Jajaja2 @ 06.01.2022 20:20Shameon teksts @ 06.01.2022 20:16[/quot Madaras, 100% Tādus džemperus nevar tik vienkārši nopirkt. Ja būtu tur Zara vai H&M tad vēl varētu, varbūt, noticēt, ka sagadīšanās.
LaikamGarlaicigi @ 06.01.2022 20:39Par džemperiem 100% tas bija madaras. Kā jau teica - nav H&M vai ZARA lai UK un Vācijā vienu un to pašu netīšām nopirktu.
MAN savukārt interesē - VAI un KAD Liene uzzināja patiesību par džemperiem.
Tiešām tik glupa, ka tic(ēja) Andra meliem pēc tam, kad presē bija raksti? Andrim līdzīgi kā Trampam - daudz harizmas un viņa makaronu karināšana darbojas uz noteiktu publiku. Kāda bija reakcija, kad saprata kas un kā... ?
Tas ir mazs miests, mazliet palīdz cenām. Līdzīga tipa, mazliet mazāks. Viņiem gan bija ar mēbelēm. Bet visur prasa depozītu 2-3īres mēnešu apmērā.Tokyo @ 06.01.2022 21:03Nez kādas ir īres cenas miestā, kur viņi dzīvo? Es dzīvoju DK un šeit viss ir nenormāli dārgi, bet NO, man šķiet, ir vel dārgāk. Ja Lieņuks saka, ka dzīvoklis ir vairāk kā 100 m2, tad taču īre ir kosmoss. No kurienes gan viņiem būtu tāda nauda, ja tikai viens ir pelnītājs? ??♀️
Bildēs var redzēt, ka dzīvoklī nav gandrīz nekā personīga. Tā vien liekas, ka atbrauca ar vienu koferi uz visiem un tā arī dzīvo, viena dakša, viena karote un zupas bļoda.
Enazenaz @ 06.01.2022 07:26Sēž, sēž viņa Andžas profilā. Nosūtīju Andrim garu vēstuli, neviena rupja vārda par viņiem, bet mani nobloķēja un Ļenkas profilā bija storijs par cilvēkiem, kas anonīmi raksta vēstules, vai kas tāds. Pieļauju, ka tās vēstules saņem bieži, bet tieši kā manu apskatīja, tā Ļenkai storijs ?
Susurrrrrs @ 06.01.2022 21:39Tak gan jau Kivim pazinjas to dziivokli leetaak un bez depoziita sarunaaja.
Piemeers no viena miesta - zivju factory straadnieki istabinjas konteineraa pa 5000 iireeja un dziivoja kaa siljkes mucaa, zviedru pensionaare pie norveegjiem mini studio smuku dziivokliiti pa 4000. Miestos iires cenas nosaka pazinju loks. Neiiree vinjsh ne pa kaadu tirgus cenu, teftelim noveicies, ka pazinjas darbaa iebaaza un dziivokli atrada.
Un vispaar tur taapat tikai iirei un paikai vien ir, neko vinji nepeerk, ja neskaita super leetus suudus.