bublegum @ 02.07.2024 16:34Speciāli ielogojos pa seniem laikiem lai pievienotu te komentāru. Tas viss kas notiek, ir drausmīgi. Man nav izprotams, kādēļ mēdijos šis cienījamais cilvēks, Tēvs, tiek pieminēts, kā šīs nelietīgās būtnes ex. Ņemot vērā visu situāciju, ticu, ka viņš par viņu negribēja ne dzirdēt, ne redzēt, un tagad meitām vēl šis ''purns'' jāredz visās ziņās pie vēsts par tēta nāvi. Mediji - jūs esat PRETĪGI. Savukārt Ārena ģimenei, meitām, milzīga līdzjūība, spēks, dvēseles miers šai smagajā laikā.
Diemžel, man ir smagas aizdomas, ka pie kārtējās dzeršanas no Kivičiem tiks spļautas ārā vēl riebeklības par šo tēmu. Ļoti ceru, ka Ārena sieva vai kāds no ģimenes ierādīs viņiem vietu. Par kaut kādu aizgādību nevar būt ne runas, ne viņi to spēj, ne viņiem to kāds ļaus.
Vienīgais kas visā šajā sāgā mani priecē, ir Madara ar savu ģimeni - spēcīga, ziedoša sieviete ar cienīgu vīrieti blakus. Tie nepazudīs. Un jā, es piekrītu tām, kuras saka, ka Kiviči ar savām izdarībām tiešām var būt sabendējuši savu ex veselību, jo tik drausmīgs stress kāds bijis jāpārcieš gan nu jau nelaiķa Ārenam, gan Madarai protams iedragā fizisko stāvokli.
susla @ 02.07.2024 16:47Ziniet, kas vēl būs traumatiski kiva meitām? Tas, ka vienai māsai ir kontakts ar tēvu un otrai nav. Tas diemžēl var radīt plaisu māsu attiecībās, kad būs vecākas.Tas ir tik ļoti nepareizi, ka tā.
EnijaEnija @ 02.07.2024 16:14BET, es nedaudz arī sasmējos pie visiem FB rakstu komentāriem, kur cilvēki pilnā nopietnībā raksta, ka Lienei tagad jāņem bērni pie sevis. Zinu, ka tas nenotiks un tam nekādā gadījumānav jānotiek, bet ceru, ka nedaudz stresu viņai tas uzdzen, ka sabiedrība tā domā un cerams arī jautā privāti ?
Domāju, ka viņa ieraudzīja rakstus presē, kur raksta tikai par Ārenu un tad izdomāja, ka viņa ir tiesīga izpaust tālāk informāciju, ka ģimenē ir notikusi ļoti liela traģēdija - red, redz, kā es visu zinu, par brāli neko prese nerakstīja, tad nu es atkal pakladzināšu savos storijos, lai cilvēki vēl vairāk runat. Tāda slima sučka, viņai mēli vai drīzāk, pirkstus vajadzetu apcirst. Un es arī domāju, ka viņi abi ieņirdz.yay @ 02.07.2024 15:08
Bet viņai patiesi ir pie dirsas, jo viņa ir apvainojusies uz bērniem. Es neticu, ka viņa pat uz bērēm aizies.
Viņa ir konkrēti šizo. Nez kurš viņai izsaka līdzjūtību? Neviens. Tiesi tāpat kā viņa pati sev uzdod jautājumus.
Rietumusawle @ 02.07.2024 15:31Pie”līdzjūtības” storija par bijušo vīru pielikt tagadējā vīra, kurš kārtīgi aprunāja Arenu, atņirgto mūli ir tiešām rādītājs Lienes smadzeņu spējam saprast realitāti.
tas būtu ticamāk, ja abi būtu miruši vienā dienā. bet nav taktiski spriedelēt par nāves iemeslu, cienīsim, tomēr, ģimenes sēras. šī piebilde ne tikai Tev, bet visām, kas par to spekulēAmbulance @ 02.07.2024 16:40
Vai nav bijis kāds satiksmes negadījums , abi brāļi kopā cietuši avarējot ?
EnijaEnija @ 02.07.2024 15:50Es nedaudz apjuku, ko viņa domā ar "maniem bērniem". Viņai ir viens bērns - Mia. Un arī tas ir tikai laika jautājums. Bērnus saukt par saviem var tie, kas viņus audzina, ne piedzemdē, apkauno, pamet un nepiedalās viņu audzināšanā..
Par to priecīgo bildi IG šajā kontekstā vispār neizteikšos. Motors rūc, bet šoferis jau sen ir izkāpis...
Ambulance @ 02.07.2024 16:40
Vai nav bijis kāds satiksmes negadījums , abi brāļi kopā cietuši avarējot ?
tiem komenttētājiem arī visi nav mājās,šitā rakstītyay @ 02.07.2024 17:41Fb diezgan daudz komentāri no sērijas "Beidzot Lienīte varēs ņemt dzīvot meitas pie sevis".
Well,well Ļenka, atvērsies daudziem acis, ne?
Kivič aizved savu šmaru pie ārsta!!!
Kenty @ 02.07.2024 19:31tiem komenttētājiem arī visi nav mājās,šitā rakstīt
Incognito @ 02.07.2024 19:40
Vispār tā ir normāla prakse, ka bērnus aizgādībā ņem otrs vecāks. Diemžēl manā paziņu lokā ir gadījums, ka mamma nomira un abi bērni (katrs no sava tēva) tika nodoti tēvu aizgādībā
sandrute @ 02.07.2024 18:43
Kāda avarija, ja draugs saka sirds vai trombs: Ārena pēkšņā nāve ir šoks daudziem. Kāds no viņa draugiem un biznesa partneriem, kurš vēlējies palikt anonīms, “Kas Jauns” skaidrojis, ka vēl iepriekšējā dienā pirms viņa pēkšņās aiziešanas mūžībā tikušies un nekas nav liecinājis, ka nākamajā dienā drauga nebūs. “Kaut kas ar sirdi vai trombs, nezinu,” pēkšņās nāves iemeslu min draugs.
Incognito @ 02.07.2024 19:40
Vispār tā ir normāla prakse, ka bērnus aizgādībā ņem otrs vecāks. Diemžēl manā paziņu lokā ir gadījums, ka mamma nomira un abi bērni (katrs no sava tēva) tika nodoti tēvu aizgādībā