Man škiet, ka viņa nesaprot vairs, cik vinai to bèrnu un kur viņi ir.. Mani, mūsu, jūsu, bèrni, bèrns…LabaDabaDa @ 28.06.2024 17:33Un es pat ieteiktu nemeklēt Lupatlases murgainajos izteicos baigo jēgu. Ja viņa krustvecākus var nosaukt par vecvecākiem, viņa, iespējams, arī vairs nesaprot, kas ir "mani bērni", kas "mūsu bērni", kas vispār ir bērni un priekš kam tie vajadzīgi. Galvenais - uztaisīt pēc iespējas lielāku jucekli un tikt kāda dzeltenā portāla virsrakstos.
amoreamore @ 28.06.2024 17:32
Kas tur šerps? Vienkārši kādēļ, lai stāstītu kā es zinu?
Lai lieņux pēc tam izvazā mani un manu ģimeni pa internetu?
Es nevienam nespiežu ticēt.
piekrītu! Maukai visi ir pie dirsas! Vienīgās sēras viņai varētu būt, ja būtu jāuzņemas tagad kāda atbildība vai jāiet strādāt, vot tās būtu šausmas. Nelietīgā pretekleEsPati @ 28.06.2024 17:19
Vienīgās sēras viņai varētu būt, nevis par kāda radinieka nelaimi, bet par to, ka nedod Dievs kādreiz meitas būtu jāņem atpakaļ pie sevis dzīvot. Vot tās būtu sēras leņķa gaumē. Brrr. Rakstu šo un pašai šermuļi, jo reāli tā arī ir. Ka tam sievišķim visas četras meitas ir traucēklis dzīvot ar savu sardeli..
Rumblerx @ 28.06.2024 17:38Kàds viņai tomèr uzmanības deficīts…
Anīle līne @ 28.06.2024 17:50Ārens esot nomiris...
Minelūše @ 28.06.2024 17:59
No kurienes tāda informācija?
Ja tā, tad jautājums, kas tagad notiks ar nepilngadīgajām meitenēm. Nevar būt, ka viņas tiešām atdos uz to dzērājģimeni.
Minelūše @ 28.06.2024 17:59
Ja tā, tad jautājums, kas tagad notiks ar nepilngadīgajām meitenēm. Nevar būt, ka viņas tiešām atdos uz to dzērājģimeni.
Nu ne tak. Vecākā māsa ir pilngadīga, var oficiāli uzņemties rūpes. Praktiski- Ārena sieva viņas ir uzaudzinājusi, gan jau audzinās arī turpmāk. Kārtīga sieviete, nevis dzērājlose.Minelūše @ 28.06.2024 17:59
Mashka Kakashka @ 28.06.2024 18:08
Ārens jau sen ir precējies ar citu sievieti, kura audzina tos bērnus kā savējos. Kāpēc lai viņa neturpinātu viņas audzināt savā ierastajā vidē? Kur tad Liene liks tos bērnus un par kādu naudu baros? Nu tak neņems viņa pie sevis, viņa tak nemaz negribētu.
Fjuuuuu, tas ir labi.Mashka Kakashka @ 28.06.2024 18:08
Ārens jau sen ir precējies ar citu sievieti, kura audzina tos bērnus kā savējos. Kāpēc lai viņa neturpinātu viņas audzināt savā ierastajā vidē? Kur tad Liene liks tos bērnus un par kādu naudu baros? Nu tak neņems viņa pie sevis, viņa tak nemaz negribētu.