smūtijs @ 03.08.2024 19:42Tas nav viņas kaķi, pēc vienādajām ūsām var redzēt.
Nu bet tomēr aizdomīgi ir, piekritīsiet - nākamajā dienā pēc tam, kad influenceres sāk šo tēmu celt augšā un ziņas aiziet medijos, pēkšņi parādās storiji par kaķi, viss acumirklī sāk virzīties uz priekšu. Nu nav tur ticamības momenta - vismaz man.VivaD @ 03.08.2024 19:57
Es personīgi Jelgavas kaķī sejas vaibstu līdzību nevarēju saskatīt, bet šeit seja gan līdzīga. Neesmu gan britu kaķu eksperts, varbūt šī ir ļoti tipiska šīs šķirnes seja.
Bet kāpēc lūdz, lai citi ar Karīnu sazinās vai lai Karīna sazinās ar viņu?
Pag! Lenox tagad augustā ir uzrakusi 5.jūlija ierakstu FB Zolitūdes grupā un nerubī pati uzrakstīt in pajautāt?
Linduxis @ 03.08.2024 20:03Nu bet tomēr aizdomīgi ir, piekritīsiet - nākamajā dienā pēc tam, kad influenceres sāk šo tēmu celt augšā un ziņas aiziet medijos, pēkšņi parādās storiji par kaķi, viss acumirklī sāk virzīties uz priekšu. Nu nav tur ticamības momenta - vismaz man.
Linduxis @ 03.08.2024 20:03Nu bet tomēr aizdomīgi ir, piekritīsiet - nākamajā dienā pēc tam, kad influenceres sāk šo tēmu celt augšā un ziņas aiziet medijos, pēkšņi parādās storiji par kaķi, viss acumirklī sāk virzīties uz priekšu. Nu nav tur ticamības momenta - vismaz man.
pat, ja pieļaujam domu, ka tas ir viņu kaķis, tas neattaisno viņus ne uz brīdi. Jo viņi paši, lai sameklētu savu ğimenes dzīvnieciņu, nav izdarījuši pilnigi neko. Braukāja apkārt pa jūrmalu, Palangu, pagalmiem. Neviena paziņojuma ne instagrama, ne faceboka. Nesanáks Lienei atmazgāties no šitā nesmukuma, daudz par vēlu attapās. Varbut tiešām kaķis pazuda un nodprieda, lai tad ar nav, tikai liekas klapatas, kad saprata, ka cilvėki neklusēs, sāka kaut ko čerez ž darīt.Knabsab @ 03.08.2024 19:58Pag! Lenox tagad augustā ir uzrakusi 5.jūlija ierakstu FB Zolitūdes grupā un nerubī pati uzrakstīt in pajautāt? Kāpēc vispār pati tur sludinājumu nebija ielikusi? Vai ar visām savam augstākajām izglītībām smadzene nav spējīga izdomāt, ka ja pazūd dzīvnieks, tad asap jaliek visur sludinājumi?
Jeb tomēr Stendzenieks ieteica, lai tagad sāk izrādīt kaut kādu dzīvnieka meklēšanas imitāciju???? Hallo Kviekiči!!! Ir pagājis pusotrs mēnesis, kopš Pūciņa nav!!!! Nav tā kā par vēlu tēlot kaķa meklēšanu???
VivaD @ 03.08.2024 20:03
Tas ir publicēts pirms 4 h ne 5. jūlijā.
Nav viltus, izskatās pilnīgi legit.VivaD @ 03.08.2024 20:06
Ir jau interesanta sakritība laika ziņā, bet seja tiešām ir daudz līdzīgāka nekā Jelgavas kaķim. Tādēļ man likās, ka kaķis varētu vairs nebūt starp dzīvajiem, jo man tiešām Jelgavas kaķim škita pilnīgi cita seja.
Tik jāpaskatās, vai tā Karīna nav viltus profils.
magdalena333 @ 03.08.2024 20:18Pat tad, kad viens no medijiem uzcepa rakstu pāris nedēļas atpakaļ par to, ka iespējams Kiviči pazaudējuši kaķi un meklē to ar skrejlapiņām kāpņutelpās, šie atteicās no komentāriem, kaut gan šī bija perfekta izdevība izmantot plašākus resursus, lai atrastu kaķīti, jo visa ģimene tā pārdzīvo un raud visu laiku!!!! Tā vietā, jā, viņi nesniegs komentārus. Savos sociālos saitos klusē, kaut gan tad, kad kaut ko par brīvu vajag, tad gan zin kā izmantot savu IG. Nožēlojamie meļi, lēts teātris tagad no viņiem.