LilyLady @ 26.06.2024 14:28
Bet Kiviči tak ziņo, ka esot jau atpakaļ. Ar kavēšanos. Normāli senči pēc ceļojuma pirmais, ko darītu - steigtos pakaļ bērnam, kas nav redzēts gandrīz nedēļu. Kivičiem savs "mīlestības bērniņš" vispār nav prioritāte. Ja nebūtu tik svarīgi publikai tēlot labos vecākus - vispār atstātu Kerkirai uz visiem laikiem.
Knabsab @ 26.06.2024 19:13Abi tà aizdzērušies, ka mīlestības bērna vārda diena pat nav pieminēta... best dad un best mom bļ&€@
yay @ 26.06.2024 20:46
a viņi pagājušogad arī tieši Mias svētkos neaizpērās kur prom? Ahujek.
izskatijas, ka lepojas. Ash apraudajas.MeltedCheese @ 26.06.2024 21:34Andrim negribas no kauna zemē ielīst, kad sieva tirinās pa skatuvi kā tikko no psihenes izbēgusi?
LabaDabaDa @ 26.06.2024 21:48Madara "Pepco" reklāmā raksta, ka nekad iepriekš nav pirkusi meitām peldkostīmus par piecīti. Lupatlasei gan ir bijis bikini par 2.99, kā šodien atceros. #JoViņuMīlKāNevienu! :D
Marfa @ 26.06.2024 21:46izskatijas, ka lepojas. Ash apraudajas.
LabaDabaDa @ 26.06.2024 21:48Madara "Pepco" reklāmā raksta, ka nekad iepriekš nav pirkusi meitām peldkostīmus par piecīti. Lupatlasei gan ir bijis bikini par 2.99, kā šodien atceros. #JoViņuMīlKāNevienu! :D
LilyLady @ 27.06.2024 00:03Tie baltie masīvie botzābaki, kas izskatās kā zāģi, nepiestāv sievišķīgām kleitām. Un spalvu auskariem ne tik. Lienes kājas tajos šķiet strupas un īsas.
Un tās saulesbrilles..?♀️ Atkal izdīkusi veprim nopirkt no ielu "čigāniem" plastmasas Versačes? Tik lēti un prasti. Būtu labāk normālus vasaras apavus iegādājusies.
Zapte @ 27.06.2024 02:49Cāļos panika :D Tūlīt būs mājsaimnieču uzlidojums, nu varēsim lasīt nevis par Ķiļķenu un Klimpu, bet pie katra apzelējamā pāra ekšena : "bet mans vīrs gan nekad...". "bet es savam bērnam gan nekad..", "a man.... ", "a man...." :D Emm, piedodiet. Nenoturējos.
Mākoņu Dejotāja @ 26.06.2024 20:13Tas, kuras te raksta, ka Liene ir tā uzplaukusi Londonas laikā.
Nu, bet protams. Kāpēc, lai viņai neuzplaukt? No, savas galvenās nastas Mias viņa ir tikusi vaļā, jo mātes mīlestība pret savu bērnu viņai ir tikpat sveša, ka mūsu kebabnīcu un lievenīšu pavēlniekam- diēta.
Un, to var ļoti labi redzēt ikdienā. Kad, meita ir blakus, tad viņai ir dusmīgs, īgns un saskābis ģimis. Savukārt, kad viņa ir tikusi vaļā no Mias un ir jaatrāda sevi un savas pakulas, pie kurām viņa visu laiku strādā, tad viņai ir laime pilnas bikses.
Nu, kā to ņem. Skandināvijā meitenes tieši tā ģērbjas- romantiska kleitiņa un milzu botas. Pie mums vilktu klāt špiļkas, uzmālētos un rezultātā pavisam cits tēls.LilyLady @ 27.06.2024 00:03Tie baltie masīvie botzābaki, kas izskatās kā zāģi, nepiestāv sievišķīgām kleitām. Un spalvu auskariem ne tik. Lienes kājas tajos šķiet strupas un īsas.
Un tās saulesbrilles..?♀️ Atkal izdīkusi veprim nopirkt no ielu "čigāniem" plastmasas Versačes? Tik lēti un prasti. Būtu labāk normālus vasaras apavus iegādājusies.