispār neko.
Ei nu ei nu :D izklausās ka kādam nav savu bērnu, ka tik viegli spriest pa citu.
Mauglis esi tu. Es nekad nesapratīšu, kā var mazu bērnu tā nosaukt. Pilnīgi vienalga, kas ir viņa vecāki, BĒRNUS NEAIZTIEC!