Kādu Londonu kopā ar Miu??Tu ko?😁 Viņi pat kopà ar to mazo bērņuku uz Jūrmalas pludmali nevar aizbraukt smilšu pilis pabūvēr, oi pardon a la Miami pludmali.Anetiite @ 28.06.2024 07:47mjā, atruna, ka meitiņai neko nevajag, ir … Un Mia ir tajā vecumā, kad Disney veikaliņš, m&m un citi ir tieši tas, par ko parasti bērni ir sajūsmā. Tiešām bēdīgi. Pirms laiciņa Zeltiņu ģimene bija publicējuši ceļojumu uz Londonu, viņu meita ir tikai nedaudz vecāka par Miu, kā varēja saprast, viss ceļojums bija tāds, lai bērnam prieks, iesaku pasmelties idejas un saņemties aizbraukt visiem kopā uz Londonu! Lai gan diez vai mūsu zvaigznes to darīs, tomēr ģimenei šāds ceļojums radītu pamatīgu robu šķietami neesošajā budžetā.
Redzēs ganhuitzitzilin @ 28.06.2024 09:55Ja es kaut ko uzjautāju, vai redz manu profilu vai arī visi jautājumi ir anonīmi? Pls atbildiet :D #instagram nezinīte
Gribētos viņiem vairākus jautājumus uzdot, bet mans niks ir mans vārds un uzvārds
Redz, kurš jautā.huitzitzilin @ 28.06.2024 09:55Ja es kaut ko uzjautāju, vai redz manu profilu vai arī visi jautājumi ir anonīmi? Pls atbildiet :D #instagram nezinīte
Gribētos viņiem vairākus jautājumus uzdot, bet mans niks ir mans vārds un uzvārds
Nedomāju, ka tur kas sastāstīts. Par bērna esamību abi bija aizmirsuši.Aizkraukles Pārdevēja @ 28.06.2024 10:04Redz, kurš jautā.
Par Miu… Vienkarši vēmiens nāk no tādas attieksmes! Noteikti,ka vepris šunelim sastāstījis,ka Mia jau vēl maziš un viņai tāpat vēl neko negribas no mantiņām. Viņš pat skopojās saldējuma kokteili nopirkt ,kad bija jānoskatās kā lielākā meita to dzer. Un viens frī kartupelis atmests uz galda! Vepris jau nekad nav slēpis,ka ir egoistisks skopulis. Kaut viņš aknas nodzertu ar savām piebaldziņām ? Tiešām, tāda sajūta, ka pienāks diena, kad šie divi dzērāji notīsies un Miu atstās Kerkirai.
Es to vienkārši nesaprotu, kā var negribēt savu bērnu lutināt/iepriecināt. 🤦🏻♀️ Es zīdainim esmu pirkusi dāvanas no ceļojuma- kaut vai prieks pašiem un dāvināšanas prieks. Divgadnieks bija starā saņemot lācīti. Ļoti žēl,ka Miai abi vecāki ir neiedomājami egoisti un narcistiLuckyStrike @ 28.06.2024 10:15Nedomāju, ka tur kas sastāstīts. Par bērna esamību abi bija aizmirsuši.
Ja ļaunais Kivis nedotu naudu mantiņām, bet Liene gribētu bērnu iepriecināt, viņa kaut no papīra varētu izgriezt figūriņas, vai no ozolzīlēm cilvēciņus taisīt. Domāju, ka tieši Ļenka ir vislielākā maita, kura kladzinās, ka "Mia maziņa, viņai neko nevajag" līdz Mias pilngadībai.
Pilgrim @ 28.06.2024 08:16Da kādu robu… Primark ir lēti, feini apģērbi ar visādām princešu apdrukām utml., lēti aksesuāri. One pound veičos lēti saldumi un visādi sūdiņi. Bet kretīniem tas nav primāri. Tai psihiķei nulle empātijas un resnim ka tik pielikt mūli.
vivii @ 28.06.2024 11:05Nu tikai nesakiet, ka Kivis atkal būs TV ???
Viņam story instagram ar tekstu “jau drīzumā! “ ?