Rietumusawle @ 10.07.2024 05:25Neterejiet laiku zelojot so butni.
Berta92 @ 10.07.2024 01:20https://failiem.lv/u/ct7nxkmuhz
Diemžēl bet ir tie zilumi, tur ir filtrs virsū, kurš nav bijis spējīgs līdz galam viņus noslēpt. Teiktu ka pa pieri un muti arī dabujusi, un man viņas palika žēl... lai vai kā, bet to tiešām pat viņa nav pelnijusi...
kapibara @ 10.07.2024 06:44
Tiešām. Viņa ir pelnījusi dabūt pa tāfeli.
Kivičiem agri vai vēlu viss nāks atpakaļ! Bet, ja Andris Lieni lieto kā boksa maisu - tas nav ok un neko nerisinās.kapibara @ 10.07.2024 06:44
Tiešām. Viņa ir pelnījusi dabūt pa tāfeli.
Cilveeks @ 10.07.2024 08:01
Jā, tipiskā latviešu garā-visas problēmas risina ar dabūšanu pa tāfeli. Kur ir garantija, ka tas orangutāns nesit ar mazo? Kad sadzeras un širmis aizveras. Šeit jau nav netīšām, te izskatās ar kulaku no visa spēka. Neviens nav jāsit, lai kāds tas cilvēks ir. Tas tāpat neko nemainīs.
Scandinavian @ 10.07.2024 08:46Nav tur nekas uzsists, bālajiem ir labi redzami gan vasarasraibumi, gan asinsvadi. Dekoltē gan nofiltrējusi. Ja nebūtu ķēdīte ar kulonu, būtu nofiltrēts arī dekoltē vidus.
kapibara @ 10.07.2024 08:57
Ja būtu no visa spēka, Lienes tante būtu morgā. ?
Tur ir uzšauts tik tā. Viņai ātri paliek zilumi. Pati teica.
Waterlilly @ 10.07.2024 08:29Un vispār.. kā pasargāt vispār tos visus nabaga bērnus no vājprāta ko ap sevi rada šie degradāti?! Tik daudz sabojātu dzīvju jau startā un darbs psihologiem uz ilgu laiku. Čuris vēl atļausies filmu taisīt! Viņi abi taču būtu jānorobežo no sabiedrības uz visiem laikiem!
Tu ko? Tad būs jāiet strādāt!?susla @ 10.07.2024 09:48
Grūti laiki sāksies abiem. Būs ne da filmai. Jau var redzēt, ka naudas paliek mazāk, koncertiņu mazāk, veselība paliks arvien sūdīgāka. Ja resnais dauza Lieni, tad viņai derētu atgādināt, ka vardarbība pret tuviniekiem ir sodāma. Ir pieņemts papildus jauns likums, ka kriminālā atbildība iestājas momentā. Tāpat arī atkal parādījušāa krāsas un var zīmēt. Agresīvi alkoholiķi pielien ar labumiem, kad nodarījuši pāri. Gribētos gan ticēt, ka tās ir fantāzijas, bet nav pirmā reize, kad Kivič sit Lienei. Liene, ko tu dari ar savu dzīvi? Atjèdzies taču beidzot! Nu bēdz kaut pie mātes. Nedzīs prom taču! Paņem meitiņu un bēdz no tā agresīvā veča.
Pilgrim @ 10.07.2024 10:02Tu ko? Tad būs jāiet strādāt!?
hanney @ 10.07.2024 00:57
Kreisās acs sānos var redzēt pārliecinoši zilu, tur parasti zili loki neveidojas. Un ja būtu zili loki, tad būtu simetriski zili. Te ir vienai acij vairāk, otrai mazāk. Pluss totāli nelaimīga un iebiedēta izskatās.
SantaC @ 10.07.2024 10:07Teftelis pats beigās atzina, ka toreiz Bowlero strīds bija. Tad jau skaidrs, ka dauza viņš savu mauku.
"Es iespēru pa krēsliem ar kāju, tas krēsls trāpīja Lienei neveiksmīgi un es to esmu savā tiešraidē jau iepriekš izstāstījis," skaidroja Kivičs.
Mjā, trāpīja tā, ka 7 šuves bija jāliek.
Bet viņa nekad neaizies no sava saimnieka.
https://jauns.lv/raksts/izklaide/353312-aculieciniece-gatava-liecinat-tiesa-par-kivica-zveribam-vins-tiesam-smagi-sit-lieni-skulmi
susla @ 10.07.2024 10:05
Tev taisnība! Bet tas būtu labāk, nekā bezjēdzīga dzīve un kalpošana agresīvam narcisam alkoholiķim.