Incognito @ 21.06.2024 22:21
Tad jau redz pie kādas aukles Mia paliks uz Jāņiem
kichinja @ 21.06.2024 23:33
Savā ziņā jūtos atvieglota, jo Miai pie Kerkiras vienmēr ir bijis labi! Un paldies Dievam, ka tas bērns netiks vilkts līdzi uz tiem pasākumiem. Bērniņš mierīgi varēs aiziet vakarā gulēt, paēdis, nomazgāts un samīļots. Paldies Kerkirai! ❤️
Bet ticu, ka aptuvenais teksts par Mias pieskatīšanu no resņa puses skanēja šādi- “Eu klausies Kerkira, ir dirsā, mums bija sarunāta aukle un iedomājies bl@ viņa saslima, tagad bl@ nav kur atstāt maziņš un mēs nevaram viņu ņemt līdzi, izručī davaj.”
Dainome mazmeitu neņem auklēt?Zebradivi @ 21.06.2024 21:55O, Mia pie Kerkiras.
Vairāk izskatās pēc kaut kādas lēkmes 😮piparmeetra @ 21.06.2024 23:51Un omg - valis danco ? ko es tikko redzēju? ?
bet bildes ar Kivičiem nav ielikusi 😝LuckyStrike @ 21.06.2024 16:56Ferne Reimanis
piparmeetra @ 21.06.2024 23:51Un omg - valis danco ? ko es tikko redzēju? ?
huitzitzilin @ 21.06.2024 21:03Nu tur ir redzams, ka Liene satika tos radus tikai sava labuma dēļ. Tie radi taču satika vinas briesmīgo ģimeni. Bezlabuma Liene nekur nedotos ar viņiem. Taču kaut ko jau tomēr vēlas izdīgt no tā Bena.
sidzha @ 21.06.2024 16:07tur noreklamēja Tūjas pasākumu ?
"Var ierasties ar savu paiku, ar savu šmigu..." Kurš vēl mākslinieks izmanto tādu leksiku?
Visu storija laiku Liene kā dumiķe fonā blisinās un galvu māj, protams, kur vēl bez pakulu glaudīšanas. Miai, protams, telefons rokās. Ļoti profesionāli. Kamera kratās kā uz normālām lomkām, kvalitāte kā ar kartupeli filmēts, zobi atņirgti, Lienei nav filtra ??
amnēzija @ 22.06.2024 01:25
Izdīgst - izveido asnu. Dīc, dīkt (izdīkt) - uzmācīgi, apnicīgi runāt, lūgt, prasīt.
nācu pēc šī komentāra uzreiz pēc to bumerangu ieraudzišanas 😂 resns vepris imitē skriešanu un dejošanu, pakauša gaļīgums pat neļauj galvu atmest atpakaļ normāli. 😂 kāpēc viņa par viņu tā ņirgājās. un dīva no backstage steidz to visu ziņot 😂 nu TAAAAA gribētos būt slavenai mūziķa sievai, bet sanāk kā bomzīts no malas piegājis pie neapsargātas skatuves pakratītiespiparmeetra @ 21.06.2024 23:51Un omg - valis danco ? ko es tikko redzēju? ?
izskatās kā pārbarots sienāzis lēkmē kratāspiparmeetra @ 21.06.2024 23:51Un omg - valis danco ? ko es tikko redzēju? ?
Minelūše @ 22.06.2024 00:38Tā skatuve tak ielūzīs no šitā svara!?Un teftelis varētu beigt sviedrēties tajā ķitelī. Visi tāpat zina, ka viņš ir resns, ko tur vairs slēpt.
kāda dainome.. viņai pašai veselības problēmas un aprūpētājs vajadzīgs. 80 gadīgs cilvēks ar veselības problēmām ņems nedēļu auklet mazu bērnu kamēr senči izdzeras un izpišas pa pasauli?Pilgrim @ 22.06.2024 00:03Dainome mazmeitu neņem auklēt?