LilyLady @ 24.07.2024 14:06Njā, Keitijai tomēr ir vilkme pie tā dzērājpapiņa. Tur nu Madara neko nevar padarīt, ja meita pati grib kontaktu ar vepri. Forši tas, protams, nav, jo neko labu tas alkāns bērnam nevar iemācīt ar savu pretīgo leksiku un vēl slampu pie sāniem, kas vērpj intrigas un hihina pakausī.
Vai nu tam meitēnam ir dikti mīksta sirds un vienkārši žēl papiņa, vai riktīgi Kiviča gēni, tāpēc saista tētuka trulais dzīvesveids.
Tējnīca @ 24.07.2024 12:26Mēs te spriežam, ka viņi plāno novērst uzmanību no kaķa ar citiem sū.. Bet meitenes, tas nabaga kaķis ir īstenībā novērsis mūsu uzmanību no tā, ka Liene vāļājas pa pludmalēm un ne tikai nemeklē kaķi, bet arī neaprūpē savas meitiņas. Liek storijus ar “meitenēm”, bet meitenes, kurām ir jābūt par prioritātēm nekur neredz un neredzēs. Tur gan dzeltenajiem cepuri nost, pašu meiteņu dēļ to bezsirdību nevajag cilāt un apspriest, bet no visām meitenēm, šajās brīvdienās viņa nav iefilmējusi nevienu no tām, kuras ir nēsājusi zem sirds. Pat ne Miu, kura turpat vien ir. Un kā viņa to Keitijas pakausi ar trīcošu roku filmēja, it kā ne speciāli, bet kuru tu, muļķe, ceri apmānīt? Tak skaidrs, ka par salūtu svarīgāk bija iefilmēt citas sievietes bērnu. Infantīlā padibene. Ne jau viņa 10 reizes vienu un to pašu jahtu filmēja, bet ķēra brīžus kad Keitija runā. Un cik smieklīgi Keitijai gan jau izskatās Lienes “satura veidošana”, kad viņas mamma to tiešām dara profesionāli - tas kontrasts noteikti ir komisks, īpaši pusaudzes acīm.
yay @ 24.07.2024 14:12
Man jau te vienreiz par šitādiem vārdiem nomētāja ar virtuālajiem akmeņiem. JO BĒRNAM VAJAG TĒTI!
aha, arī terapiju vajag un vajadzēs.
Mana pārliecība ir, ka ir gadījumi kad ir jāpārgriež tā toksiska saite. Tas būtu varen stulbi, izaug un būt tādās pašās attiecībās kad MĪL un nevar aiziet un ticēt visam ko saka, ar klapēm uz acīm attaisnot visus izgājienus. sorry not sorry. Es fāterim virtuškā iedotu starp acīm, ja kaut vienu sliktu vārdu par mammu pateiktu, nemaz nerunājot par pārējo.
piparmeetra @ 24.07.2024 14:40
+++
Arī tas ļoti iekrita acīs. Ko spēlē uz svešas sievietes bērnu, ne tu viņu dzemdēji, ne audzini. Tikmēr pašas mīlestības bērniņš aug novārtā kā mežonis ☹️
kapibara @ 24.07.2024 17:31Visi šie story viņai tik pezpersoniski. Vnk bliež vienu pēc otra. Wtf.
Nezinu, man nepatīk.
jo vairāk visu ko bliezīs, jo ātrāk aizmirsīs kaķi, varbūt Stendzinieka ieteikums…kapibara @ 24.07.2024 17:31Visi šie story viņai tik pezpersoniski. Vnk bliež vienu pēc otra. Wtf.
Nezinu, man nepatīk.
LilyLady @ 24.07.2024 17:37
Pakula uzvedas kā šimpanze, kas tikusi laukā no būra. Nu tik postos katru pirdienu ārpus piepirstā mājas dīvāna. "Pazudušais" kaķis tikmēr lai pats sevi meklē..
It kā Tu ko zinātu @ 24.07.2024 17:56jo vairāk visu ko bliezīs, jo ātrāk aizmirsīs kaķi, varbūt Stendzinieka ieteikums…
es pat nezinu, ko gudrāku varētu ieteikt viņu gadījumā:)). Tur nav ko ieteikt, ja nu vienīgi pašiem pazust kā sunim un kaķim.Rozāforums @ 24.07.2024 18:03
nu nez..no stendžas jau kaut kam gudrākam bija jābūt (ja nav galīgi,pārelpojies svaigo jūras gaisu)
un lenķim redz esot daudz jautājumu par ceļojumu :D ?,tas būs kā toreiz kad pajautās cik maksās utt,bet lenķis atbildēs meklējiet paši ...
Minelūše @ 24.07.2024 18:08Daudz jautājumu par ceļojumu uz..... Lietuvu? Tiešām, Ļenka? It kā uz Antarktīdu būtu aizbraukusi.
Rozāforums @ 24.07.2024 18:03
nu nez..no stendžas jau kaut kam gudrākam bija jābūt (ja nav galīgi,pārelpojies svaigo jūras gaisu)
un lenķim redz esot daudz jautājumu par ceļojumu :D ?,tas būs kā toreiz kad pajautās cik maksās utt,bet lenķis atbildēs meklējiet paši ...