Tieši tā. Un tas nav reizi gadā. Viņa velkas līdzi uz visiem pasākumiem. Bezkauņas. Un vēl pie tam filmē viesus un svinības un publicē.kichinja @ 30.07.2024 23:52Es nesaprotu!!!
Vai tiešām tie cilvēki, kuri svin savas kāzas ir apmierināti ar to, ka blonda klukste sēž pie viesu galda, stampā iekšā visu ko var aizsniegt. Sīkā 100% starp viesiem vienkārši skraida kā neaudzināts mērkaķēns! Un par to nodzerto resni es neizteikšos!
Bet tiešām lūdzu, godīgi, cik slimiem cilvēkiem būtu jābūt??? Tu uzaicini muzikantu un atvelkas pārējās mutes! Kas par n@huj??? Es viņus visus izmestu no savām kāzām neatskatoties!!! NU NAV TAS NORMĀLI!
Spaļaudās mikrofonā alu sarijies smirdīgs lohs. Kā tā var izbojāt savu mīlestības dienu. 😳Minelūše @ 31.07.2024 00:02Uz kāzām aicināt Kiviču?Šitā izbojāt skaisto dienu. Kāzas taču nav nekāds prasts lievenītis, ka būtu vienalga, ko aicina.
kichinja @ 30.07.2024 23:52Es nesaprotu!!!
Vai tiešām tie cilvēki, kuri svin savas kāzas ir apmierināti ar to, ka blonda klukste sēž pie viesu galda, stampā iekšā visu ko var aizsniegt. Sīkā 100% starp viesiem vienkārši skraida kā neaudzināts mērkaķēns! Un par to nodzerto resni es neizteikšos!
Bet tiešām lūdzu, godīgi, cik slimiem cilvēkiem būtu jābūt??? Tu uzaicini muzikantu un atvelkas pārējās mutes! Kas par n@huj??? Es viņus visus izmestu no savām kāzām neatskatoties!!! NU NAV TAS NORMĀLI!
Parasti galds ir noteiktam cilvēku skaitam. Vai saucot Kiviču viņi pasūta vietu pie galda arī blondajai blozgai? Neticu...ronnie @ 31.07.2024 00:32
Tas ir kaut kāds nonsenss. Nu, un ja viņiem būtu kādi 5 bērni, tad arī tos visus sev līdzi vilktu tā, lai visa ģimene var bez maksas pierīties? Ja es būtu tas cilvēks, kurš rīko konkrēto pasākumu, izdzītu visus ārā, tiklīdz ieraudzītu, ka no mašīnas lien ārā vesels tabors. Un te nav runa par to, ka būtu žēl pabarot vēl vienu cilvēku + bērnu. Vienkārši kaitinātu fakts, ka uzaicinu vienu mākslinieku, bet līdzi brauc visa ģimene, kura pēc tam sēž pie kopīgā galda, kā kaut kāds rads vai draugs.
Man reiz bija draugs, kurš bija dīdžejs dažādos pasākumos. Ja biju kopā ar viņu, vienmēr sēdēju zālē starp citiem cilvēkiem. Vai, ja pasākums notika bārā, tad pie bāra letes turpat, kur citi bāra apmeklētāji. Vienmēr pasūtīju savus dzērienus un pati par tiem maksāju. Vienīgais izņēmums bija tās reizes, kad viņam tika rezervēts atsevišķs galdiņš, kuram attiecīgi tika pienesti dzērieni, kurus uzsauca paši pasākuma rīkotāji. Uz privātiem pasākumiem līdzi nekad nedevos. Man reāli pat būtu kauns doties līdzi uz privātiem pasākumiem, zinot, ka neesmu uzaicināta. Bet vēl sēsties pie galda un ēst un dzert visus labumus, kuri domāti tā pasākuma visiem... Nu, tā laikam ir nekaunības augstākā pakāpe.
Ariete @ 31.07.2024 00:38Parasti galds ir noteiktam cilvēku skaitam. Vai saucot Kiviču viņi pasūta vietu pie galda arī blondajai blozgai? Neticu...
AiKaaaSaaap @ 30.07.2024 15:59Kur tas ig apklusis, kas ņeļaus aizmirst pūciņu kamēr atzīstās abi deģenerāti?
ronnie @ 31.07.2024 01:57
Par to pašu iedomājos. Ja notiek kāzas, tad kāzu rīkotāji speciāli rēķinās ar to, ka klāt jau esošajam viesu skaitam būs vēl trīs vietas? Andrim, Lienei un Miai? Domāju, ka ne. Līdz ar to, vienīgais, ko no šī visa var izsecināt, ir tas, ka Andra "pavadošais sastāvs" vienkārši lien pie galdiem vai nu kāds no apkārtējiem ir tik līdzjūtīgs, ka piedāvā apsēsties un paēst. Zinot to, cik viesmīlīgi mēdz būt latvieši, nav brīnums, ka cilvēki ierauga Lieni ar Miu pie rokas un žēlsirdīgi piedāvā piesēst un paēst, kamēr Andris tur pūš un elš.