Yololo @ 04.08.2024 12:47Man ir 25 minūšu gara telefonsaruna no vakar-vakara ar sawļi zem mežezera. Nezinu, ko ar šo materiālu iesākt ? sawļe tagad mantojumus kārto, šodien (jā svētdienā), viņai jātiekoties ar advokātu. Esot ļoti mīlēta ģimene un nesaprotot to naidu. Līdzi veprim nebrauca, jo tas esot bārs. Kaķis ir pazudis un citēšu “es visādām iestādēm imantā un zolitudē paziņoju”, kad jautāju, kurām iestādēm tieši, atbilde “visām” ? ā, un viņai ir ļoti labas attiecības ar viņas (Ārena) meitām, bet ar to nedaloties, jo viņai par to neviens nemaksā ?
Yololo @ 04.08.2024 12:54es padalīšos, bet mēģināšu saīsināt, jo 25min ir baigi ilgs laiks ? es uzdevos kā Santa no delfiem, un viņa teica, ka es izklausoties ļoti labestīga un jauka persona. Viņai ne mazākās nojausmas nebija, ka tā labestīgā persona ir foruma lezbe ?
Yololo @ 04.08.2024 12:58Būs būs ? izbrauksim ar bērnu palēkāt pa bumbām un tad ielikšu, apmēram pēc 3-4h
Yololo @ 04.08.2024 12:47Man ir 25 minūšu gara telefonsaruna no vakar-vakara ar sawļi zem mežezera. Nezinu, ko ar šo materiālu iesākt ? sawļe tagad mantojumus kārto, šodien (jā svētdienā), viņai jātiekoties ar advokātu. Esot ļoti mīlēta ģimene un nesaprotot to naidu. Līdzi veprim nebrauca, jo tas esot bārs. Kaķis ir pazudis un citēšu “es visādām iestādēm imantā un zolitudē paziņoju”, kad jautāju, kurām iestādēm tieši, atbilde “visām” ? ā, un viņai ir ļoti labas attiecības ar viņas (Ārena) meitām, bet ar to nedaloties, jo viņai par to neviens nemaksā ?
jā viņa tā domā, tā es viņai teicu 🤣brunettte @ 04.08.2024 13:04
Viņa tagad noteikti gaidīs delfos kādu slavinošu rakstu par sevi?
Nē,šitie nebūs😁Jo ķertā rakstīja,ka neviens dienests nav sazvanāms, jo brīvdiena. Varbūt policijas koledža?😁salvija @ 04.08.2024 12:40Nez, kādienm dienestiem var zvanīt, ja ir pazudis kaķis un ir cerība, ka viņš atradies? Policija? Ātrā palīdzība? Ugunsdzēsēji? Nē, es tiešām nesaprotu!!!???
padalies lūdzu vairāk par to mantojumu, ko teica, šī info ļoti svarīga, lai meitenes pasargātu no Lienes alkatības...Yololo @ 04.08.2024 12:58Būs būs ? izbrauksim ar bērnu palēkāt pa bumbām un tad ielikšu, apmēram pēc 3-4h
Tā ir bomba!Yololo @ 04.08.2024 12:47Man ir 25 minūšu gara telefonsaruna no vakar-vakara ar sawļi zem mežezera. Nezinu, ko ar šo materiālu iesākt ? sawļe tagad mantojumus kārto, šodien (jā svētdienā), viņai jātiekoties ar advokātu. Esot ļoti mīlēta ģimene un nesaprotot to naidu. Līdzi veprim nebrauca, jo tas esot bārs. Kaķis ir pazudis un citēšu “es visādām iestādēm imantā un zolitudē paziņoju”, kad jautāju, kurām iestādēm tieši, atbilde “visām” ? ā, un viņai ir ļoti labas attiecības ar viņas (Ārena) meitām, bet ar to nedaloties, jo viņai par to neviens nemaksā ?
Kaķis ir pazudis un citēšu “es visādām iestādēm imantā un zolitudē paziņoju”, kad jautāju, kurām iestādēm tieši, atbilde “visām”
Zebradivi @ 04.08.2024 13:08
Es ļoti ceru , ka tā nav taisnība un viņai nav nekāda sakara ar mantojumu.
Yololo @ 04.08.2024 13:08jā viņa tā domā, tā es viņai teicu ?
susla @ 04.08.2024 13:25
Vienīgais sakars var būt tādā gadījumā, ka lîdz divu meitu pilngadībai meitu mantojamā daļa varētu nonākt viņas pārraudzībā. Tas ir vienīgais. Ja netika sakārtoti dokumenti, ka viņai ir atņemtas mātes tiesības un likumiska aizbildniecība jaunajai sievai, tad tur visādi var būt. No otras puses, vienīgā pilngadīgā meita arī var pārņemt māsu mantojuma daļu.
Tur jābūt labam juristam un padomdevējam, kas šo visu sakārto un iesaka.