Mākoņu Dejotāja @ 23.06.2024 11:33Manuprāt Andris Kivičš ir visseksīgākais un iekārojamākais vīrietis Latvijas šovbiznesā. Tā bārda un kepons arī ļoti piestāv, tā teikt, piedod viņam tādu īpašu “odziņu”! Kurai vēl sievietei ir tā paveicies kā Lienei? Nu nevienai! Tāpēc jau viņai ir tik daudz heiteres, jo visām skauž, ka Lienei ir tāds vīrs kā nevienai! Viņam arī piemīt bruņinieka īpašības.
Es, jums gnīdas ieteiku pārstāt nodarboties ar šīm nejedzībām, jo Andris jums nespīd un skaudība ir slikta lieta.
Pata @ 23.06.2024 09:56Pēc Lienes storijiem IG rodas sajūta, ka UK viņus mīl, nonstopā grib fotogrāfēties, saka siltus vārdus utt...
Kas notiek?
Šajā interneta modernajā laikā neviens nezina, kas ir Kivičs? Kas ir Liene? Kā viņi izturējās pret bērniem???
Man trūkst vārdu...vai mēs latvieši esam ar klapēm uz acīm?
Mākoņu Dejotāja @ 23.06.2024 11:33Manuprāt Andris Kivičš ir visseksīgākais un iekārojamākais vīrietis Latvijas šovbiznesā. Tā bārda un kepons arī ļoti piestāv, tā teikt, piedod viņam tādu īpašu “odziņu”! Kurai vēl sievietei ir tā paveicies kā Lienei? Nu nevienai! Tāpēc jau viņai ir tik daudz heiteres, jo visām skauž, ka Lienei ir tāds vīrs kā nevienai! Viņam arī piemīt bruņinieka īpašības.
Es, jums gnīdas ieteiku pārstāt nodarboties ar šīm nejedzībām, jo Andris jums nespīd un skaudība ir slikta lieta.
zin, es pat nezinu vai ierēca.Maple @ 23.06.2024 11:28
Tiešām tā ir! Tie teksti un visa uzvedība. Laikam turpinās plosts jau kuro dienu un Liene neatpaliek. Kurš normāls cilvēks tā vazātos pa skatuvi, kamēr iet koncerts. Man vienkārši trūkst vārdu. Tas cilvēks, kurš to nofilmēja, viennozīmīgi ierēca par to visu.
nu bet paskaties komentus zem vina posta X . Ja ta nav iereksana, tad kas? Kad Lienite izlasis komentarus, drosi vien sapratis, ka vinas milotais Pupols nemaz nav tik nevainigs, bet riktigs intrigants.sidzha @ 23.06.2024 12:08zin, es pat nezinu vai ierēca.
Filmētājs bija Ansis Pūpols un viņš ar Kiviču gan fočējās, gan taggoja viņu storijos. Diemžēl par Pūpolu tas neko labu neliecina
marfina @ 23.06.2024 11:31un tā jūsmošana, cik ļoti mūs mīl, silda sirdi utt. Jāņu dzeršanā, mazliet atgādina skolas salidojumu, kad pilnīgi katrs sasveicinās ar klases skolas laikā atstumtajiem dīvaiņiem, ar kuriem neviens nedraudzējās. bet te pēkšņi viņa slavas diena. apmēram -
- O, čau, Helmut! Kā Tev iet? Labi izskaties, foršs krekls! no tēva? davaj uztaisam selfiju! Darbu dabūji? nu malacis! forši! prieks bija satikt, čau!
Marfa @ 23.06.2024 12:32nu bet paskaties komentus zem vina posta X . Ja ta nav iereksana, tad kas? Kad Lienite izlasis komentarus, drosi vien sapratis, ka vinas milotais Pupols nemaz nav tik nevainigs, bet riktigs intrigants.
LabaDabaDa @ 23.06.2024 12:36
Beidz, Pūpols normāla lezba, varam uzņemt Forumā :D
tiesi ta 😁LabaDabaDa @ 23.06.2024 12:36
Beidz, Pūpols normāla lezba, varam uzņemt Forumā :D
Lai nu kā, bet tie Zscars puikas ir profesionāli mūziķi, tāpēc jābrīnās, kāpēc kāpj uz skatuves kopā ar tefteli, kurš vairs padziedāt nav spējīgs. Tiešām nauda nesmird?Incognito @ 23.06.2024 10:13Reiņa solo ?? faktiski visu to zscars izvelk tieši čaļi, jo Kivis nav spējīgs vairs dziedāt
Hermiine89 @ 23.06.2024 12:50Lai nu kā, bet tie Zscars puikas ir profesionāli mūziķi, tāpēc jābrīnās, kāpēc kāpj uz skatuves kopā ar tefteli, kurš vairs padziedāt nav spējīgs. Tiešām nauda nesmird?
Incognito @ 23.06.2024 10:45Bet es arī nesaprotu kāds sakars Kivičam teikt, ka bez Lienes viņš būtu zem zemes. Bez Lienes viņš joprojām visdrīzāk izskatītos kā agrāk un nebūtu tāds sabiedrības apsmiekls kāds ir tagad, ka pat pārējie festivāla dalībnieki no viņiem turas pa gabalu. Vienīgais, kuru redzējām runājam ar Kiviču bija Horens.
komentārus izlasīju un man tā sākumā likās, ka Pūpols ierēc, bet, kad paskatījos IG, ka šis salicis storijus un satagojis Kiviču, kur nav pilnīgi nekāda izsmiešana, bet gan izskatās baigā čomošanās, tad ierēc tikai komentētāji, bet ne pašam Pūpolam bija tāds nodoms.Marfa @ 23.06.2024 12:32nu bet paskaties komentus zem vina posta X . Ja ta nav iereksana, tad kas? Kad Lienite izlasis komentarus, drosi vien sapratis, ka vinas milotais Pupols nemaz nav tik nevainigs, bet riktigs intrigants.
Maple @ 23.06.2024 14:54Aizgāju palasīt tos komentārus "x" zem tā kiviča un viņa dejotājas video ... Reāli nosmieties???
sidzha @ 23.06.2024 15:13komentārus izlasīju un man tā sākumā likās, ka Pūpols ierēc, bet, kad paskatījos IG, ka šis salicis storijus un satagojis Kiviču, kur nav pilnīgi nekāda izsmiešana, bet gan izskatās baigā čomošanās, tad ierēc tikai komentētāji, bet ne pašam Pūpolam bija tāds nodoms.