Varbūt nonēsātais, apspurušais rozā pupturis no veļas auklas nozagts?Anette5 @ 24.07.2024 23:43Kas tad ir nozagts - miljons no pagultes, papagaiļauskari no spoguļgaldiņa, lindraki no lustras vai nenovērtējamais manuskripts?
Incognito @ 24.07.2024 23:52Džīzas, nu tik “neuzkrītoši”, ka gada tētuks sasitis savu cūciņkrājkasīti, lai pašikotu meitai par godu, patiesībā pamatmotīvs ir, lai Keitija pēc tam atstāsta Madarai, cik tētiņš labi dzīvo - braukā pa “ārzemēm”, ēd restorānos, atļaujas atrakcijas. Un Madara saprastu kādu dārgumu savulaik ir atraidījusi, kad viņš līda atpakaļ
Hyrte @ 24.07.2024 20:34
Es par to pašu. Nav jau Keitija tik maza,lai šī informācija par Kiviča,Lienes attieksmi,runām par Madaru nebūtu viņai zināma.
Godīgi sakot,būtu es Madaras vietā,man sirds sāpētu,ka pēc visa,tad mans bērns pavada laiku ar "mīļo pamāti". Okei,tēvs ir tēvs,bet tā kuce. Nu,dīvaini. Vai Keitija tiešām dzīvo kādā iedomu pasaulē un viņai ir konkrēti izskalotas smadzenes no tētiņa puses. Domāju,ka uz šī fona jau ir konflikti arī ar Kimu.
EmilijaArm @ 24.07.2024 22:26Nu jau paliek interesanti, kas tad preileni vaino zādzībā un kas atkal apmelojis. Saulainā trešdiena Lietuvā tiek nobeigta ar ko stiprāku laikam.
amoreamore @ 25.07.2024 09:26Kuņai pat pēdējās smadzeņu šūnas jau atsaka?
Kā var salikt tik briesmīgas bildes? Pati iekrampējusies Keitijā un smaida ar savām sarkanajām smaganām, kamēr Mia kā tāds dzīves pabērns.
Tai kuņai tak visi ceļi ved uz Ģintermuižu
dzeltenie ar pamatīgu nokavēšanos uzrakstija rakstus,kad visi soctīkli jau bija pilni par kaķi,no privātajiem cilvēkiem.Visas iespējas bija attaisnoties,un izlīdzināt situāciju,pirms cilvēki bija pamatīgi sašūmējušies.Kad pašiem jaapvaino kāds,ar apvainojumiem nekavējas,tik bliež augšā.LilyLady @ 25.07.2024 09:19Ko tad nebrēca soctīklos, ka kaķis nozagts? Mēsli, kas publicē katru pirdienu, palaida garām iespēju uztaisīt šovu par sava kaķa zādzību? Un kā vispār var nozagt kaķi no 4.stāva dzīvokļa? Kāds speciāli nāca uzlauzt durvis, lai paņemtu prastu, kreisā pavairotāja radītu, nekastrētu, nevakcinētu runci?
Eh, Stendzenieks švaks pulveris palicis - varēja jau ko interesantāku izdomāt, to "Kolkas gaisu" saošņājies..
jā, šis ļoti izteikti acīs cērtas😅amoreamore @ 25.07.2024 09:26Kuņai pat pēdējās smadzeņu šūnas jau atsaka?
Kā var salikt tik briesmīgas bildes? Pati iekrampējusies Keitijā un smaida ar savām sarkanajām smaganām, kamēr Mia kā tāds dzīves pabērns.
un Keitijai kokteilis nopirkts, kamēr Miai atkal nekasamoreamore @ 25.07.2024 09:26Kuņai pat pēdējās smadzeņu šūnas jau atsaka?