Naomi* @ 04.08.2024 19:28Man neizklausās, ka viņa ir alkohola reibumā, varbūt mazliet nogurusi, bet dzērusi gan nē.
Naomi* @ 04.08.2024 19:28Man neizklausās, ka viņa ir alkohola reibumā, varbūt mazliet nogurusi, bet dzērusi gan nē.
Tā Zeltiņas sejas izteiksme! Nu kurš tic, ka Liene te ir skaidrā? Acis katra uz savu pusi. Tā saruna ir tāds kauns. Viņa pat nesaprata par ko tās divas gribēja runāt.SantaC @ 04.08.2024 19:35
Šeit arī viņa "mazliet nogurusi", jeb kā Santai no Delfiem tieca - mugura sāpēja. ?
https://m.youtube.com/watch?v=iVxkvO46toc&pp=ygUdTGllbmUga2l2acSNYSBBZ25lc2UgemVsdGnFhmE%3D
Vai absoluti vientulību. Draugu nav, gimenes nav. Svesi cilvēki vinus mīl.Rietumusawle @ 04.08.2024 20:24Jūs arī random kādam, kas piezvana, stāstat par savu dzīvi? Tas jau vien liecina par vinas smadzeņu lielumu. Viņa arī nedzērusi ir kuku.
Nu bet ieslēdz elementāru loģiku. Tā "'ļaunā sieviete", kas grib meitenēm atņemt mantojumu, ir tā pati, kas piecus gadus par viņām diendienā rūpējusies? Laikam taču viņas ģērbusi, barojusi, vadājusi uz skolu un pa pulciņiem utt., lai izkrāptu naudu, vai? ja nu runājam par cilvēkiem, kas spējīgi notriekt visu, lai nu Liene paskatās spogulī un atceras visu, ko ar Kiviča palīdzību ir izplenderējusi, toreiz, kad par lētu naudu nopārdeva Saldus ielas dzīvokli, tad patiesībā arī atklāti nojauca visus tiltus uz meitu atgriešanos.Babadžiga @ 04.08.2024 18:38
Diemžēl, bet ir tādas sievietes. Mana tēva sieva un miesīga ome tādas bija. Kad tētis nomira, abas duras izsaimniekoja visu, atmetot man grašus. Mana mamma necīnijās par to, kā saka, mazāk sūdu kustinās-mazāk smirdēs.
Vai viņas abas ar to mantojumu laimīgākas kļuvušas? Nē. ? es ar saviem grašiem gan. ?
Takā, ir iespēja, ka ļenkuce stāsta taisnību.
Marfa @ 04.08.2024 20:28Vai absoluti vientulību. Draugu nav, gimenes nav. Svesi cilvēki vinus mīl.
Rietumusawle @ 04.08.2024 20:38
Arī ja es būtu vientuļa tik un tā svešam cilvēkam, šādi kā viņa, nefiltrejot neko, nestāstītu par savu dzīvi.
Tas arī bija kronis🙈Rietumusawle @ 04.08.2024 20:35Madara esot “mamma kas nav riktīga” ?
LabaDabaDa @ 04.08.2024 20:42
It sevišķi, ja viņa taču nav vientuļa - viņas labākais draugs, pēc viņas pašas vārdiem, ir idejālais vīrietis, perfektais vīrs un ideālais mīlnieks Mr. Resnais Sivēns.
Bet ja tu būtu jau tā labi iešpilpusi Mežezeru?Rietumusawle @ 04.08.2024 20:38
Arī ja es būtu vientuļa tik un tā svešam cilvēkam, šādi kā viņa, nefiltrejot neko, nestāstītu par savu dzīvi.
Izklausās tieši tāpat, kā toreiz live ar Zeltiņu un to otru dāmu. Bet tur rezultāts bija "na ļico", ar visu bildi 😁Naomi* @ 04.08.2024 19:28Man neizklausās, ka viņa ir alkohola reibumā, varbūt mazliet nogurusi, bet dzērusi gan nē.
LabaDabaDa @ 04.08.2024 20:16Man https://failiem.lv/u/q6amhq555x rāda, ka "saites faili ir dzēsti". :((
Viss skaidrs, atradu jaunāko versiju. Paldies!
Dālija moš aizveda tad kaķi 😂😂Puukjumaate @ 04.08.2024 20:51Dalija atbildeja - Labdien. Es pieskatiju ? no 21, vai 22. Jun. Visas svētku līgo dienas kamēr bija prom! Minka bija mājās un viss super! Cilvēki cepjas pilnīgi bez iemesla! Viss chill un lai miers mājās!
neticu… neticu, Lenkuce pateica 100%
Puukjumaate @ 04.08.2024 20:51Dalija atbildeja - Labdien. Es pieskatiju ? no 21, vai 22. Jun. Visas svētku līgo dienas kamēr bija prom! Minka bija mājās un viss super! Cilvēki cepjas pilnīgi bez iemesla! Viss chill un lai miers mājās!
neticu… neticu, Lenkuce pateica 100%