starpcitu aplišos(aizmirsu kā viņus sauc😂) var noķert minku lidzīgā pozā kā Zolitudes kaķi un ievērtēt.(kur viņš putniņus vaktē),arī ar patversmes kaķi var salidzināt.croissant @ 03.08.2024 21:29Šis kaķis vispār nav līdzīgs kiviču kaķim. Acis citā krāsā, smalkas uzbūves un perfektas, neapdedzinātas ūsas. Un šis 100% nevarētu būt 1,5 mēneša noklīduša kaķa izskats. Gatava jau svešus kaķus savākt, tukšpaure. Nobijusies.
kaķiem tik ātri neataug ūsas. Man bija tāds gadījums. Noteikti iz šo brīdi nebūtu tādas ūsas kā tam kaķim viņas svaigākajā postā.Kriiva @ 03.08.2024 21:51Nezinu,cik ātri kaķiem ataug ūsas,BET:
1) 28.04 "Kaķis" story aplītī kaķim ir ūsas veselas;
2) 30.04 "Kaķis" story aplītī kaķim ūsas ir apgrieztas;
3) 13.06 "Kaķis" story aplītī kaķim ūsas ir mazliet ataugušas.
Šajā sludinājumā ūsas ir pilnīgi veselas. Nu nevar būt,ka svaigā gaisā tik labi ataug.
ŠīberLiene, varbūt jāiet dzīvot zem tilta? Mati varbūt labāk dabā aug?
bildē ir runcis 🤔Puukjumaate @ 03.08.2024 20:50
kaķenēm seja vienmēr smalkāka, vīriešiem tāda kantaināka, nu kā jau vīriešiem, uzreiz var pateikt kurš runcis kura kaķene, kad sīki tad grūti pateikt, bet pieaugušam zinātāji redzēs ❤️
Helga Andersson @ 03.08.2024 21:40Starp citu, vakar pie tā peldes rīla Lienīti dirsināja Pūciņš ? bija labi komentāri, kas tagad, protams, ir dzēsti ? pieļauju, ka kāda no rozā lezbukiem, malace, uzcepa to kontu ??
Es tik neaaprotu, ko viņa uz to empātiju ieciklējusies - sweetie, it does not mean what you think it means ?
https://failiem.lv/u/26uzru9f95
It kā Tu ko zinātu @ 03.08.2024 21:23Tur tiešām ir vajadzīga kāda gudra cilvēka padoms. Ar šo kaķa gājienu sevi vēl mazliet pazemināja?. Nu kā var visu laiku kāpt uz vieniem un tiem pašiem gràbekļiem. Cilvēks vispār nedomā.
Rozāforums @ 03.08.2024 21:59tikko rakstīja ka pati aizbrauks kur nepieciešams... tagad jau atvediet lūdzu, bīloved pelmenis koncertā ,taxim bomzei naudas nav ::D
Rozāforums @ 03.08.2024 21:59tikko rakstīja ka pati aizbrauks kur nepieciešams... tagad jau atvediet lūdzu, bīloved pelmenis koncertā ,taxim bomzei naudas nav ::D
nebūtu vis tik droša, ka runcis. Varbūt jauns, bet ne teiksim 2 gadīgs kārtīgs sudzinieks. Īstam Britu runčam ja labi parametri jābūt galvai lielākai apaļākai ar tādiem riktīgiem vaigiem, bet šim arī actiņas nav tik dzintarainas kā vajadzētu būt! Mums tagad ir ļoti daidz jaukteņu. Šim eksemplāram uz 100 puisi nevelk vis.lottinja @ 03.08.2024 21:54bildē ir runcis ?
tieši tā! 😡irresistible @ 03.08.2024 22:11Kā tas ir -atvediet kāds kakji (pohuj ka var nebūt vinjas kakjis beigās) , varbūt tiesam kāda ome izlaidusi pie mājas dobìtè lai pastaigā, mana kaiminiene tā dara..a te atbrauks kkādi sveshi cilvēki , savāks kakji un vedīs lienei? Un ja izradisies ka nav vinju kakjis -kur liks?
irresistible @ 03.08.2024 22:11Kā tas ir -atvediet kāds kakji (pohuj ka var nebūt vinjas kakjis beigās) , varbūt tiesam kāda ome izlaidusi pie mājas dobìtè lai pastaigā, mana kaiminiene tā dara..a te atbrauks kkādi sveshi cilvēki , savāks kakji un vedīs lienei? Un ja izradisies ka nav vinju kakjis -kur liks?