SantaC @ 28.07.2024 17:52
Viņš "dzied" vienkārši briesmīgi! ?
Pilnīgi visās bildēs savu resno puzu slēpj aiz ģitāras. ?
Un sargsuns nekad nav pārāk tālu. ?
Babadžiga @ 28.07.2024 19:43Es nevaru.. viņai pašai nav kauns ar to the tote bag staigāt? ? tur pat ne smakas nav no orģinālā izskata(pašai ir 2 marc jacobs somas, viena no tām ir tote).
Es nez, man būtu kauns kā piektajam ritenim visur privātajos "pasākumos" vilkties līdzi un turēties max 2m attālumā no minī cīsiņa. Mans vīrs arī darbojas mūzikas industrijā, profesionāli gan, ko nevar teikt par kvieci. Es nevaru iedomāties, ka velkos kā pakaļaste uz kādu špīli līdzi un vel šitik uzkrītoši visu laiku turēties pie viņa. Kur nu vel bērnu ņemt līdzi un NEPIESKATĪT. ?
Kā nav kauna! Grupas menedžeres un PR ekspertes darba pienākumos ietilpst vazāšanās pa skatuvi un Latvijas populārākā mūziķa gaļīgā pakauša filmēšana, jo citādi nebūs izcilā materiāla priekš soctīkliem! Kas Jūs tāda vispār esat?Babadžiga @ 28.07.2024 19:43Es nevaru.. viņai pašai nav kauns ar to the tote bag staigāt? ? tur pat ne smakas nav no orģinālā izskata(pašai ir 2 marc jacobs somas, viena no tām ir tote).
Es nez, man būtu kauns kā piektajam ritenim visur privātajos "pasākumos" vilkties līdzi un turēties max 2m attālumā no minī cīsiņa. Mans vīrs arī darbojas mūzikas industrijā, profesionāli gan, ko nevar teikt par kvieci. Es nevaru iedomāties, ka velkos kā pakaļaste uz kādu špīli līdzi un vel šitik uzkrītoši visu laiku turēties pie viņa. Kur nu vel bērnu ņemt līdzi un NEPIESKATĪT. ?
TeaPot @ 28.07.2024 20:38Kā nav kauna! Grupas menedžeres un PR ekspertes darba pienākumos ietilpst vazāšanās pa skatuvi un Latvijas populārākā mūziķa gaļīgā pakauša filmēšana, jo citādi nebūs izcilā materiāla priekš soctīkliem! Kas Jūs tāda vispār esat?
Šitā damočka, UK latviete Kivi jau ne pirmo x aicina uz bērna (!) ballīti. Mazums, laikam šai jaunības crush 😁MeltedCheese @ 28.07.2024 19:37Bļin. Cilvēki. Lūdzu. Pārtrauciet. Aicināt. Kiviču. Uzstāties!!!!!!
Rozāforums @ 28.07.2024 15:40+++ iepreikšējiem ierakstiem.. es arī nesaprotu cilvēkos laukos (pati arī esmu no laukiem) nu bāc,te taču ir tik daudz vietējo muzikantu - normāli dziedz,sakarīgi čaļi, prasa mazāku samaksu, nav jāizgulda, nepiedzeras, neapēd visu un neņem līdzi un kur nu vēl , ja sieva vai draudzene un sīkie līdzī būtu...tas ir tāds wtf, nē labāk sauksim resni ķitelī,kura karjera izgaisa 20 gadus atpakaļ un viņa debīlo kukušku kura visu filmē un publicē savā ig..
LuckyStrike @ 28.07.2024 21:44Šitā damočka, UK latviete Kivi jau ne pirmo x aicina uz bērna (!) ballīti. Mazums, laikam šai jaunības crush ?
Kurpīte @ 28.07.2024 23:20
Tā ir tāda “nabago” domāšana, ka tik kaut kāda slavenība uzaicināta, tas nekas, ka no “slavenības”, tur vairs ne smakas. No tās pašas sērijas, kā sapirkties fake apģērbus, orģinālos nevar atļauties, bet pašikot gribas.
Viens rokā, otrs mutē...bet Lienīte tak saldumus ni, ni...😁Rozāforums @ 28.07.2024 23:30
nu laikam ka tā (jebšu kivī aicina ciemos kivī)... arī paskatījos tās sievetes storijus kur bez filtriem- resnis tuš un sten un izskatās ka bikses tūlīt pa vīli saplīsīs, lenķis tikmēr stumj ģīmī saldējumu (saldumus gan viņa parasti neēd hihīī) un maziņš tikmēr skraida kā mežonēns un ar pirkstu baksta jubilāres tortē... Protams bonusā vēl tusnis ieliek ka nākamsestdien ar visu taboru būs Babītē...
Waterlilly @ 28.07.2024 23:32KO tieši ko viņa grib parādīt ar tiem n-tajiem Keitijas postiem?! Visa uzmanība jau nezin cik dienu garumā ir ne uz andirsi, ne uz Mia, pat ne uz viņu pašu, bet Keitiju! Vnk slimi. Zinu, ka nav racionāli, ka nedrīkst, bet, godīgi sakot, pat dusmas uz to skuķi, jo neizskatās, ka viņai kas nepatiktu tajā visā.. es kā māte laikam justos nodota…