Yololo @ 04.08.2024 15:27Nu ko, bungas rīb ?
03/08/24 plkst 23:03
Zvanīju pirmo reizi, viņa pacēla, es apstulbu, jo negaidīju, ka pacels. Pateicu, ka atzvanīšu, jo man zona slikta (patiesībā, lai varētu paķert otru ierīci un visu ierakstīt) ?
Es ceru, ka jūs saprotat, ka es tur pilnīgu bullshit leju ? gribēju riktīgi par to kaķi uzzināt uz beigām, un šī riktīgi uzvilkās, ka nekādā kastē kaķi nav likusi, visas iestādes apzvanīja, bet nezināja nosaukt kuras tieši ? Sigulda neriktīga galvā, mantojums jākārto, visi apkārt slimojot, Andris ir ļoti talantīgs un mīlēts, un konci līdzi nebija, jo tas esot bārs, tur ar meitu neiešot. Mediji ļauni, cilvēki ļauni, bet es Santa no Delfiem esmu jauka un lojāla ? teica, lai es izvēloties smuku bildi rakstam. Nu raksts nav, bet ir video - izvēlējos vissmukāko ?
Lūdzu ??
https://failiem.lv/u/q6amhq555x
Gaidu jūsu komentārus ?
Varbūt viņš tomēr naivi cer, ka Sendija grib un iekāro šo. :DKlinģerīšu vīns @ 05.08.2024 10:38Kivičs piesekojis tikko Sendijai.?
cik smieklīgi. Tas viņiem patiesībā liels feils, sevišķi Lienei… var jau korķēt vaļā MežezeruAnna.Boleina @ 05.08.2024 10:41Varbūt viņš tomēr naivi cer, ka Sendija grib un iekāro šo. :D
Būtu kur veprim aizskriet, jau sen būtu vagu paņēmis no miss globes. Viņam vienkārši nav jau kur iet, nav citu variantu. Bet viens šis nemāk dzīvot, nu kā jau īsts memļaks. Ir tāda tipa veči, kas kā lupatas nespēj vieni padzīvot. Viņiem ne sievu vajag, bet mammiti, nu i lūk ljenka šim kā mammīte visu laiku pa galvu glauda, kā bebītim kādam.Vārdotāja @ 05.08.2024 10:43cik smieklīgi. Tas viņiem patiesībā liels feils, sevišķi Lienei… var jau korķēt vaļā Mežezeru
Pidarņaudis @ 05.08.2024 10:25
Ieliec vēlreiz, fails vairs nav pieejams, bet ak vai kā gribās noklausīties!?
Klinģerīšu vīns @ 05.08.2024 10:38Kivičs piesekojis tikko Sendijai.?
LilyLady @ 05.08.2024 10:57
Tas gan jau tāds ķip draudīgs gājiens - sak', es tev sekoju, es tevi vēroju, baidies no manis. Es neticu, ka kviecis ir sagremojis to pidara dziesmiņu. Noteikti šņakarēs profilu un meklēs, ko var nodirst.
Minelūše @ 05.08.2024 10:35Nez Ļenka jau sapratusi, ka apčakarēta un nebūs viņai nekāda smuka rakstiņa Delfos??
susla @ 05.08.2024 11:06
Noteikti. Patiesībā tas ir diezgan ļauns tāds joks, izlikties par žurnālisti,lai izvilinātu informāciju utt.
Bet, kā var iedomāties, ka 23 naktī varētu zvanīt žurnāliste un lūgt ielikt skaistāko bildi rakstā?
Pidarņaudis @ 05.08.2024 10:25
Ieliec vēlreiz, fails vairs nav pieejams, bet ak vai kā gribās noklausīties!?
noklausījos😁 cepuri nost “žurnālistei”.LabaDabaDa @ 04.08.2024 21:29
Šeit neprasa https://failiem.lv/u/precytrduc
ļauni ir zvanīt penšukiem un izkrāpt naudu, teikt ka radinieks avārijā, lai skaita piķi. Šeit nekā ļauna nav.susla @ 05.08.2024 11:06
Noteikti. Patiesībā tas ir diezgan ļauns tāds joks, izlikties par žurnālisti,lai izvilinātu informāciju utt.
Bet, kā var iedomāties, ka 23 naktī varētu zvanīt žurnāliste un lūgt ielikt skaistāko bildi rakstā?