Dovana @ 03.08.2024 20:47Kur tās kaķu bildes var redzēt?
magdalena333 @ 03.08.2024 20:53Vispār man sāk rasties jautājums, kas vainas tiem Britu kaķu saimniekiem, it kā šķirnes kaķis, nav no lētajiem, a te nomet pie patversmes, te vienam “pazūd”, te otram? kaut kādi bezatbildīgi cilvēkus ņem to šķirni, vai viņiem smags raksturs un saimnieki netiek galā (esmu nesaprašanā)
pašu kiviču kaķa bildez ir iespēja kur atrast?VivaD @ 03.08.2024 20:57
Zolitūdē redzētais kaķis, publicēts šodien
Lienes profilā ir viņu kaķisDovana @ 03.08.2024 21:21pašu kiviču kaķa bildez ir iespēja kur atrast?
Kivičiem labāk būtu, ja viņu kaķis būtu patversmē nevis nozūmēts, par pamešanu pie patversmes nav paredzēta kriminālatbildība.
Ļenkucei pašai šķiet, ka viņa baigā viltniece. Nu tik tēlos kaķa meklēšanu un atrašanu pēc vairāk kā mēneša. Un tā izlikšanās par tādu labdari. Viena dulla vella vecen! Identificējās ar Britniju vai zinies! Tas meitiets kaut nojūdzies, bet bija riktīgs darba zirgs. A ko Ļenka- lielākais sasniegums dzīvē- izaudzēja garus matus.It kā Tu ko zinātu @ 03.08.2024 21:23Tur tiešām ir vajadzīga kāda gudra cilvēka padoms. Ar šo kaķa gājienu sevi vēl mazliet pazemināja?. Nu kā var visu laiku kāpt uz vieniem un tiem pašiem gràbekļiem. Cilvēks vispār nedomā.
lielākais sasniegums- taksometra nobraukums. Ar to viņa visslavenākā.Hermiine89 @ 03.08.2024 21:33Ļenkucei pašai šķiet, ka viņa baigā viltniece. Nu tik tēlos kaķa meklēšanu un atrašanu pēc vairāk kā mēneša. Un tā izlikšanās par tādu labdari. Viena dulla vella vecen! Identificējās ar Britniju vai zinies! Tas meitiets kaut nojūdzies, bet bija riktīgs darba zirgs. A ko Ļenka- lielākais sasniegums dzīvē- izaudzēja garus matus.
yay @ 03.08.2024 21:28Pie 1188 raksta tādas pērles :D
Citēju: "Vispār jau Kivičiene ir no dāmām, kuras iedveš vēlmi rūpēties par veselību. Kā ieraugu viņas bildi, uzreiz sagribas pārbaudīties uz venēriskajām slimībām."
rēcu balsī ?
Starpcitu Juta Kupre arī tur iekomentējusi
Juta jau rakstīja FB zem tā 1188 posta kur Sindija ar Kivičieni saplēsās. Viņa visu jau zina pati atrada.yay @ 03.08.2024 21:34Klau, es tomēr vēl par to Jutu.
Man nav facebook personigais profils, tikai darba..
varbūt kāda var uzrakstīt Jutai? Esmu diezgan droša, ka arī izplucinās Kivičieni, viņa ir forša kaķu mamma!
irresistible @ 03.08.2024 21:39
Kur pie tā 1188 raksta komentāri? Nevaru atrast..