Ja nav laika @ 30.06.2024 18:32Liene mēģina radīt ap sevi magijas un noslēpumainības auru, bet tas viņai izdodas tikpat samāksloti un muļķīgi, kā viss pārējais, ko viņa dara.
Neatgriezeniska komunikācija? Visdrīzāk tas nozīmē, ka viņa mēģināja ar kādu sakomunicet, bet viņu vienkārši ignorēja kā tukšu vietu.
Incognito @ 30.06.2024 19:32Skaidrs kā diena, ka viņai ir pateikts nelīst un vairs netraucēt Skulmju ģimeni, tajā skaitā meitas. Daudz siltu sarunu viņai visticamāk bija ar kādu attālu Veltas tanti, kas ar viņu pieklājīgi aprunājusies
Ja tiešām tāda traģēdija tad līdz mantojuma sadalei otra arī var kļūt pilngadīga.Linus @ 30.06.2024 19:10Lieņuks laikam iedomājās, ka Skulmju ģimene, sāpju un sēru pārņemti, akli piedos blozgai visus grēkus un raudādami vilks viņu savos apskāvienos. Nekā, Ļenkuce. Tev jau 5 vai cik tur gadus ar Skulmēm nav absolūti nekāda sakara. Pat meitas vairs tevi neuzskata par savu ģimeni. Tu esi Kiviča, nevis Skulme, un nāksies sadzīvot ar savu izvēļu sekām. Pilngadīgā meita droši vien tiks pie kaut kādas mantojuma daļas, gan jau plukata mēģināja līmēties klāt un tika pasūtīta
Sirsnīgās sarunas noteikti ir ar karstajām baltajām pelēm! Neatgriezeniska tikai ar cilvēkiem. Ļoti ceru, ka Arens dzīvs, bet viņa tagad ir delīrijā un izmisīgi meklē komunikāciju, pareizāk sakot diedelē nepelnītu līdzjūtību! Vēl tiešāk iespējams tikai naudu, izskatās kivis arī pakaļu pagriezis! Ja tā ir tad karma iesitusi riktīgi pa pieri un beidzot rūsainais cirvis pakausī, kad saprot. Viņa ir nekas!LabaDabaDa @ 30.06.2024 19:24
"Daudz sirsnīgu sarunu un neatgriezenisku komunikāciju" - kā tas iet kopā? Šizofrēniķe sirsnīgi sarunājās pati ar sevi un kaķi, kamēr visi pārējie sūtīja viņu dillēs?
Un ko tie dziedošie vēži simbolizē? Viņa ir kādu novākusi, vai?
Ak dies,es vispār domāju to kura rakstīja to visu,ne tevi.Vienkārši pastāstiju.Bet labi,ja nesaproti,ok!Dovana @ 30.06.2024 18:09Kādēļ Tu man to raksti? Es tak neizplatu baumas, kas ir ar Ārenu! Te pirms manis padsmit lapas sarakstītas! Vienkārši painteresējās un atbildēju citai Dievietei, īsi ko te raksta! Es ceru, ka dzīvs, un Ļenka mežezerā samurgojisi. Īpaši neesmu manījusi, ka te kāds izplata ļoti nepatiesu info, izņemot kivičus pašus.
Tak raksti par sevi, bet ne jau pie mana komentāra! Ja Tu raksti pie mana komentāra, loģiski uzskatu kā adresētu man. Es Tevu domu sapratu, ja kas.kuranavliene @ 30.06.2024 20:12Ak dies,es vispār domāju to kura rakstīja to visu,ne tevi.Vienkārši pastāstiju.Bet labi,ja nesaproti,ok!
Hermiine89 @ 30.06.2024 21:10Paskatījos Kivja interviju pēdējo ar Elīnu Fūrmani. Nu viņam ar to dikciju galīgi švaki. Vai dēļ priekšzobu plates vai dēļ alko nevar saprast. Elīna blakus teftelim likās ļoti inteliģenta un adekvāta. Jutu sveškaunu par Kivja sniegumu. Kaut ko vēl uzdrīkstējās bilst, ka Losandželosā nesmuki cilvēki un Spānijā resni. Jesus! Kurš nu to būtu teicis! Paškritika 0. Bet Elīna ļoti diplomātiski turējās viņam pretī.
Nerakstīšu vairs,neapgrūtināšu.Diskutēt nav atļauts.👍Atvainojos.🙏Dovana @ 30.06.2024 20:17Tak raksti par sevi, bet ne jau pie mana komentāra! Ja Tu raksti pie mana komentāra, loģiski uzskatu kā adresētu man. Es Tevu domu sapratu, ja kas.
Tur jau tā lieta,ka nekur! 🤔Kaut kur Liene esot minējusi.Ariete @ 30.06.2024 21:49Kur ir teikts, ka Ārens miris?
kuranavliene @ 30.06.2024 22:01Tur jau tā lieta,ka nekur! ?Kaut kur Liene esot minējusi.
Dziedošie vēži un Saplēstā krūze ir Lienes kulturālās dzīves balsti, alfa un omega. Loģiku nevajag meklēt 😂LabaDabaDa @ 30.06.2024 19:24
"Daudz sirsnīgu sarunu un neatgriezenisku komunikāciju" - kā tas iet kopā? Šizofrēniķe sirsnīgi sarunājās pati ar sevi un kaķi, kamēr visi pārējie sūtīja viņu dillēs?
Un ko tie dziedošie vēži simbolizē? Viņa ir kādu novākusi, vai?
Marta007 @ 30.06.2024 22:09Kivis nevienu sarunu nevar novadīt bez savas mīļākās tēmas "skauģi, heiteri, neveiksminieki visapkārt, neļauj dzīvot ne man, ne tev", nepārtraukti vilka tajā grāvī, man ļoti patika kā Elīna atbildēja, neiesaistījās.